- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Süpersin canım hayatta çocukların kıymetli düşünme gerisini.. hep böyle olSağol canm benim yanı eski ben olsam oturup saatlerce ağlar harap ederdim kendimi yine üzüldüm ama çocuklarımı düşündükçe hiçbir şey umursamak istemiyorum sonuçta kendime iyi bakmam lazl bana muhtaç iki minigin var onlar için dim dik ayaktayım çok şükür
Cuma keseyi gördük hamdolsun inşallah kalp atışınıda görücez Allahın izniyleCnm umarım kalp atışını duyarsın lakin olmazsada yıne olur uzme kendını rabbım kimsenın kucağını boş bırakmasın
Her fırsatta girip baktım senden haber var mi diye, şükür iyi haberini verdin canım. Allah hic ayirmssin sizi Mete ile, hayırlı güzel bi omur sursun inşallah :)Canlarım ben geldim eşimin telden giriyorum nete geçmişi okumadım ilk fırsatta bilgisayarı açıp bakacağım
Mete'yi aldım kucağıma çok şükür cuma günü. 3170 gr. ve 49 cm doğdu. Spinal seZeryan rahatmış ama sonra ağrı çektim dikiş ve gaz ağrısı.
Tek sıkıntımız az gelen sütüm ve olmayan meme ucum. Silikon göğüs ucu kullanıyorum ve süt arttırıcı şeyler kullanıyorum bu sırada da sarılık olmasın diye mama takviyesi yapıyorum bi yandan. Doğum hikayemi uzunca yazıcam Öperim hatunlar Mete de ellerinizden öper
Kese mi gördün seeen :) kendini boşa uzdugun zamanları hatırlayıp bi kızmak lazim sana ama neyse :) artik daha rahatsin dimi?Cuma keseyi gördük hamdolsun inşallah kalp atışınıda görücez Allahın izniyle
Şükür canım rahatım kese 4+5te çok çok küçük gözüktü çarşamba tekrar gidicem inşallah daha büyümüş görücem kesemiziKese mi gördün seeen :) kendini boşa uzdugun zamanları hatırlayıp bi kızmak lazim sana ama neyse :) artik daha rahatsin dimi?
Hira guzel canim ama yine arastir tam icine sinsin adiyla yasasin evlatlarimiz insallah :)Yesinler minik defneyi.maşallah ona.eşimin ağzından geçen gün Hira adı çıktı. Anlamı ne diye sordu bana.benim de sevdiğim bi isim.şimdilik Hira diyoruz ama ilerleyen dönemde ne olur bilemiyorum:) bakalım değisebilir de.bikaç isim araştırıp bakmam lazım :)
Canim guzel haberlerini aldik ya merak ettim surekli haber varmi diye girdim sukur iyiymissin rabbim saglikla hayirlisiyla buyutmeyi nasip etsin basta az gelir sut canim emdikce cogalir bol sutun olsun insallahCanlarım ben geldim eşimin telden giriyorum nete geçmişi okumadım ilk fırsatta bilgisayarı açıp bakacağım
Mete'yi aldım kucağıma çok şükür cuma günü. 3170 gr. ve 49 cm doğdu. Spinal seZeryan rahatmış ama sonra ağrı çektim dikiş ve gaz ağrısı.
Tek sıkıntımız az gelen sütüm ve olmayan meme ucum. Silikon göğüs ucu kullanıyorum ve süt arttırıcı şeyler kullanıyorum bu sırada da sarılık olmasın diye mama takviyesi yapıyorum bi yandan. Doğum hikayemi uzunca yazıcam Öperim hatunlar Mete de ellerinizden öper
Amin inşallah canım.zamanla fikrimiz değişmezse Hira olur.hep bi kızım olsa adını Hira koyucam derdim.sonra demet Akalın kızının adını Hira koyunca oldu mu ama şimdi dedim:) dediğin gibi adıyla yaşasın kuzucuklarimiz:)Hira guzel canim ama yine arastir tam icine sinsin adiyla yasasin evlatlarimiz insallah :)
gozun aydin canim saglikla buyusun insallah baya merak etmistik sana kurtuldun coj sukur sira bana geldi baya korkmaya basladim bende spinal sezeryan rahat dedin bende dusunmeye basladim yine ayrintilari alirim senden kendine dikkat et simdilik canim sutunde emdikce cogalir insallahCanlarım ben geldim eşimin telden giriyorum nete geçmişi okumadım ilk fırsatta bilgisayarı açıp bakacağım
Eee onceden beri aklinda varsa bu isim degismez kokay kolay :)Amin inşallah canım.zamanla fikrimiz değişmezse Hira olur.hep bi kızım olsa adını Hira koyucam derdim.sonra demet Akalın kızının adını Hira koyunca oldu mu ama şimdi dedim:) dediğin gibi adıyla yaşasın kuzucuklarimiz:)
Bizker iyiyiz canim sen nasilsin kizin nasil?Kızlar nasılsınız? Mogamim güle güle büyüt.
Tebrikler canım Allah uzun sağlıklı ömür nasip etsin en kısa zamanda iyileşirsin inşallahCanlarım ben geldim eşimin telden giriyorum nete geçmişi okumadım ilk fırsatta bilgisayarı açıp bakacağım
Zaten kızım bir yaşına girmeden düşünmüyorum. Nasip artık.vallah daha kızım bebekken bir bebek daha biraz yorucu ve stresli görünüyo bakalm görcez nasl bi his ilk hamileyken çok üzüldüm gece uyku tutmuyodu ama bu durum birkaç gün sürdü şimdi iyiki oldu bir arda büyütürüm daha da uğraşmak elbetteki zor olacak ama güzel tafından bakmaya başla kızın kardeşi sayesin sıkılmicak arkadaş aramicak birbirlerini korip kollicaklar yanı bunları düşündükçe çok mutlu oluyorum sen sezeryandn galiba ikinci bebek düşünüyosan hazrsan maddi manevi şöyle kızın bi 15 16 aylık olsun hamile karşın doğana kadar iki yaşındayken olacak benim ara baya kısa ama yapacak birşey yok olan oldu
Canlarım ben geldim eşimin telden giriyorum nete geçmişi okumadım ilk fırsatta bilgisayarı açıp bakacağım
Şükür canım rahatım kese 4+5te çok çok küçük gözüktü çarşamba tekrar gidicem inşallah daha büyümüş görücem kesemizi
Amin canım haklısınız çok stres yaptım ama işte keşke elde olan bişey olsa.. Rabbim devamını eylesin sağlıkla inşallah.Oyy çokkk şükür bin şükür lulus_k haklı boşa stres yaptın allahım sağlıklı uzun ömürlü etsin bebisimizi canimm
Amiiiiin canım inşallah dua et venim için bak artık sende hamişsin duaların kabul olur :) inşallah en yakın zamanda kalp atışını da duyacaksın tatlım :)İnşallah canım rabbim hayırlı zamanda sana da göndersin inşallah meleğini.mavi-38 canım kalp atışını duyayım inşallah ondan sonra takvimi eklerim diyorum bazende 3 ay olunca eklerim diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?