• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

Günaydın.. Artık bebeğim benimle değil dün kürtaj oldum. İnşallah 4. gebeliğim sağlıklı olur. 2 ay korunma verdi dr. Biraz uzaklaşıcam. Allaha emanet olun.
Allahım sana güzel şeyler nasip etsin canım.allahım tekrar boyle bi sıkıntı yaşatmasin. Hersey gonlunce olsun.canm bi de tiroidlerine,kan pihtilasmasina baktırsan.belki doktorlar bakmistir ama gözden kaçırdıkları oluyor.allaha emanet ol,kendine dikkat et.hersey düzelecek allahın izniyle

Günaydın.. Artık bebeğim benimle değil dün kürtaj oldum. İnşallah 4. gebeliğim sağlıklı olur. 2 ay korunma verdi dr. Biraz uzaklaşıcam. Allaha emanet olun.
Canım inan cok üzüldüm rabbim sağlıklı ge elik nasip etsin bulunduğum şehirde bir komsum var o da iki defa kürtaj oldu bebek olusmuyordu ankara da çok doktora gitti oysa bağışıklık sistemi bebeği yabancı madde gibi görüp oluşmasına izin vermiyormus daha detaylı mi baktirsan testlerine acaba o Hacettepe de bir Prof a gitti

Canım niye o kadar geç aldinki randovunu ggidip keseyi kalp atışını bir seferde görmek istiyorsan :-) canım iyiyiz bizde şükür bugün doktora gidecem rabbim hepimize hayirli kapilar açsin inşallah herşey yolundadr kalp atışları nı net duyarım kızım cok huysuzlaştı bu arada dişmi cikariyo ne anlayamadm senin paşa diş çıkarttı mı canım
o kadar geç almayacaktım cnm ama tüm sabah saati randevuları dolu o güne kadar iş yerinden de sabah harici çıkamıyorum mecburen o güne kaldı hiç dişimiz yok bizim meraklardayım ne zaman cıkcak diye yolundadır inşallah gittin mi

Ne diyeceğimi bilemedim canım Allah sana güç versin. İnşallah bu son üzüntün olsun.

Çok kilo almazsn o zaman bende 73 hamile kaldm verdim aldım derken 78 doğuma girdim zaten kilomuz var almayiz yine gibime geliyor
Vücut depoladıklarını kullanıyo desene cnm :))Bişey aklıma geldi.Yengem ebehemşire izindeler annemlerdeyiz çapraz komşumuz iri yarı 4 çocuklu bir kadın önümüzden geçiyo yengem bu kadın 5 aylık hamile dedi ben güldüm o kadın hep öyle göbekli hamile degil dedim ama hamile gibi baksana dedi. Sonra ögrendikki kadın hamileymiş ben çoktan beri amnemlerde olmadgm için haberim yok kimseden tabii.Benim içinde aynı diyecekler ve gülecekler :)))

Çook üzüldüm geçmiş olsun cnm.Allahm tez zamanda unuttursun sana bu üzüntüleri ve hayırlısıyla sağlıklısıyla müjdelerle gel inşaallah

Aaaa çok ilginç yarı sünnetli ilk kez duydum :KK35: aynen annemde keyifler yerinde size de güzel keyifler mete paşayla opuyorum çok sizi :KK15: senin yanında yardimcin var mı hiç ihtiyaç duydun mu fıstık
:KK39:
annem var kuzum çok yakın oturuyoruz ilk 10 gün geceleri bende kaldı şimdi de arada gelip kalıyo bu gece gelecek mesela...gündüzleri de yemeğime temizliğime yardım ediyor...Allahım başımdan eksik etmesin... sende doğumu annenin yanında yap bence

Mogami Mogami masallah Mete ye canim sutun iyi, azaldigina gore emiyor demekki. sarilik tehlikesi gecince birakirsiniz mamayi bu gidisle :) 2ayi buluyormus billirubin degerinin tamamen gitmesi ama 10un altina dusunce artik takibe gerek kalmiyormus. Kilosuda cok iyi ama en cok sunnetine sevindim, Rabbim in sevdigi kullarindan olsun daima kuzum.
Gece uykusu konusu 15-20gunde degismisti bizim, gaz yuzunden cok uyaniyor. Mama da arttiriyor gazi kuzum haberin olsun. Tabii duam gazsiz olmasi yonunde :) operim totosundan mete kuzuyu
işte şu sarılık olayını tümden atlatmayı bekliyorum canım birde malum uç problemim var o da tam performans emzirmemi engelliyor...kız o sünnet olayının yanında bizimkinde birde idrar çıkışı bi yarım santim kadar altta o yüzden küçük bi operasyon olucak 9. ayında yavrum:KK43: bizim gece uykuları 2 saatte bir uyanmayla geçiyor acıkınca basıyor yaygarayı... gaz olayı şimdilik çok sıkıntı değil ama bilmiyorum böyle devam eder mi arada masaj yapınca rahatlıyor pırt pırt atıyor gazı hele de altını açınca :KK48::KK48: sen gaz için ne yapıyorsun buldun mu bi çözüm? kimyonlu su iç bi de her yemeğe at kimyonu

canim atlattim ama kotuyum ben ya basimin agrisi gecmiyo bi turlu oksuruk var karnim aciyo goguslerim.cok fena oldu bebek tam ememiyo sagiyorum falan ama fayda etmiyo yinede sukur tabi.. bebekde iyi simdilik sikinti yok kontrolumuzu bekliyoruz siz nasilsiniz canim buyidumu kucuk bey.. evet cuma mubarek gun olmasi guzel oldu :)[/QUOTEe]
canım benim okudum durumunu kan yaması demişsin inşallah gerek kalmadan geçer baş ağrın... sütün ilk zamanlar zaten çok milim milim geliyor sonraları artmaya başlıyor gerçi benimki hala dolu dolu gelmedi ama benimki gündüz memeden besleniyo ağlamadığı içinde doyduğunu varsayıyorum...göğüslerin için kalkan kullanabilirsin aventin ben faydasını gördüm çok... o göğüs pedlerini kullanma bana hastanede hemşirelerde kullanma dedi hava aldırmıyor onlar... iyi haberlerini bekliyorum kuzum...bu arada ufaklığı aç bırakmamaya çalış canım gerekirse mama ver sarılık olmasın minik kuş

Mogami Mogami canim oglusunun yari sunnetli dogmasia sasirdim ilk kez duyuyprum masallah metepasaya buyuyo sunnet bile olacak :)
bacım o yarı sünnetli olmasının yanında birde idrar çıkışı yarım santim altta o yüzden 9. ayda hem sünnet hem o deliği yukarı alma operasyonu olacak oğlum :KK43: genetik bi durummuş benim kayınpederde var...benim sıpada dededen ala ala bunu mu almış anlamadım ben yaaa:KK53::KK53: sen napıyon bakayım şubata az kaldı

Mogişim mete paşayla keyifler yerinde maşallah canım yarı sünnetli doğdu benim yeğenime 1 yaşinda getir kalanını alalım demiş doktor
Ya mis gibi kokuyordur mete paşa kokla öp benim yerime annesi
kuzum bizim idrar çıkışımızda yarım santim altta o yüzden bize operasyon yapılacak sünnetin yanında... olay genetik... yeğeninin de baba tarafında vardır bu durumu yaşayanlar...koklarım tabi teyzesi uyuyor şimdi hele bi uyansın kuzum... senin cimcime nasıl

enfeksiyon varmis cnm toz verdi dedigin gibi birde sicak su ile yikiyorun iste gecer insallah ayyy saci beyazlamis mi kuzuuu genetik demekkii cok tatlidir kesin
genetik kuzum evet babamızın da saçlarını bi tarafında beyaz var bolca benim babamın da öyle... o ilaç baya iyi gelir benim geçirmişti bi kaç gün içinde... ayağını da sıcak tut emi

o kadar geç almayacaktım cnm ama tüm sabah saati randevuları dolu o güne kadar iş yerinden de sabah harici çıkamıyorum mecburen o güne kaldı hiç dişimiz yok bizim meraklardayım ne zaman cıkcak diye yolundadır inşallah gittin mi
Canım bizimde hiç disimiz yok çevrede yaşıtlarından birkaç kişi çıkartmış bende dôrt gözle bekliyorum ne zaman çıkacak diye
Olsun canım gidif kalp atışı kese bir arada görürsün ve de akşam gidecem doktora inşallah yolundadır herşey

işte şu sarılık olayını tümden atlatmayı bekliyorum canım birde malum uç problemim var o da tam performans emzirmemi engelliyor...kız o sünnet olayının yanında bizimkinde birde idrar çıkışı bi yarım santim kadar altta o yüzden küçük bi operasyon olucak 9. ayında yavrum:KK43: bizim gece uykuları 2 saatte bir uyanmayla geçiyor acıkınca basıyor yaygarayı... gaz olayı şimdilik çok sıkıntı değil ama bilmiyorum böyle devam eder mi arada masaj yapınca rahatlıyor pırt pırt atıyor gazı hele de altını açınca :KK48::KK48: sen gaz için ne yapıyorsun buldun mu bi çözüm? kimyonlu su iç bi de her yemeğe at kimyonu

benim teyzemin iki oğlu da tam sünnetli doğdu. ama seninkiyle aynı mıydı bilmiyorum yine idrar çıkışıyla alakalı bir sorunu vardı küçük olanın. 4-5 yaşındayken hallettiler. üzülme sen yok onda bir şey. Allah dermansız dert vermesin. ben oğlanı 40 günlük sünnet ettirdim. seninki 9 aya kadar koca adam olacak annesi :)))

Canım benim geçmiş olsun Rabbim tekrarını yaşatmasın bir daha... Hayırlı sağlıklı gebelik nasip olsun...Git biraz kafayı dinle biz buralaradayız güzel haberlerini bekliyoruz

Mogami Mogami canim bildigin kadariyka benim abimde dogumdan kisa bi sure sonra bu sebeple operasyon gecirmis, sapasaglam koca bi adam kendisi suan :KK48:
Hem gaz icin hem sut icin rezene cayi icmeye basla canim, gaz bizde 20gunden sonra birden geldi ne oldugumuzu sastik. Gece inleye inleye uyuyor kimyon, rezene, aci elmayagina ragmen. Sadece daha kolay daha kisa surede gaz atmasini sagladi bunlar.
Gece uykularinizin suresi de artacak annesi, bazen 3saat rahat uyuyacak. Minik metemiz simdi anne kokusuna cok muhtac, ac olmasa da zirlar o aklina sen geldikce :)

canim atlattim ama kotuyum ben ya basimin agrisi gecmiyo bi turlu oksuruk var karnim aciyo goguslerim.cok fena oldu bebek tam ememiyo sagiyorum falan ama fayda etmiyo yinede sukur tabi.. bebekde iyi simdilik sikinti yok kontrolumuzu bekliyoruz siz nasilsiniz canim buyidumu kucuk bey.. evet cuma mubarek gun olmasi guzel oldu :)
canım benim okudum durumunu kan yaması demişsin inşallah gerek kalmadan geçer baş ağrın... sütün ilk zamanlar zaten çok milim milim geliyor sonraları artmaya başlıyor gerçi benimki hala dolu dolu gelmedi ama benimki gündüz memeden besleniyo ağlamadığı içinde doyduğunu varsayıyorum...göğüslerin için kalkan kullanabilirsin aventin ben faydasını gördüm çok... o göğüs pedlerini kullanma bana hastanede hemşirelerde kullanma dedi hava aldırmıyor onlar... iyi haberlerini bekliyorum kuzum...bu arada ufaklığı aç bırakmamaya çalış canım gerekirse mama ver sarılık olmasın minik kuş

Back