Derdim vardı.....

• Konu Sahibi Konu Sahibi LayLayLomHop
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım benim aynı sorunu benim çok yakın arkadşım yaşadı babası orta okuldan sonra göndermedi liseye.ben okudum bana imrendi bana özenle baktı biliyordum çok özendiğini okumayı istediğini ve açıköğretime yazıldı.meslek lisesi olarak oda haftada 2 kez okula gitmesi gerekiyordu bi hafta yolladılar ikinci hafta babası göndermedi ikinci kahroluşu oldu.hala daha okul konusu çıktığı zaman ağlar.içindeki en büyük arzusuydu ama o senin kadar şanslı olamadı okuyamadı şimdi kenidlerine ait marketlerinde çalışıyor.ama keşke okusaydım diyor. çok yazık gençlerin başarısını önlüyorlar belki oda üniversite okuyacaktı.ama onun da kaderi böyleymiş

arkadasim benimde babamda boyle sorun vardi liseyi okumami istemiyordu 1 yil ara verdim onun yuzunden 2.ci yil gizlice evden cikip polise babami sikayet ettim onlarda gerekli yerleri aradilar bayagi kisi seferber oldu neyse liseli kiz oldum babam dediki hadi bu yil git hevesini al nasil olsa sinifta kalacan ama azmettim koskocaman okulda gururla mudur adimi soyledi cok basrili basimdan gecenleri anlatti babm ogun cok agladi seninle gurur duyuyorum dedi ve simdi kac tane universite bitirmis insanim cok oldu am herkes okusa kizlarimiz hic ezilmez

inşallah bir yaşam boyunca bu azmin devam eder.Ve bir çok insana destek çıkarak örnek olursun.

Icim gönlüm kalbim ferahladi, ben azimili tüm gencleri cok severim...Bos tenekeleri akli erkeklerle, evlenmekle bozan genc kizlarimiza cok güzel bir örnek oldun. Iste budur ya, kendisini ezdirmeyen türk kadini ne babaya, ne kocaya.
Bu arada öteki arkadaslarida kutluyorum, özellikle Gülsüm Sultan Yurtdisinda okumanin ne kadar zor oldugunu bildigim icin senide cani gönülden tebrik ediyorum.
Örnek kizlar sizi :))) Allah yolunuzu acik etsin.

azmine helal olsun .çok zor birşeyi başarmışsın.millet ne paralar döküyo çoluğunu çocuğunu okutmak için.amaiçinde heves olmayınca olmuyo işte.sizin gibiler lazım bize opuyorumnanaktanalkisalkisalkis

tebrik ederim gercekten helal olsun opuyorumnanaktan , dedigin gibi baskasi olsa belkide dayanamaz birakir giderdiii veya babasina karsi gelir

sizi tek kelimeyle kutluyrum azminiz sabrınız ve yüce yaradanımıza olan inancınızdan ötürü başarınız daimi olsun umarım ders alması gereken herkes okumuştur

Benim okuma hikayem daha farklı ama Allah bana o sabrı vermiş taş olsa çatlar.
Tebrik eder başarıların devamını dilerim.

Bende halkla ilşkiler 1 sınıftayım yaş 30 oldu ama ps etmedim çok şükür iyi kötü işim var daha da iyisi olur inşallah.

Ama bu dünyada insan istedimi oluyor, kimi şanslı kimi şansız ne biliyim Rabbim herkesi farklı deniyor işte...opuyorumnanaktan

N e güzel sana ki sonunda istediğine kavuşmuşsun ve baban hatasını anlamış.Benim babam beni okuttu ama bazen keşke okumasaydım cahil kalsaydım da bunlar(yaşadığım büyük sorunlar ve şu anki halim)başıma gelmeseydi diyorum.Benim babam asla özür dilemeyi bilmez ne bizden ne başkalarından hep haklı olan odur.Haksızlık yaptığını anlasa bile yapmışım olmuş geçti işte der ama özür dilemez..

.Seni tebrik ederim arkadaşım....

canım tebrik ediyorum seni çok güzel şeyler başarmışsın.Merak ettiğim konu su saçma olucak ama burcun ne:)

aynn ole azım herseyın onune gecmıs ınş sende basarılı olursun ıstedıgın herseyın sahıbı olursun kendını nerde gormek ıstıysan orda olursun umarım hayatım

çok çok çok tebrik ederim umarım üniversiteyide en iyi derecelerde bitirirsinzemuszemus

sabrına hayran kaldım rabbim bundan sonrada yoluna açık eder inş umduğun yere gelirsin

tek kelimeyle süper davranmışsın bence hep böyle kal:enbuyukkk:

tüylerim diken diken oldu okurken. ne mutlu sana ki saygını kaybetmemişsin. saygı çok önemli bir şey bi kere kaybedilince bir daha kolay kolay ne kazanılıyo ne de o kişiyle eskisi gibi oluyo herşey...

bu ülkeyenin senin gibi bireylere çok ihtiyacı var, liseyi istedeğin gibi örgün okuyamamışsın ama azimlisin...kutluyorum seni, üniversite sıralarından geçip istediğin hedefe ulaşacaksın...

Back