• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

bakışlardan yaramazlık akıyor demedi deme benim oğlan gibi kök söktürecek annesine Alper. ama çok tatlı ve çok büyümüş maşallah kuzuma :nazar:
Canim teşekkür ederiz :) cok fazla hareketli ya ayaklandi mi nasil tutacagiz bilmem. 2-2.5 aylikken yan donuyordu düşün :-)

Çoook tatlısın sen maşallah:nazar::nazar::nazar: bebem canım delikanlı olmuş senin minnak Rabbim sana bağışlasn çok tatlı ısırasm geldi:KK72:
Benim de isirasim geliyo ama kiyamiyorum :-) bi mesaji yazana kadar kirk takla attiriyo sipa :) Rabbim saglik sihhat versin hepsine ama cabuk buyuyorlar gercekten doğduğu haline bakiyorum simdiki hali kocaman geliyo bana :)

valla çok şükür ucuz atlattılar teyzemde gebelik tansiyonu çıktı 9 unda apar topar doğuma aldılar daha 30 haftalıktı kuzum... şükür iyi şimdi...prematüre olunca daha da bi zor oluyor süreç inşallah bizim miniğimizde evine gidecek
İnşallah mogişim inşallah

Canim teşekkür ederiz :) cok fazla hareketli ya ayaklandi mi nasil tutacagiz bilmem. 2-2.5 aylikken yan donuyordu düşün :-)

oh maşallah sıpaya. iyi beslemişsin demek enerjisi fazla gelmiş :)) bizimki 4 aylık falandı sanırım hepimiz odadayken yanımızda yatan çocuk pat diye düşüvermişti koltuktan. aman dikkat hele ayaklanınca akıllara zarar...

Ay ne korkmussunsdur ben kendimi dusunemiyorum.Biz iki cekyati acip birlestirdik yatip yuvarlaniyoruz :-) zaten mahsur kaldk evde baya fazla kar var. Ne biri geliyo ne biz gidebiliyoruz tadini cikariyoruz :)
oh maşallah sıpaya. iyi beslemişsin demek enerjisi fazla gelmiş :)) bizimki 4 aylık falandı sanırım hepimiz odadayken yanımızda yatan çocuk pat diye düşüvermişti koltuktan. aman dikkat hele ayaklanınca akıllara zarar...

oyy minnak fıstığın minnak dişleri çıkarmış demek maaşallah cimcimeye inşallah kolayca atlatır... teyzemin miniği küvezde hala... 33 haftalık oldu geçen hafta solunum cihazındanda kurtuldu...3 hafta kadar daha kalması gerekiyormuş küvezde...fena hareketliymiş kablolarını çekiyormuş sıpa...çok şükür büyüyor küvezde... adı da bizim E elf21 in kuzusuyla aynı oldu Ali Eymen :KK200:
MasaAllah canim buyusunde evine cabucak gitsin

Ay ne korkmussunsdur ben kendimi dusunemiyorum.Biz iki cekyati acip birlestirdik yatip yuvarlaniyoruz :-) zaten mahsur kaldk evde baya fazla kar var. Ne biri geliyo ne biz gidebiliyoruz tadini cikariyoruz :)

ohh ne güzel tadını çıkarın

Günaydın.. Artık bebeğim benimle değil dün kürtaj oldum. İnşallah 4. gebeliğim sağlıklı olur. 2 ay korunma verdi dr. Biraz uzaklaşıcam. Allaha emanet olun.
Canim Allaha emanet ol insallah her sey cok guzel olacak
bacım o yarı sünnetli olmasının yanında birde idrar çıkışı yarım santim altta o yüzden 9. ayda hem sünnet hem o deliği yukarı alma operasyonu olacak oğlum :KK43: genetik bi durummuş benim kayınpederde var...benim sıpada dededen ala ala bunu mu almış anlamadım ben yaaa:KK53::KK53: sen napıyon bakayım şubata az kaldı
Himmmm evet keske baska bisey cekseymis neyse kuzum Allah geer dert versin evlatlarimz saglikli huzurlu olsunlar insallah...walla subata az kaldi kasik agrilarim basladi ayaga kalkinca 3.4 adimi zor atiyorm kasik agrisindan hayirliiyla bi gelse benm dnacik :)
blummmm blummmm canm nerelerdesin canm yoksa doğum mu yaptın
Kuzum okudum yazilanlari ama yazamadim anneannemdeydim bugun misafr vardi kasik agrim var bilemiyorm dogum habercisimi :) sen nasilsin dr gitin mi?

Canim Allaha emanet ol insallah her sey cok guzel olacak

Himmmm evet keske baska bisey cekseymis neyse kuzum Allah geer dert versin evlatlarimz saglikli huzurlu olsunlar insallah...walla subata az kaldi kasik agrilarim basladi ayaga kalkinca 3.4 adimi zor atiyorm kasik agrisindan hayirliiyla bi gelse benm dnacik :)

Kuzum okudum yazilanlari ama yazamadim anneannemdeydim bugun misafr vardi kasik agrim var bilemiyorm dogum habercisimi :) sen nasilsin dr gitin mi?
Doğum yakın canım olacak o tur ağrılar Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah canım gitt doktora şükür herşey yoluna girmiş kalp atışı istediği gibi iyimis iki test için gün verdi hayırlısı inşallah

Doğum yakın canım olacak o tur ağrılar Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah canım gitt doktora şükür herşey yoluna girmiş kalp atışı istediği gibi iyimis iki test için gün verdi hayırlısı inşallah
Masallak ikinci minige. Geldi de büyüyor :) bulantilar nasil?

Insallah hemencik kurtulurum :) iyi bakalim kalp atisida yoluna girmis 2 li test gunu bile hemen gelcek bi bakicz senin 2. Bebiste gelmis kucagina :) zaman cabuk geciyo

Kv de itiraf etti sonunda sana bak ona bak ayni dedi hic sesimi cikarmadim :-) bu arada 15 gün kalmis enemm. Rabbim koayiklar versin insallah :)
Hahaha iyi cabuk kabullenmis oglun beni daha cok sevmis demekki de sen ona :) walla kaldi son 15 bakalim ne zaman gelecek kizim :)

Masallak ikinci minige. Geldi de büyüyor :) bulantilar nasil?
Sağol canım herşey yolunda görünüyo şükür kızıma oranla çok iyi gidiyor hamilelik kızımda mutfağa giremezken bu sefer çok rahatım ufak tefek bulantıların oluyo ama kızıma gore bin şükür hayırlısı buda pipili olsa fena olmaz tabi evvela sağlıklı olmasını diliyorum rabbimden

Back