GELELIM DOGUM HIKAYEME:
Iki gundur zaten suyum az az gelmeye baslamisti arkasindan sari leke derken dogumun yaklastigini anladim en son dun aksam ve gece kucuk beyin hareketleri cok degisti o kadar gucluyduki karnimin ortasina toplandi ve surekli asagiya baski yapmaya basladi ayrica hafiften bel sancisi falan derkenn sabah olsun gideyim dedim gece hic uyumadim bi ara dalmisim sanciyla uyandim ve bi baktim nisanim gelmis.. esimi uyandirdim eli ayagiya dolandi akli cikti
sonra annem babam falan herkes bi panik hastaneye geldik sabah 5 de.. nst ye bagladilar doktorumu aradilar nst dede sanci baya yuksek dediler doktorumda oncesinde vajinismus diye elime bi kagit vermisti kimsecikler muayenede etmedi cok rahattim sondayi bile anesteziyle taktilar
neyse saat 8 bucuk gibi ameliyathaneye ciktik hazirladilar genel anestezi icin israr etmeme ragmen beni vazgecirdiler spinal oldum ve cok guzeldi 2 dk sonra bebisim aglayarak cikti muayene ettiler sonra bana getirdiler optum kokladim o an cok guzeldi..sonrasinda odaya geldim biraz sancilar sikintilar oldu ama o kadarda olacak bebisim iyi cok sukur sutum var gibi ama tam ememiyo zamanla alisacak insallah.. gazimida cikardim
yarin cikariz allah izin verirse simdilik benden bu kadar kizlar...