• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

hyp77 ost: 44848298 .!.:
Vücut depoladıklarını kullanıyo desene cnm :))Bişey aklıma geldi.Yengem ebehemşire izindeler annemlerdeyiz çapraz komşumuz iri yarı 4 çocuklu bir kadın önümüzden geçiyo yengem bu kadın 5 aylık hamile dedi ben güldüm o kadın hep öyle göbekli hamile degil dedim ama hamile gibi baksana dedi. Sonra ögrendikki kadın hamileymiş ben çoktan beri amnemlerde olmadgm için haberim yok kimseden tabii.Benim içinde aynı diyecekler ve gülecekler :)))
Ayyy çok güldüm canım:-) kilodan kimse cakmaz bizim durumu ablama diyom kimse bilmesin hamile olduğumu saklicam diyom saklamana gerek yok 6 aya kadar kimse cakmaz emin ol diyo:-) bide ben doğumdan sonra gobegimi sarmadim kaldı çok vallah 5 6 aylık hamilelerde gibi net ortada :-(

Son düzenleme:
Ayyy çok güldüm canım:-) kilodan kimse cakmaz bizim durumu ablama diyom kimse bilmesin hamile olduğumu saklicam diyom saklamana gerek yok 6 aya kadar kimse cakmaz emin ol diyo:-) bide ben doğumdan sonra gobegimi sarmadim kaldı çok vallah 5 6 aylık hamilelerde gibi net ortada :-(

canım ben de doğumdan sonra saramamıştım göbeğimi temmuz sıcağında. göbek uzun süre kaldı ama sonra gitmişti. 2. doğumu da yap da hallolur o merak etme ;)

benim teyzemin iki oğlu da tam sünnetli doğdu. ama seninkiyle aynı mıydı bilmiyorum yine idrar çıkışıyla alakalı bir sorunu vardı küçük olanın. 4-5 yaşındayken hallettiler. üzülme sen yok onda bir şey. Allah dermansız dert vermesin. ben oğlanı 40 günlük sünnet ettirdim. seninki 9 aya kadar koca adam olacak annesi :)))
onlar geç bile kalmışlar bu idrar çıkışı olayını en geç 1,5 yaşına kadar halletmek gerekiyormuş geç kalınırsa daha ciddi bi sorun haline geliyormuş bize 9. ayında getirin ikisini de halledelim dedi doktorumuz çok takmıyorum kafaya kuzum ama yine de olmasaydı daha güzel olurdu:110: yine de buna da şükür... senin erkekin nasıl?

genetik kuzum evet babamızın da saçlarını bi tarafında beyaz var bolca benim babamın da öyle... o ilaç baya iyi gelir benim geçirmişti bi kaç gün içinde... ayağını da sıcak tut emi
hep babalara cekmiş anlşılan paşa :) tutuyom cnm zaten hava buzzzz ay gecer inş sızısı
Canım bizimde hiç disimiz yok çevrede yaşıtlarından birkaç kişi çıkartmış bende dôrt gözle bekliyorum ne zaman çıkacak diye
Olsun canım gidif kalp atışı kese bir arada görürsün ve de akşam gidecem doktora inşallah yolundadır herşey
evet ya bende kimi görsem diş çıkmış:) haber ver tatlım gelice bari yolundadırr sen içini ferah tut

Mogami Mogami canim bildigin kadariyka benim abimde dogumdan kisa bi sure sonra bu sebeple operasyon gecirmis, sapasaglam koca bi adam kendisi suan :KK48:
Hem gaz icin hem sut icin rezene cayi icmeye basla canim, gaz bizde 20gunden sonra birden geldi ne oldugumuzu sastik. Gece inleye inleye uyuyor kimyon, rezene, aci elmayagina ragmen. Sadece daha kolay daha kisa surede gaz atmasini sagladi bunlar.
Gece uykularinizin suresi de artacak annesi, bazen 3saat rahat uyuyacak. Minik metemiz simdi anne kokusuna cok muhtac, ac olmasa da zirlar o aklina sen geldikce :)
:KK48::KK48::KK48: bak zırlar dedin benim sıpa ağlamaya başladı...hipp in çayında rezene kimyon anason varmış sanırım iyi geliyor ben ekstra rezene de içiyorum... gaz olayı sıkıntı yaa yavrum arada bir bizde de oluyor çıkarana kadar kıvranıyor çıkatdıktan sonra jöle kıvamında ama:-):-) operasyon kaçınılmaz o vakte kadar mental olarak hazır oluruz artık:KK46: sen sünneti ne zaman yaptırıcaksın

onlar geç bile kalmışlar bu idrar çıkışı olayını en geç 1,5 yaşına kadar halletmek gerekiyormuş geç kalınırsa daha ciddi bi sorun haline geliyormuş bize 9. ayında getirin ikisini de halledelim dedi doktorumuz çok takmıyorum kafaya kuzum ama yine de olmasaydı daha güzel olurdu:110: yine de buna da şükür... senin erkekin nasıl?

onların sorun neydi tam hatırlamıyorum canım ben de ortaokulu yeni bitirmiştim o zaman küçüktüm yani tam emin değilim sorundan. evet haklısın olmasa daha iyiydi ama sonuçta minicik bir operasyonla halledilecek bir şey. benim oğlan iyi.dışarı çıktı dedesiyle karda oynadılar biraz. banyosunu yaptı, sütünü içti, uyutucam şimdi. hadi ben kaçar :)))

doğarken kocadı benim paşam yaaa:KK48: siz napıyorsunuz bakalım Alper paşayla:KK200:
Ama cok sekerdir ya dusunuyorum da :) o saclar dokulmeden babayla cek resmini bol bol :) bizde anneyi iseyip pisman olup poz takiniyoruz :-)
IMG-20160124-WA0033.jpeg

annem var kuzum çok yakın oturuyoruz ilk 10 gün geceleri bende kaldı şimdi de arada gelip kalıyo bu gece gelecek mesela...gündüzleri de yemeğime temizliğime yardım ediyor...Allahım başımdan eksik etmesin... sende doğumu annenin yanında yap bence
Ayy ne güzel yakın olması :KK49: annemin ev sobalı bebek doğunca nisan sonu soğuk olur ya bi de çok kalabalık memleket gelen giden bitmiyo rahat emziremem bakamam:110: annem babam filan sıkıntı değil ama işte :oops: evimde rahat olurum doğalgaz var annem yanıma 1 haftalığına bile gelse bana yeter aslında :KK54: tabi ne kadar çok kalsa o kadar iyi benim içinde

kuzum bizim idrar çıkışımızda yarım santim altta o yüzden bize operasyon yapılacak sünnetin yanında... olay genetik... yeğeninin de baba tarafında vardır bu durumu yaşayanlar...koklarım tabi teyzesi uyuyor şimdi hele bi uyansın kuzum... senin cimcime nasıl
İyi teyzesi oda mız mız baya diş çıkarıyor galiba mogis bu arda teyzenin durumu ne oldu com merak ettim doğum yaptımı

canım ben de doğumdan sonra saramamıştım göbeğimi temmuz sıcağında. göbek uzun süre kaldı ama sonra gitmişti. 2. doğumu da yap da hallolur o merak etme :KK66:
Aynen canm benimde temmuzda doğdu kızım pişiyor insan resmen nasıl sarcaktk o halde bu sefer allahn izniyle eylül bebişi olacak miniğim sararim geçer inşallah

İyi teyzesi oda mız mız baya diş çıkarıyor galiba mogis bu arda teyzenin durumu ne oldu com merak ettim doğum yaptımı
oyy minnak fıstığın minnak dişleri çıkarmış demek maaşallah cimcimeye inşallah kolayca atlatır... teyzemin miniği küvezde hala... 33 haftalık oldu geçen hafta solunum cihazındanda kurtuldu...3 hafta kadar daha kalması gerekiyormuş küvezde...fena hareketliymiş kablolarını çekiyormuş sıpa...çok şükür büyüyor küvezde... adı da bizim E elf21 in kuzusuyla aynı oldu Ali Eymen :KK200:

oyy minnak fıstığın minnak dişleri çıkarmış demek maaşallah cimcimeye inşallah kolayca atlatır... teyzemin miniği küvezde hala... 33 haftalık oldu geçen hafta solunum cihazındanda kurtuldu...3 hafta kadar daha kalması gerekiyormuş küvezde...fena hareketliymiş kablolarını çekiyormuş sıpa...çok şükür büyüyor küvezde... adı da bizim E elf21 in kuzusuyla aynı oldu Ali Eymen :KK200:
Çok şükür iyiyiymis teyzenin miniği atlatır inşallah bizim bir akarabada ikiz bebişleri 32 haftada doğdu 10 gün kuvezde kaldılar şimdi maşallah 3 yaşına girdiler inşallah sizin hareketli minik te sağ salim döner evine inşallah

Ama cok sekerdir ya dusunuyorum da :) o saclar dokulmeden babayla cek resmini bol bol :) bizde anneyi iseyip pisman olup poz takiniyoruz :-)Eki Görüntüle 1755318

bakışlardan yaramazlık akıyor demedi deme benim oğlan gibi kök söktürecek annesine Alper. ama çok tatlı ve çok büyümüş maşallah kuzuma :nazar:

Çok şükür iyiyiymis teyzenin miniği atlatır inşallah bizim bir akarabada ikiz bebişleri 32 haftada doğdu 10 gün kuvezde kaldılar şimdi maşallah 3 yaşına girdiler inşallah sizin hareketli minik te sağ salim döner evine inşallah
valla çok şükür ucuz atlattılar teyzemde gebelik tansiyonu çıktı 9 unda apar topar doğuma aldılar daha 30 haftalıktı kuzum... şükür iyi şimdi...prematüre olunca daha da bi zor oluyor süreç inşallah bizim miniğimizde evine gidecek

Back