• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

Oyle diyor senin gibi annisler ama insanin inanasi gelmiyor. Sanki hep boyle kalacak gibi :) buyuse mi dert boyle kalsa mi dert orasini da bilemiyorum ya :KK53:

inanamazsın ki :) bana da yaramazlığından şikayet ettiğim zaman 'bu ne ki? asıl dertler büyüyünce başlar' diyorlar ben de inanmıyorum:KK70:

öyle çabuk büyüyecek ki lulusum eski resimlerine baktıkça anlayacaksın. gün bile fark ediyor resmen ilk zamanlarda.

iyiymiş valla. pek akıllı olacak senin oğlan belli:KK46:kendi büyürken anneye hiç ellememiş:anneadayı:
Annenin nesini ellesin annesi alacagı kadar almış ;))

inanamazsın ki :) bana da yaramazlığından şikayet ettiğim zaman 'bu ne ki? asıl dertler büyüyünce başlar' diyorlar ben de inanmıyorum:KK70:
Benim annemde çocukken daha kolaydı büyüdünüz derdinizde büyüdü derdi.

Benim annemde çocukken daha kolaydı büyüdünüz derdinizde büyüdü derdi.

hep öyle diyorlar da insanın inanacağı gelmiyor cidden. sanki büyüse daha kolay olacakmış gibi geliyor. bebekken hiç değilse derdini anlatacak kadar büyüse diyordum. şimdi derdini anlatıyor. söz dinlese diyorum ama sanırım bu dilek asla gerçekleşmeyecek:KK70:

İyigeceler size annişler ben uyumayı deniycem malum yarın kurs var.Öpüyorum bebişlerinizide tombiş ellerinden o minik tontiş parmaklarını yerim ben onların.

hep öyle diyorlar da insanın inanacağı gelmiyor cidden. sanki büyüse daha kolay olacakmış gibi geliyor. bebekken hiç değilse derdini anlatacak kadar büyüse diyordum. şimdi derdini anlatıyor. söz dinlese diyorum ama sanırım bu dilek asla gerçekleşmeyecek:KK70:
İnsan oğlu hep bişeyler isteyecek cnm.Allah dermansız dert vermesin diyelim

@melegim66 canım nasılsın nasıl oldun tek dozluk ilacı kullandinmi daha iyisin inşallah
Kese yı gôrmeye gittinizmi canım bu arada
cok sagol cnm tek sefer tozu ictim ama hafifletti sadece hala agriyor kesehi gormek ayin 17 sine kaldi masallah dr cok yogunancak randevu bulabildim az daha beklersek artik cinsiyetini gormeye gideriz:KK48::KK48: sen nasilsin kuzum disiniz varmi hic

cok sagol cnm tek sefer tozu ictim ama hafifletti sadece hala agriyor kesehi gormek ayin 17 sine kaldi masallah dr cok yogunancak randevu bulabildim az daha beklersek artik cinsiyetini gormeye gideriz:KK48::KK48: sen nasilsin kuzum disiniz varmi hic
Canım niye o kadar geç aldinki randovunu ggidip keseyi kalp atışını bir seferde görmek istiyorsan :-) canım iyiyiz bizde şükür bugün doktora gidecem rabbim hepimize hayirli kapilar açsin inşallah herşey yolundadr kalp atışları nı net duyarım kızım cok huysuzlaştı bu arada dişmi cikariyo ne anlayamadm senin paşa diş çıkarttı mı canım

Masallah canım ben resimde gayet fit bir kadın görüyorum canım sen beni görsen ne dersin acep canım:-)kaç kilo ile hamile kaldın canım
Teşekkürler cnm 76 ile hamile kadım bir baktım 77 yim sonra 74 düşüp 75 te ibreyi sabitledim :))

Günaydın.. Artık bebeğim benimle değil dün kürtaj oldum. İnşallah 4. gebeliğim sağlıklı olur. 2 ay korunma verdi dr. Biraz uzaklaşıcam. Allaha emanet olun.

Teşekkürler cnm 76 ile hamile kadım bir baktım 77 yim sonra 74 düşüp 75 te ibreyi sabitledim :))
Çok kilo almazsn o zaman bende 73 hamile kaldm verdim aldım derken 78 doğuma girdim zaten kilomuz var almayiz yine gibime geliyor

Hatunlar bn gecen ay 2 sey denedim hamis kalmak icin sizinle paylasmak isterim.. belki sizlerede faydasi olur..
Çörek otu tarçın ve bal karışımı yapip 2 hafta kullandim birde Allah`in isimlerinden Ya Yaris i 70000 tane yi günlre bolerek okudum.. ilk dil alisana kadr zorlaniyorsunuz ama sonra kolay oluyr.. ve guzel haberi aldim..

Enseden biraz yukardan sağ ve soldan iğne canım uyusturuyo kafanı ağrı geçiyo mu diye bakiyo benim geçmedi bana misin demedi lanet agri.. ben de ne iyi demiştim kaçıncı gündesin sen giderek artiyo di mi ? Aman dikkat et dikislerin patlaması ben ağrı derken dikiş İhmal etmişim enfeksiyon kaptı bi de
5. gun bugun serum hala akiyo ama agri ayni doktoru arayip sordum igneyi yok dedi serumun icinde var zaten dedi bugun tekrar gidecem serum tekrarlanacak olmaSa kan yamasi.. dikisleri unuttum zaten ne durumda bilmiyorum kontrolde yapilmadi daha bu agri herseyin onune gecti bebekle bile ilgilnemyrm

Back