Beraber Anne Olma Yolunda

nenuya canim yazmissin uzun uzun saol :) ekran goruntusuyle aldim bu tavsiyelerini, bi saat kadar once beklenen kakayi gordum bezde rahatladik :) fitile falan alismasindan iyidir bu yontemler.

enfeksiyon varmis cnm toz verdi dedigin gibi birde sicak su ile yikiyorun iste gecer insallah ayyy saci beyazlamis mi kuzuuu genetik demekkii cok tatlidir kesin

@betiboop sana kan yamasi yapilmisti sanirimm demi oncesinde bi tedavi uygulandimi ben ameliyattn sonraki gun basim bi tuttu cok kotuyum bugun serum tskildi sabaha kadar o akacak gecmezse tekrarlanck yine gecmzse kan yamasi dedi doktor korkuyorum nasil oluyo o

Ah canım korkulan son
Bende de serum denediler önce ,sonra kafa dan iğne yapıldı uyusturuldu ama yine de geçmedi en sonunda kan yaması. . Seni korkutmak istemem o korkunç baş ağrısı için her acı çekilir , evet acili bi işlem ,ameliyahane de yapılıyor, giyiyosun ameliyat kıyafetini; yüzüstü yatiriyolar masaya, bel omuruna en alttakine bişe takıyolar görmedim ben ne olduğunu, sonra kolundan kan alıp beline enjekte ediyorlar, evet acıtıyor canım kolay degol anestezi olmadan ama dayaniliyo o baş ağrısı için her seyi çekerim , bende bi kerede olmamıştı ikinci yi de yaptılar inşallah senin ilkinde geçer ; hatta inşallah hiç gerek kalmaz , yaz burdan ne diyecekler ini

off gercektenmi iki kezmi yaptilar bide allahim.insallah gerekk kalmaz cok korkutucu.. boyle olacagi hic aklima gelmemisti keske genel anestezi alip kurtulsaydim

peki kan yamasindn sonra geciyo mu bu lanet agri resmen basimin icinde kamyonlar falan gidiyo gibi bide msaj yapsak zarar verirmi canim dayanamiyorum agriya

peki kan yamasindn sonra geciyo mu bu lanet agri resmen basimin icinde kamyonlar falan gidiyo gibi bide msaj yapsak zarar verirmi canim dayanamiyorum agriya
Evet canım ağrıya yatıp ağrısız kalkiyosun allahtan Sonic garanti. .
Balyoz yiyodum ben kafama ağlamaktan helak olmuştum hem ağlayıp hem emziriyodum masaj denemedim bile etki etmez bence , kafa dan iğne yapma ısıni sor bu yamadan bi önceki tedavi , benimle birlikte gelen bi kadın vardı ona etki etmişti bana etmemişti ama

hic ondan bahsetmediler kafadan nasil igne yapiliyoki insallah hic gerek kalmaz ama bu durum cok kotuymus halbuki ilk gun ne kadarda rahatmis demistim spinal.icin almaz olaydim

hic ondan bahsetmediler kafadan nasil igne yapiliyoki insallah hic gerek kalmaz ama bu durum cok kotuymus halbuki ilk gun ne kadarda rahatmis demistim spinal.icin almaz olaydim
Enseden biraz yukardan sağ ve soldan iğne canım uyusturuyo kafanı ağrı geçiyo mu diye bakiyo benim geçmedi bana misin demedi lanet agri.. ben de ne iyi demiştim kaçıncı gündesin sen giderek artiyo di mi ? Aman dikkat et dikislerin patlaması ben ağrı derken dikiş İhmal etmişim enfeksiyon kaptı bi de

İnşallah canım zamanı var demek bekliyoruz aynen ikimizde de sorun yok en azından kafamiz rahat ve inşallah güzel haberler verebilirim size burdan

Senin velet kilo alıyor cnm.karnına zeytinyağı sürerek masaj yap rahatlasın.ve çay kaşıgıyla zeytinyağı ver günde 1 yada iki öğün.göbüş e gelirsek evet biraz çıktı ama öncedende iri olduğum için senin öncedende bukadardı göbeğin diye kızdırıyolar beni:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…