Beraber Anne Olma Yolunda

Süpersin canım hayatta çocukların kıymetli düşünme gerisini.. hep böyle ol hanfendi25

Her fırsatta girip baktım senden haber var mi diye, şükür iyi haberini verdin canım. Allah hic ayirmssin sizi Mete ile, hayırlı güzel bi omur sursun inşallah :)

Kese mi gördün seeen :) kendini boşa uzdugun zamanları hatırlayıp bi kızmak lazim sana ama neyse :) artik daha rahatsin dimi?
Şükür canım rahatım kese 4+5te çok çok küçük gözüktü çarşamba tekrar gidicem inşallah daha büyümüş görücem kesemizi

Hira guzel canim ama yine arastir tam icine sinsin adiyla yasasin evlatlarimiz insallah :)

Canim guzel haberlerini aldik ya merak ettim surekli haber varmi diye girdim sukur iyiymissin rabbim saglikla hayirlisiyla buyutmeyi nasip etsin basta az gelir sut canim emdikce cogalir bol sutun olsun insallah

Hira guzel canim ama yine arastir tam icine sinsin adiyla yasasin evlatlarimiz insallah :)
Amin inşallah canım.zamanla fikrimiz değişmezse Hira olur.hep bi kızım olsa adını Hira koyucam derdim.sonra demet Akalın kızının adını Hira koyunca oldu mu ama şimdi dedim:) dediğin gibi adıyla yaşasın kuzucuklarimiz:)

Mogami mmm çok şükür kavuşturana güzel ömrü olsun mete beyin, sağlıklı guzel silikon uç ise yaramıştır sanırım seni çok merak etmiştim teyzenden haber var mi hadi ikinci yazışmayi bekliyoruz

gozun aydin canim saglikla buyusun insallah baya merak etmistik sana kurtuldun coj sukur sira bana geldi baya korkmaya basladim bende spinal sezeryan rahat dedin bende dusunmeye basladim yine ayrintilari alirim senden kendine dikkat et simdilik canim sutunde emdikce cogalir insallah

Eee onceden beri aklinda varsa bu isim degismez kokay kolay :)
Kızlar nasılsınız? Mogamim güle güle büyüt.
Bizker iyiyiz canim sen nasilsin kizin nasil?

Tebrikler canım Allah uzun sağlıklı ömür nasip etsin en kısa zamanda iyileşirsin inşallah Metemizi çok öp annesi boş bol sıvı al emzirmeye çalış tatlım emdikçe inio süy

Zate
Zaten kızım bir yaşına girmeden düşünmüyorum. Nasip artık.

Canım allah sağlıklı uzun ömürler versin analı babalı büyütsun gözün aydin metemiz gelmiş süt zamanla artacak ondan hiccc sıkıntı yapma ve bol su iç cubuk tarçınla kaynatılmış komposto lar siyah üzüm suyu kemik suyu çorbası iç ucum hicc yoktu çektikce büyüyecek ve emecek mamayi şimdilik ver birde silikon ucunda emdiğinden emin ol benimki tükürük yapmış emiyo sanmıştım aç kalmıştı ilk gunler

Merhaba öncelikle Allah herkese gönlüne göre verir inşallah... basınıza geldimi merak ediyorum adet belirtileri be varsa yaşıyorum 4gun varken adete iliski sonrası kan geldi erken oldum sandım ama bida kan gelmedi kahverengi leke geldi bugün 2gün kaldi gunume kasik agrisi bel agri goguslerde hassasiyetlik devam...böyle olup sonucunda hamilelik olan varmı ?

İnşallah canım rabbim hayırlı zamanda sana da göndersin inşallah meleğini. mavi-38 canım kalp atışını duyayım inşallah ondan sonra takvimi eklerim diyorum bazende 3 ay olunca eklerim diyorum.
Amiiiiin canım inşallah dua et venim için bak artık sende hamişsin duaların kabul olur :) inşallah en yakın zamanda kalp atışını da duyacaksın tatlım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…