• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

Sağol canm benim yanı eski ben olsam oturup saatlerce ağlar harap ederdim kendimi yine üzüldüm ama çocuklarımı düşündükçe hiçbir şey umursamak istemiyorum sonuçta kendime iyi bakmam lazl bana muhtaç iki minigin var onlar için dim dik ayaktayım çok şükür
Süpersin canım hayatta çocukların kıymetli düşünme gerisini.. hep böyle ol hanfendi25 hanfendi25

Canlarım ben geldim eşimin telden giriyorum nete geçmişi okumadım ilk fırsatta bilgisayarı açıp bakacağım

Mete'yi aldım kucağıma çok şükür cuma günü. 3170 gr. ve 49 cm doğdu. Spinal seZeryan rahatmış ama sonra ağrı çektim dikiş ve gaz ağrısı.
Tek sıkıntımız az gelen sütüm ve olmayan meme ucum. Silikon göğüs ucu kullanıyorum ve süt arttırıcı şeyler kullanıyorum bu sırada da sarılık olmasın diye mama takviyesi yapıyorum bi yandan. Doğum hikayemi uzunca yazıcam Öperim hatunlar Mete de ellerinizden öper
Her fırsatta girip baktım senden haber var mi diye, şükür iyi haberini verdin canım. Allah hic ayirmssin sizi Mete ile, hayırlı güzel bi omur sursun inşallah :)

Yesinler minik defneyi.maşallah ona.eşimin ağzından geçen gün Hira adı çıktı. Anlamı ne diye sordu bana.benim de sevdiğim bi isim.şimdilik Hira diyoruz ama ilerleyen dönemde ne olur bilemiyorum:) bakalım değisebilir de.bikaç isim araştırıp bakmam lazım :)
Hira guzel canim ama yine arastir tam icine sinsin adiyla yasasin evlatlarimiz insallah :)

Canlarım ben geldim eşimin telden giriyorum nete geçmişi okumadım ilk fırsatta bilgisayarı açıp bakacağım

Mete'yi aldım kucağıma çok şükür cuma günü. 3170 gr. ve 49 cm doğdu. Spinal seZeryan rahatmış ama sonra ağrı çektim dikiş ve gaz ağrısı.
Tek sıkıntımız az gelen sütüm ve olmayan meme ucum. Silikon göğüs ucu kullanıyorum ve süt arttırıcı şeyler kullanıyorum bu sırada da sarılık olmasın diye mama takviyesi yapıyorum bi yandan. Doğum hikayemi uzunca yazıcam Öperim hatunlar Mete de ellerinizden öper
Canim guzel haberlerini aldik ya merak ettim surekli haber varmi diye girdim sukur iyiymissin rabbim saglikla hayirlisiyla buyutmeyi nasip etsin basta az gelir sut canim emdikce cogalir bol sutun olsun insallah

Hira guzel canim ama yine arastir tam icine sinsin adiyla yasasin evlatlarimiz insallah :)
Amin inşallah canım.zamanla fikrimiz değişmezse Hira olur.hep bi kızım olsa adını Hira koyucam derdim.sonra demet Akalın kızının adını Hira koyunca oldu mu ama şimdi dedim:) dediğin gibi adıyla yaşasın kuzucuklarimiz:)

Mogami Mogami mmm çok şükür kavuşturana güzel ömrü olsun mete beyin, sağlıklı guzel:KK68: silikon uç ise yaramıştır sanırım ;) seni çok merak etmiştim teyzenden haber var mi:KK28: hadi ikinci yazışmayi bekliyoruz

gozun aydin canim saglikla buyusun insallah baya merak etmistik sana kurtuldun coj sukur sira bana geldi baya korkmaya basladim bende spinal sezeryan rahat dedin bende dusunmeye basladim yine ayrintilari alirim senden kendine dikkat et simdilik canim sutunde emdikce cogalir insallah

Amin inşallah canım.zamanla fikrimiz değişmezse Hira olur.hep bi kızım olsa adını Hira koyucam derdim.sonra demet Akalın kızının adını Hira koyunca oldu mu ama şimdi dedim:) dediğin gibi adıyla yaşasın kuzucuklarimiz:)
Eee onceden beri aklinda varsa bu isim degismez kokay kolay :)
Kızlar nasılsınız? Mogamim güle güle büyüt.
Bizker iyiyiz canim sen nasilsin kizin nasil?

Tebrikler canım Allah uzun sağlıklı ömür nasip etsin en kısa zamanda iyileşirsin inşallah ❤️❤️❤️Metemizi çok öp annesi boş bol sıvı al emzirmeye çalış tatlım emdikçe inio süy

Zate
vallah daha kızım bebekken bir bebek daha biraz yorucu ve stresli görünüyo bakalm görcez nasl bi his ilk hamileyken çok üzüldüm gece uyku tutmuyodu ama bu durum birkaç gün sürdü şimdi iyiki oldu bir arda büyütürüm daha da uğraşmak elbetteki zor olacak ama güzel tafından bakmaya başla kızın kardeşi sayesin sıkılmicak arkadaş aramicak birbirlerini korip kollicaklar yanı bunları düşündükçe çok mutlu oluyorum sen sezeryandn galiba ikinci bebek düşünüyosan hazrsan maddi manevi şöyle kızın bi 15 16 aylık olsun hamile karşın doğana kadar iki yaşındayken olacak benim ara baya kısa ama yapacak birşey yok olan oldu:-)
Zaten kızım bir yaşına girmeden düşünmüyorum. Nasip artık.

Canım allah sağlıklı uzun ömürler versin analı babalı büyütsun gözün aydin metemiz gelmiş süt zamanla artacak ondan hiccc sıkıntı yapma ve bol su iç cubuk tarçınla kaynatılmış komposto lar siyah üzüm suyu kemik suyu çorbası iç ucum hicc yoktu çektikce büyüyecek ve emecek mamayi şimdilik ver birde silikon ucunda emdiğinden emin ol benimki tükürük yapmış emiyo sanmıştım aç kalmıştı ilk gunler

Merhaba öncelikle Allah herkese gönlüne göre verir inşallah... basınıza geldimi merak ediyorum adet belirtileri be varsa yaşıyorum 4gun varken adete iliski sonrası kan geldi erken oldum sandım ama bida kan gelmedi kahverengi leke geldi bugün 2gün kaldi gunume kasik agrisi bel agri goguslerde hassasiyetlik devam...böyle olup sonucunda hamilelik olan varmı ?

İnşallah canım rabbim hayırlı zamanda sana da göndersin inşallah meleğini. mavi-38 mavi-38 canım kalp atışını duyayım inşallah ondan sonra takvimi eklerim diyorum bazende 3 ay olunca eklerim diyorum.
Amiiiiin canım inşallah dua et venim için bak artık sende hamişsin duaların kabul olur :) inşallah en yakın zamanda kalp atışını da duyacaksın tatlım :)

Back