- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
Ayyy çok güldüm canımhyp77 ost: 44848298 .!.:Vücut depoladıklarını kullanıyo desene cnm :))Bişey aklıma geldi.Yengem ebehemşire izindeler annemlerdeyiz çapraz komşumuz iri yarı 4 çocuklu bir kadın önümüzden geçiyo yengem bu kadın 5 aylık hamile dedi ben güldüm o kadın hep öyle göbekli hamile degil dedim ama hamile gibi baksana dedi. Sonra ögrendikki kadın hamileymiş ben çoktan beri amnemlerde olmadgm için haberim yok kimseden tabii.Benim içinde aynı diyecekler ve gülecekler :)))
Ayyy çok güldüm canımkilodan kimse cakmaz bizim durumu ablama diyom kimse bilmesin hamile olduğumu saklicam diyom saklamana gerek yok 6 aya kadar kimse cakmaz emin ol diyo bide ben doğumdan sonra gobegimi sarmadim kaldı çok vallah 5 6 aylık hamilelerde gibi net ortada :-(
onlar geç bile kalmışlar bu idrar çıkışı olayını en geç 1,5 yaşına kadar halletmek gerekiyormuş geç kalınırsa daha ciddi bi sorun haline geliyormuş bize 9. ayında getirin ikisini de halledelim dedi doktorumuz çok takmıyorum kafaya kuzum ama yine de olmasaydı daha güzel olurdubenim teyzemin iki oğlu da tam sünnetli doğdu. ama seninkiyle aynı mıydı bilmiyorum yine idrar çıkışıyla alakalı bir sorunu vardı küçük olanın. 4-5 yaşındayken hallettiler. üzülme sen yok onda bir şey. Allah dermansız dert vermesin. ben oğlanı 40 günlük sünnet ettirdim. seninki 9 aya kadar koca adam olacak annesi :)))
hep babalara cekmiş anlşılan paşa :) tutuyom cnm zaten hava buzzzz ay gecer inş sızısıgenetik kuzum evet babamızın da saçlarını bi tarafında beyaz var bolca benim babamın da öyle... o ilaç baya iyi gelir benim geçirmişti bi kaç gün içinde... ayağını da sıcak tut emi
evet ya bende kimi görsem diş çıkmış:) haber ver tatlım gelice bari yolundadırr sen içini ferah tutCanım bizimde hiç disimiz yok çevrede yaşıtlarından birkaç kişi çıkartmış bende dôrt gözle bekliyorum ne zaman çıkacak diye
Olsun canım gidif kalp atışı kese bir arada görürsün ve de akşam gidecem doktora inşallah yolundadır herşey
Mogami canim bildigin kadariyka benim abimde dogumdan kisa bi sure sonra bu sebeple operasyon gecirmis, sapasaglam koca bi adam kendisi suan
Hem gaz icin hem sut icin rezene cayi icmeye basla canim, gaz bizde 20gunden sonra birden geldi ne oldugumuzu sastik. Gece inleye inleye uyuyor kimyon, rezene, aci elmayagina ragmen. Sadece daha kolay daha kisa surede gaz atmasini sagladi bunlar.
Gece uykularinizin suresi de artacak annesi, bazen 3saat rahat uyuyacak. Minik metemiz simdi anne kokusuna cok muhtac, ac olmasa da zirlar o aklina sen geldikce :)
onlar geç bile kalmışlar bu idrar çıkışı olayını en geç 1,5 yaşına kadar halletmek gerekiyormuş geç kalınırsa daha ciddi bi sorun haline geliyormuş bize 9. ayında getirin ikisini de halledelim dedi doktorumuz çok takmıyorum kafaya kuzum ama yine de olmasaydı daha güzel olurduyine de buna da şükür... senin erkekin nasıl?
Ama cok sekerdir ya dusunuyorum da :) o saclar dokulmeden babayla cek resmini bol bol :) bizde anneyi iseyip pisman olup poz takiniyoruzdoğarken kocadı benim paşam yaaasiz napıyorsunuz bakalım Alper paşayla
Ayy ne güzel yakın olmasıannem var kuzum çok yakın oturuyoruz ilk 10 gün geceleri bende kaldı şimdi de arada gelip kalıyo bu gece gelecek mesela...gündüzleri de yemeğime temizliğime yardım ediyor...Allahım başımdan eksik etmesin... sende doğumu annenin yanında yap bence
İyi teyzesi oda mız mız baya diş çıkarıyor galiba mogis bu arda teyzenin durumu ne oldu com merak ettim doğum yaptımıkuzum bizim idrar çıkışımızda yarım santim altta o yüzden bize operasyon yapılacak sünnetin yanında... olay genetik... yeğeninin de baba tarafında vardır bu durumu yaşayanlar...koklarım tabi teyzesi uyuyor şimdi hele bi uyansın kuzum... senin cimcime nasıl
Aynen canm benimde temmuzda doğdu kızım pişiyor insan resmen nasıl sarcaktk o halde bu sefer allahn izniyle eylül bebişi olacak miniğim sararim geçer inşallahcanım ben de doğumdan sonra saramamıştım göbeğimi temmuz sıcağında. göbek uzun süre kaldı ama sonra gitmişti. 2. doğumu da yap da hallolur o merak etme
Seni yerler sıpa yaaaa maaşallah kuzumuza nazar değmesinAma cok sekerdir ya dusunuyorum da :) o saclar dokulmeden babayla cek resmini bol bol :) bizde anneyi iseyip pisman olup poz takiniyoruzEki Görüntüle 1755318
oyy minnak fıstığın minnak dişleri çıkarmış demek maaşallah cimcimeye inşallah kolayca atlatır... teyzemin miniği küvezde hala... 33 haftalık oldu geçen hafta solunum cihazındanda kurtuldu...3 hafta kadar daha kalması gerekiyormuş küvezde...fena hareketliymiş kablolarını çekiyormuş sıpa...çok şükür büyüyor küvezde... adı da bizim E elf21 in kuzusuyla aynı oldu Ali Eymenİyi teyzesi oda mız mız baya diş çıkarıyor galiba mogis bu arda teyzenin durumu ne oldu com merak ettim doğum yaptımı
Çok şükür iyiyiymis teyzenin miniği atlatır inşallah bizim bir akarabada ikiz bebişleri 32 haftada doğdu 10 gün kuvezde kaldılar şimdi maşallah 3 yaşına girdiler inşallah sizin hareketli minik te sağ salim döner evine inşallahoyy minnak fıstığın minnak dişleri çıkarmış demek maaşallah cimcimeye inşallah kolayca atlatır... teyzemin miniği küvezde hala... 33 haftalık oldu geçen hafta solunum cihazındanda kurtuldu...3 hafta kadar daha kalması gerekiyormuş küvezde...fena hareketliymiş kablolarını çekiyormuş sıpa...çok şükür büyüyor küvezde... adı da bizim E elf21 in kuzusuyla aynı oldu Ali Eymen
yurt disindaiydim takip edemedim o yuzden.aklikda oylr kalmis.hule gule buyutcanım doğurdum şükür 8 ocakta... kürtaj düşük olayı da bende hiç olmadı.
Çoook tatlısın sen maşallahAma cok sekerdir ya dusunuyorum da :) o saclar dokulmeden babayla cek resmini bol bol :) bizde anneyi iseyip pisman olup poz takiniyoruzEki Görüntüle 1755318
Ama cok sekerdir ya dusunuyorum da :) o saclar dokulmeden babayla cek resmini bol bol :) bizde anneyi iseyip pisman olup poz takiniyoruzEki Görüntüle 1755318
valla çok şükür ucuz atlattılar teyzemde gebelik tansiyonu çıktı 9 unda apar topar doğuma aldılar daha 30 haftalıktı kuzum... şükür iyi şimdi...prematüre olunca daha da bi zor oluyor süreç inşallah bizim miniğimizde evine gidecekÇok şükür iyiyiymis teyzenin miniği atlatır inşallah bizim bir akarabada ikiz bebişleri 32 haftada doğdu 10 gün kuvezde kaldılar şimdi maşallah 3 yaşına girdiler inşallah sizin hareketli minik te sağ salim döner evine inşallah
sağol canım benimyurt disindaiydim takip edemedim o yuzden.aklikda oylr kalmis.hule gule buyut
Allah hepimizinkini korusun :) tamam arada canina okuyorlar amaSeni yerler sıpa yaaaa maaşallah kuzumuza nazar değmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?