• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

Insallah hemencik kurtulurum :) iyi bakalim kalp atisida yoluna girmis 2 li test gunu bile hemen gelcek bi bakicz senin 2. Bebiste gelmis kucagina :) zaman cabuk geciyo
Evet canım kızımla uğraşmaktan nasıl geçiyor anlamiyorum bile şükür herşey yolundaymis

Allah gönlüne gore versin :) insallah hersey kolay gecer.
Sağol canım herşey yolunda görünüyo şükür kızıma oranla çok iyi gidiyor hamilelik kızımda mutfağa giremezken bu sefer çok rahatım ufak tefek bulantıların oluyo ama kızıma gore bin şükür hayırlısı buda pipili olsa fena olmaz tabi evvela sağlıklı olmasını diliyorum rabbimden

Tvye ters tutuyorum koltugun konumu sayesinde izletmemek kolay oluyor ama bizim sıkıntı kar. Cumadan beri kanallarin hicbiri yok. Kar yarim metreyi gecti :-/

çokmuş cidden yaa burda bugün biraz yağdı ama 5 cm ancak var :)))

eve erzak depolayın:KK70:yakında kapı açılmaz dışarı :)) keşke bize de yağsa bugün azcık yağdı ya yarın hava yağmurluymuş :KK43:
Konserve buzluk takiliyoruz zaten manava pazara gidilmiyo ki :-/ mutfak camini actim hava alsin ev diye döndüm geri kapadim anam dedim ne soguk. Hangi ildesin ki sen? Biz duzcedeyiz malum bolu dagi etkisi. Enem bide tasiniyoz biz bu arada.

Konserve buzluk takiliyoruz zaten manava pazara gidilmiyo ki :-/ mutfak camini actim hava alsin ev diye döndüm geri kapadim anam dedim ne soguk. Hangi ildesin ki sen? Biz duzcedeyiz malum bolu dagi etkisi. Enem bide tasiniyoz biz bu arada.

tekirdağdayım canım. ben seni adapazarında sanıyordum kimle karıştırdım kim bilir:KK48: nereye taşınıyorsunuz el kadar bebeyle kız, hemen değil inşallah bu karda kışta:KK57:

:KK48::KK48::KK48: bak zırlar dedin benim sıpa ağlamaya başladı...hipp in çayında rezene kimyon anason varmış sanırım iyi geliyor ben ekstra rezene de içiyorum... gaz olayı sıkıntı yaa yavrum arada bir bizde de oluyor çıkarana kadar kıvranıyor çıkatdıktan sonra jöle kıvamında ama:-):-) operasyon kaçınılmaz o vakte kadar mental olarak hazır oluruz artık:KK46: sen sünneti ne zaman yaptırıcaksın

O jole kivamina bayiliyorum ben iste, once bi gaz sesi sonra paat diye dusen kafa :) canim mayis gibi falan olur bizim sunnette 4-5aylikken kurtuluruz.

Ama cok sekerdir ya dusunuyorum da :) o saclar dokulmeden babayla cek resmini bol bol :) bizde anneyi iseyip pisman olup poz takiniyoruz :-)Eki Görüntüle 1755318

Tipe bak, yerim yaaa. Hatta herkes yer, yemeli :) o poz veriso, o durusu yerler yer. Cok seviyorlar anneye isemeyi zaten bu sipalar. Sevgi gosterisi bence bu :D

Sen tasinali daha bi yil olmadi nereye yine??

O jole kivamina bayiliyorum ben iste, once bi gaz sesi sonra paat diye dusen kafa :) canim mayis gibi falan olur bizim sunnette 4-5aylikken kurtuluruz.

Tipe bak, yerim yaaa. Hatta herkes yer, yemeli :) o poz veriso, o durusu yerler yer. Cok seviyorlar anneye isemeyi zaten bu sipalar. Sevgi gosterisi bence bu :KK70:

Sen tasinali daha bi yil olmadi nereye yine??
Cok sever annesini sagolsun :-) bu sefer bi sokak ötesi de degil teee istanbula :-/

tekirdağdayım canım. ben seni adapazarında sanıyordum kimle karıştırdım kim bilir:KK48: nereye taşınıyorsunuz el kadar bebeyle kız, hemen değil inşallah bu karda kışta:KK57:
Adapazarli esim dogru yerdesin :) Tekirdagda yagmiyor kar sanirim size anca balkanlardan gelen sicak hava :)) tasinma işi nisan gibi daha var :) teğğ istanbul. Nasil yapacagiz bakalim.

Adapazarli esim dogru yerdesin :) Tekirdagda yagmiyor kar sanirim size anca balkanlardan gelen sicak hava :)) tasinma işi nisan gibi daha var :) teğğ istanbul. Nasil yapacagiz bakalim.

iyi bari havalar ılınır o zamana kadar. Allah yardımcın olsun taşınmak, hele de bebekle taşınmak daha zor. tayin falan mı?

Insallah kolay olur. Benim sıkıntım ev tutulacak temizlenecek o nasil halledilecek? Esim noter katibi. Eski noteri ile basladi ise iki sene once noter gitti bir senedir de cagiriyordu bizi. Simdi bir büyük yere gececekmis bir aya karar verin gelin dedi. Bizde gidelim dedik. Düzce iyi guzel de cocugu giturecek doktor bile bulamıyorum. Bir iki haftaya toparlanacagim bakalim.
iyi bari havalar ılınır o zamana kadar. Allah yardımcın olsun taşınmak, hele de bebekle taşınmak daha zor. tayin falan mı?

Kızlar 39. Haftaya merhaba dedik ve çarşıya cıkıyoruz kızımla:)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    55,5 KB · Görüntüleme: 49
Insallah kolay olur. Benim sıkıntım ev tutulacak temizlenecek o nasil halledilecek? Esim noter katibi. Eski noteri ile basladi ise iki sene once noter gitti bir senedir de cagiriyordu bizi. Simdi bir büyük yere gececekmis bir aya karar verin gelin dedi. Bizde gidelim dedik. Düzce iyi guzel de cocugu giturecek doktor bile bulamıyorum. Bir iki haftaya toparlanacagim bakalim.

en güzelini yapıyorsunuz canım gidin tabi. taşınmak biraz yorucu (kaç ev taşıdım bilmiyorum. saymaya çalışsam 15dk düşünmem lazım :KK70:) ama tebdil-i mekanda ferahlık vardır.

Kızlar 39. Haftaya merhaba dedik ve çarşıya cıkıyoruz kızımla:)

maşallah :nazar::nazar: bu ne güzellik böyle. ana-kız tozunu attırın çarşının:KK36:

ben 5 gün gecikme ve bilmem kaç tane negatif testin ardından ağrılı bir şekilde regl oldum bugün. Mogami Mogami listeye devam ediyorsan beni ekler misin?? benim kendi topiğim de var gerçi ama sizi foruma girdiğim günden beri takip ettiğim için burda sizinle beraber de takip edip beklemek ve bir gün kısmet olduğunda o sevinci sizinle de doyasıya paylaşmak istiyorum. bat 24 Şubat, 2. deneme olacak :)

en güzelini yapıyorsunuz canım gidin tabi. taşınmak biraz yorucu (kaç ev taşıdım bilmiyorum. saymaya çalışsam 15dk düşünmem lazım :KK70:) ama tebdil-i mekanda ferahlık vardır.

maşallah :nazar::nazar: bu ne güzellik böyle. ana-kız tozunu attırın çarşının:KK36:
Enee cidden mi :-) neyse bizde ferahlariz insallah :-) bizim evleneli uc yil oldu bu üçüncü ev olacak ama bu sefer iyi secmem lazim ugrasilmiyo topla toparlan yerlestir. 2+1 istiyorum bi de temizligi kolay olsun :))

Enee cidden mi :-) neyse bizde ferahlariz insallah :-) bizim evleneli uc yil oldu bu üçüncü ev olacak ama bu sefer iyi secmem lazim ugrasilmiyo topla toparlan yerlestir. 2+1 istiyorum bi de temizligi kolay olsun :))

aynen iyi bir yer bulun da sonra tekrar tekrar uğraşma. 2+1 çok mantıklı ayrıca ;)

aynen iyi bir yer bulun da sonra tekrar tekrar uğraşma. 2+1 çok mantıklı ayrıca :KK66:
Zaten bebis bizle yatıyor. Ikinci cocuga kadar 1+1 bile yeter diyorum esime de gardrobu aynı odada istemiyorum pek. Bu zamana kadar hep baska odaya attik.

Back