Oyle diyor senin gibi annisler ama insanin inanasi gelmiyor. Sanki hep boyle kalacak gibi :) buyuse mi dert boyle kalsa mi dert orasini da bilemiyorum ya
Annenin nesini ellesin annesi alacagı kadar almışöyle çabuk büyüyecek ki lulusum eski resimlerine baktıkça anlayacaksın. gün bile fark ediyor resmen ilk zamanlarda.
iyiymiş valla. pek akıllı olacak senin oğlan bellikendi büyürken anneye hiç ellememiş
Benim annemde çocukken daha kolaydı büyüdünüz derdinizde büyüdü derdi.inanamazsın ki :) bana da yaramazlığından şikayet ettiğim zaman 'bu ne ki? asıl dertler büyüyünce başlar' diyorlar ben de inanmıyorum
Benim annemde çocukken daha kolaydı büyüdünüz derdinizde büyüdü derdi.
İnsan oğlu hep bişeyler isteyecek cnm.Allah dermansız dert vermesin diyelimhep öyle diyorlar da insanın inanacağı gelmiyor cidden. sanki büyüse daha kolay olacakmış gibi geliyor. bebekken hiç değilse derdini anlatacak kadar büyüse diyordum. şimdi derdini anlatıyor. söz dinlese diyorum ama sanırım bu dilek asla gerçekleşmeyecek
İnsan oğlu hep bişeyler isteyecek cnm.Allah dermansız dert vermesin diyelim
cok sagol cnm tek sefer tozu ictim ama hafifletti sadece hala agriyor kesehi gormek ayin 17 sine kaldi masallah dr cok yogunancak randevu bulabildim az daha beklersek artik cinsiyetini gormeye gideriz@melegim66 canım nasılsın nasıl oldun tek dozluk ilacı kullandinmi daha iyisin inşallah
Kese yı gôrmeye gittinizmi canım bu arada
Canım niye o kadar geç aldinki randovunu ggidip keseyi kalp atışını bir seferde görmek istiyorsancok sagol cnm tek sefer tozu ictim ama hafifletti sadece hala agriyor kesehi gormek ayin 17 sine kaldi masallah dr cok yogunancak randevu bulabildim az daha beklersek artik cinsiyetini gormeye giderizsen nasilsin kuzum disiniz varmi hic
Sağol canım benim rabbim hayrlisiyla seninde göbüşüne miniĝini kondursun inşallahİnşallah canım çok sevindim yeniden hamile kalmissin allah tamamına erdirsin canım benim
Masallah canım ben resimde gayet fit bir kadın görüyorum canım sen beni görsen ne dersin acep canımEki Görüntüle 1755027 Eki Görüntüle 1755027 buda benim 20 +4günlük göbüşüm yukardakilerde göbekle yarıştıgı için ayrıca iri oldugum için çok belli degil ama idare edin kızlar
Teşekkürler cnm 76 ile hamile kadım bir baktım 77 yim sonra 74 düşüp 75 te ibreyi sabitledim :))Masallah canım ben resimde gayet fit bir kadın görüyorum canım sen beni görsen ne dersin acep canımkaç kilo ile hamile kaldın canım
Canım çok geçmiş olsun nasip herşey demek zamanı varmış Rabbim 4 hamileliğin de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Çok kilo almazsn o zaman bende 73 hamile kaldm verdim aldım derken 78 doğuma girdim zaten kilomuz var almayiz yine gibime geliyorTeşekkürler cnm 76 ile hamile kadım bir baktım 77 yim sonra 74 düşüp 75 te ibreyi sabitledim :))
5. gun bugun serum hala akiyo ama agri ayni doktoru arayip sordum igneyi yok dedi serumun icinde var zaten dedi bugun tekrar gidecem serum tekrarlanacak olmaSa kan yamasi.. dikisleri unuttum zaten ne durumda bilmiyorum kontrolde yapilmadi daha bu agri herseyin onune gecti bebekle bile ilgilnemyrmEnseden biraz yukardan sağ ve soldan iğne canım uyusturuyo kafanı ağrı geçiyo mu diye bakiyo benim geçmedi bana misin demedi lanet agri.. ben de ne iyi demiştim kaçıncı gündesin sen giderek artiyo di mi ? Aman dikkat et dikislerin patlaması ben ağrı derken dikiş İhmal etmişim enfeksiyon kaptı bi de
Maşallah nazar değmesin çok şeker bi göbüş bu yahuEki Görüntüle 1755027 Eki Görüntüle 1755027 buda benim 20 +4günlük göbüşüm yukardakilerde göbekle yarıştıgı için ayrıca iri oldugum için çok belli degil ama idare edin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?