- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
suni sanciysa etkiliyor heralde cnm ben suni almadimCok sukur benı bı tek sancı etkıledı ole bastırma falan hatırlamıyorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
suni sanciysa etkiliyor heralde cnm ben suni almadimCok sukur benı bı tek sancı etkıledı ole bastırma falan hatırlamıyorum :)
enfeksiyon varmis cnm toz verdi dedigin gibi birde sicak su ile yikiyorun iste gecer insallah ayyy saci beyazlamis mi kuzuuu genetik demekkii cok tatlidir kesinCanlarım nasılsınız biz mete paşayla takılıyoruz öyle bak yazmayı unuttum benim sıpam doğarken yaşlandı saçlarında 5-6 tel beyazı var kuzumun babasına çekmiş birde paygamber sünneti ile doğdu ilk defa duydum böyle birşeyi yarı sünnetli oluyormuş 9 aylıkken getir kalanını da alalım dedi doktorumuz... @mgul hatun anneciğinin yanına gitmişsin ohh mis gibi keyif yap hatta doğum yapınca da git kal annenin çok faydasını görürsün... @melegim66 canım geçmiş olsun doktora git bi ilaç verir sende rahat edersin bende doğumdan sonra üşüttüm kontrolde doktorum tek içimlik toz antibiyotik verdi çok şükür geçti
Ben de kullanmıştım tam bu haftalardayken sağlıkla kucağına al 2. Kıymetlini kucağına inşaallajsagol tatlim dr a gittim enfeksiyon var tek kullanimlik toz verdi gecer insallah
insallah kuzim tesekkur ederim hamileler kullaniyo demekkiBen de kullanmıştım tam bu haftalardayken sağlıkla kucağına al 2. Kıymetlini kucağına inşaallaj
Ah canım korkulan son@betiboop sana kan yamasi yapilmisti sanirimm demi oncesinde bi tedavi uygulandimi ben ameliyattn sonraki gun basim bi tuttu cok kotuyum bugun serum tskildi sabaha kadar o akacak gecmezse tekrarlanck yine gecmzse kan yamasi dedi doktor korkuyorum nasil oluyo o
off gercektenmi iki kezmi yaptilar bide allahim.insallah gerekk kalmaz cok korkutucu.. boyle olacagi hic aklima gelmemisti keske genel anestezi alip kurtulsaydimAh canım korkulan son
Bende de serum denediler önce ,sonra kafa dan iğne yapıldı uyusturuldu ama yine de geçmedi en sonunda kan yaması. . Seni korkutmak istemem o korkunç baş ağrısı için her acı çekilir , evet acili bi işlem ,ameliyahane de yapılıyor, giyiyosun ameliyat kıyafetini; yüzüstü yatiriyolar masaya, bel omuruna en alttakine bişe takıyolar görmedim ben ne olduğunu, sonra kolundan kan alıp beline enjekte ediyorlar, evet acıtıyor canım kolay degol anestezi olmadan ama dayaniliyo o baş ağrısı için her seyi çekerim , bende bi kerede olmamıştı ikinci yi de yaptılar inşallah senin ilkinde geçer ; hatta inşallah hiç gerek kalmaz , yaz burdan ne diyecekler ini
peki kan yamasindn sonra geciyo mu bu lanet agri resmen basimin icinde kamyonlar falan gidiyo gibi bide msaj yapsak zarar verirmi canim dayanamiyorum agriyaAh canım korkulan son
Bende de serum denediler önce ,sonra kafa dan iğne yapıldı uyusturuldu ama yine de geçmedi en sonunda kan yaması. . Seni korkutmak istemem o korkunç baş ağrısı için her acı çekilir , evet acili bi işlem ,ameliyahane de yapılıyor, giyiyosun ameliyat kıyafetini; yüzüstü yatiriyolar masaya, bel omuruna en alttakine bişe takıyolar görmedim ben ne olduğunu, sonra kolundan kan alıp beline enjekte ediyorlar, evet acıtıyor canım kolay degol anestezi olmadan ama dayaniliyo o baş ağrısı için her seyi çekerim , bende bi kerede olmamıştı ikinci yi de yaptılar inşallah senin ilkinde geçer ; hatta inşallah hiç gerek kalmaz , yaz burdan ne diyecekler ini
Evet canım ağrıya yatıp ağrısız kalkiyosun allahtan Sonic garanti. .peki kan yamasindn sonra geciyo mu bu lanet agri resmen basimin icinde kamyonlar falan gidiyo gibi bide msaj yapsak zarar verirmi canim dayanamiyorum agriya
hic ondan bahsetmediler kafadan nasil igne yapiliyoki insallah hic gerek kalmaz ama bu durum cok kotuymus halbuki ilk gun ne kadarda rahatmis demistim spinal.icin almaz olaydimEvet canım ağrıya yatıp ağrısız kalkiyosun allahtan Sonic garanti. .
Balyoz yiyodum ben kafama ağlamaktan helak olmuştum hem ağlayıp hem emziriyodum masaj denemedim bile etki etmez bence , kafa dan iğne yapma ısıni sor bu yamadan bi önceki tedavi , benimle birlikte gelen bi kadın vardı ona etki etmişti bana etmemişti ama
Enseden biraz yukardan sağ ve soldan iğne canım uyusturuyo kafanı ağrı geçiyo mu diye bakiyo benim geçmedi bana misin demedi lanet agri.. ben de ne iyi demiştim kaçıncı gündesin sen giderek artiyo di mi ? Aman dikkat et dikislerin patlaması ben ağrı derken dikiş İhmal etmişim enfeksiyon kaptı bi dehic ondan bahsetmediler kafadan nasil igne yapiliyoki insallah hic gerek kalmaz ama bu durum cok kotuymus halbuki ilk gun ne kadarda rahatmis demistim spinal.icin almaz olaydim
Oldu canım mete paşa doğdu şükürmogaminin bebegi.oldumu
İnşallah canım zamanı var demek bekliyoruz aynen ikimizde de sorun yok en azından kafamiz rahat ve inşallah güzel haberler verebilirim size burdanCanım düştü sarılığımız şükür doktor kontrolümüz vardı bugün doktorumuz tahlile gerek yok sarılığı azalmış dedi... şükür ışıktan kurtulduk... sen farklı bir doktora daha görünsene uyuşmazlıkla ilgili yada nette bi kadın doğumcuya mesaj yaz onlar cevaplar
kuzum fototerapiden kurtulduk şükür doktorumuz rengine baktı azalmış dedi... şuan tek sıkıntı artamayan sütüm onu da mecburen mama ile takviye ediyorum...senin vızıldağını yesinler selamını aldım sıpanın... kilosu nasıl paşanın? bizimki 3450 oldu
okudum kuzum sağolasın çok şükür ışığa gerek kalmadı bol bol beslemeye devam
Boranın totosundan öpsün teyzesi onun da mı gamzesi var... bebişler gelince hepimiz topiğe daha az uğrar olduk
Doğumlarımız çok benzermiş desene çok şükür hayırlısıyla atlattık darısı hamişlerin başına sarılığı atlattık teyzesi ışığa gerek kalmadı çok şükür
bitanem çok teşekkür ederim inşallah senin kuzunda seni daha fazla bekletmez ama en azından sağlıklı olduğunuzu dda bilmiş oldunuz demek ki zamanını bekliyor sıpa dediğin gibi... Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
sevindim kac aylik olduOldu canım mete paşa doğdu şükür
Senin velet kilo alıyor cnm.karnına zeytinyağı sürerek masaj yap rahatlasın.ve çay kaşıgıyla zeytinyağı ver günde 1 yada iki öğün.göbüş e gelirsek evet biraz çıktı ama öncedende iri olduğum için senin öncedende bukadardı göbeğin diye kızdırıyolar beni:))Enerjileri git gide artiyorsa o vitaminlere benimde sovmem yakindir
21hafta olmus, buyumstur gobusun artik. Detaylida boy boy poz versin oglusun insallah :) basladin mi alisverislere?
Haa bi de deneyimlerinden faydalanayim, bizim velet dun aksamdan beri kaka yapmiyor ne olacak bu hal
Daha ay olmadı 8 ocakta doğdu canımsevindim kac aylik oldu