- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
Yok ben öyle bir hikâyesini hatırlamıyorum mogaminin ama bilmiyorum tam olarakdusuk yada kurtaj yasamisti sanirim dogru mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ben öyle bir hikâyesini hatırlamıyorum mogaminin ama bilmiyorum tam olarakdusuk yada kurtaj yasamisti sanirim dogru mu
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruzİnşallah canım zamanı var demek bekliyoruz aynen ikimizde de sorun yok en azından kafamiz rahat ve inşallah güzel haberler verebilirim size burdan
İnşallah canım çok sevindim yeniden hamile kalmissin allah tamamına erdirsin canım benimİnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz
Maşallah canım yine de fit gorumuyorsun :)Eki Görüntüle 1755027 Eki Görüntüle 1755027 buda benim 20 +4günlük göbüşüm yukardakilerde göbekle yarıştıgı için ayrıca iri oldugum için çok belli degil ama idare edin kızlar
Eki Görüntüle 1755027 Eki Görüntüle 1755027 buda benim 20 +4günlük göbüşüm yukardakilerde göbekle yarıştıgı için ayrıca iri oldugum için çok belli degil ama idare edin kızlar
Öyle deme cnm dün heves ettim ilk defa göbüş resmi atıym dedim benim aile grubuna bu göbek sende zaten vardı dediler hevesim havada patladı :))ayy maşallah sana gayet de belli bebiş ayrıca :) iriyim iriyim diyorsun da hiç de iri durmuyorsun maşallah
Amiin cnm.Teşekkürederim tek tesellim hiç kilo almamış olmak 21 haftayı 75 kiloyla tamamladım doğuma kadar kaç kilo alırım bilmiyorum ama oğluşum sağlıklı olsunda kilo gider diyorumMaşallah canım yine de fit gorumuyorsun :)
Öyle deme cnm dün heves ettim ilk defa göbüş resmi atıym dedim benim aile grubuna bu göbek sende zaten vardı dediler hevesim havada patladı :))
Diyenlerde damatlar hani.Bende onlar kendi 9 aylık kadın gibi göbeklerine baksın dedim.38 yaşında kadınım normal dedim altta kalırmıyım hiçç:))boşver sen onları. kızdırmak için demişlerdir. bu gayet bariz hamile göbeği yani. bende de şuan bir göbek var ama seninkine hiç benzemiyor
Diyenlerde damatlar hani.Bende onlar kendi 9 aylık kadın gibi göbeklerine baksın dedim.38 yaşında kadınım normal dedim altta kalırmıyım hiçç:))
Teşekküederim cnm süper morel veriyosun insana.üst komşumda öyle diyo yaşını hiç göstermiyosun ve kilonuda hiç göstermiyosun diyo.ağzına sağlık iyi etmişsin. ayrıca demeden geçemiycem fizik 38 değil kesinlikle
Teşekküederim cnm süper morel veriyosun insana.üst komşumda öyle diyo yaşını hiç göstermiyosun ve kilonuda hiç göstermiyosun diyo.
Çıkıp inmeler oldu 76 ile başlayıp 77 yi görüp 74 e ve 75 e indim migde bulantım olmadı şükür ama iştahımda olmadı et balık gibi şeylerden tiksindim hatta.genelde pilav brokoli brüksel lahanası beyaz lahana favorim oldu yeşil salatalar ilk zamanlar en çok sevdiğim dimoral için demedim gerçekten öyle görünüyorsun. ayrıca hiç kilo almadan 5. aya gelmiş olman harika ama nasıl başardığını anlamadım. bulantın olduğunu falan da hatırlamıyorum
Maaşallah büyüsünler isal olmasında kabızlık kilo aldırıyo.Bide annesinin sütü yarıyosa kabız olur derler.Ama zeytinyağıyla karnına masaj yap o çok rahatlatır annesi.Hem bağırsaklarınıda yumuşatır.Zeytinyağını taşa dökmüşler diger tarafından çıkmış bu kadar iyi sızıyo demekki.hyb77 sen iri gormemissin masallahin var cok sismiyecek senin gobek bence, doguma kadar bu formda gidersen masallaah. Severim o minik gobusun icindekiniiii.
Bu arada benin velet 2 gunde sisti cidden, kilo alip buyuyir demek, e duygulandim ya yine
hyb77 sen iri gormemissin masallahin var cok sismiyecek senin gobek bence, doguma kadar bu formda gidersen masallaah. Severim o minik gobusun icindekiniiii.
Bu arada benin velet 2 gunde sisti cidden, kilo alip buyuyir demek, e duygulandim ya yine
Çıkıp inmeler oldu 76 ile başlayıp 77 yi görüp 74 e ve 75 e indim migde bulantım olmadı şükür ama iştahımda olmadı et balık gibi şeylerden tiksindim hatta.genelde pilav brokoli brüksel lahanası beyaz lahana favorim oldu yeşil salatalar ilk zamanlar en çok sevdiğim di
Bilgine kurban senin emiii, bebek konusunda harikasin. Bebegin dogunca zorlanmayacaksin bizim gibi. Deneyimsizlik beni cok panikletiyor, yavas yavas sakin anne olucaz insallah. Sen deneyimli bi de ustune bilgilisinMaaşallah büyüsünler isal olmasında kabızlık kilo aldırıyo.Bide annesinin sütü yarıyosa kabız olur derler.Ama zeytinyağıyla karnına masaj yap o çok rahatlatır annesi.Hem bağırsaklarınıda yumuşatır.Zeytinyağını taşa dökmüşler diger tarafından çıkmış bu kadar iyi sızıyo demekki.
Oyle diyor senin gibi annisler ama insanin inanasi gelmiyor. Sanki hep boyle kalacak gibi :) buyuse mi dert boyle kalsa mi dert orasini da bilemiyorum yaöyle çabuk büyüyecek ki lulusum eski resimlerine baktıkça anlayacaksın. gün bile fark ediyor resmen ilk zamanlarda.
iyiymiş valla. pek akıllı olacak senin oğlan bellikendi büyürken anneye hiç ellememiş
Yavaş yavaş sora ögrene debeyim sahibi olacaksın sende cnm.Benim annem 11 çocuk doğurduğu için artı torunlarda olunca bayağı tecrübe duydum gördüm.Yoksa kendimden çok bir bilgim yok.Birazda şansa kalmış cnm kimi çocuk çok sakin oluyo annesi nekadar deneyimsiz olsada hiç bişey olmuyo.Kimiside okadar huysuz oluyoki annesi ne kadar bilgili deneyimli olsun boş çocuk ortalıgı yıkıyo çığlıklarıyla.Bakalım benimki nasıl çıkacak inatçı olacağı kesinde :)) 10 gün önce kontrolüm vardı doktor ne kadar ugraştıysa pozisyon degiştirmedi.Babası var onun inatçı dedim tabii kendimi hiiiç saymıyorum:))Bu cuma ayrıntılı ultrasonumuz var bakalım şeklini görcezBilgine kurban senin emiii, bebek konusunda harikasin. Bebegin dogunca zorlanmayacaksin bizim gibi. Deneyimsizlik beni cok panikletiyor, yavas yavas sakin anne olucaz insallah. Sen deneyimli bi de ustune bilgilisin