- 11 Ekim 2013
- 920
- 1.037
- 43
Canim insallah senin gibi kisa surede atlatiriz 1ayi gitti bile :) saatlerce aglamasi yok yavrumun ama uykuya dalamiyor, kivrandikca icimiz gidiyor iste ama gecmezse bi doktor ziyareti yapariz haftaya 40imiz cikinca. 5ay oldu mu sen dogum yapali yaa, ah nankor zaman.Canim biz 5. Aydayiz çok şükür gazını rahat çıkarıyor. Merak ettim sadece erkek bebekler gazlı olur diyorlar ama bebeğe göre değişiyor ben rezene kimyon karıştırıp çayını içiyordum hem süt yapıyor hem de gaz olmasın diye. Çocuğa da veriyordum biraz rahatliyordu doktorda nane v.s. verebilirsiniz diyordu. Bir de ben nurse Harvey's gaz şurubu kullandım tabi doktor yazmıştı o çok iyi gelmişti. Onda da kimyon ve bazı bitkiler var bitkisel bir şurup yani. Eğer çok rahatsız olursa aklında bulunsun doktora söylersen yazar belki. 2.5 aydan sonra daha da azaldı bizimkinin inşallah sizde hemen atlatirsiniz bu süreci
Hadi anlat anlat, yakalamisim bi anne birakmam :) ne zaman gulucuk atacak, ne zaman agucuk bugucuk yapacak. Ne zaman gece 4-5 saat uyuyacak