- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Allah razı olsun canım Allahın izniyle duyucaz inşallah.Amiiiiin canım inşallah dua et venim için bak artık sende hamişsin duaların kabul olur :) inşallah en yakın zamanda kalp atışını da duyacaksın tatlım :)
oohh haberi aldık sonunda gözün aydın olsun vatana millete hayırlı bir evlat olsun Mete miz inşallah sanada cok geçmiş olsun canım benim sütünü hiiç merak etme zamanla artacaktır öncelikle stresten uzak durup bolbol uyumalısın her öğünde yeşillikli salata özelikle dere otu yemeye çalış canım humana da alabilirsiniz oda iyi geliyo vee tavuk eti cok güzel süt yapıyo bizzat ben denedim . mama takviyesi yaptığın cok iyi olmuş tatlım ben onu bilmiyordum kimsede hastanede bişey demedi yavrum sarılıktan küvezde yattı en iyisi aç kalmaması 30 cc de olsa vermeye çalış :) cok öptüm seni ve minik kuzunu dünyaya hoşgelmiş:)Canlarım ben geldim eşimin telden giriyorum nete geçmişi okumadım ilk fırsatta bilgisayarı açıp bakacağım
Mete'yi aldım kucağıma çok şükür cuma günü. 3170 gr. ve 49 cm doğdu. Spinal seZeryan rahatmış ama sonra ağrı çektim dikiş ve gaz ağrısı.
Tek sıkıntımız az gelen sütüm ve olmayan meme ucum. Silikon göğüs ucu kullanıyorum ve süt arttırıcı şeyler kullanıyorum bu sırada da sarılık olmasın diye mama takviyesi yapıyorum bi yandan. Doğum hikayemi uzunca yazıcam Öperim hatunlar Mete de ellerinizden öper
Amin canım Allah senden de razı olsun miniğini sağlıkla kucağına alırsın inşallahAllah razı olsun canım Allahın izniyle duyucaz inşallah.
Ederim tabi canım. Tüm hasret çekenler dualarımda. Rabbim sağlıkla hayırlı zamanda nasip etsin sanada. Bizlerede hayırlısıyla sağlığıyla kucağımıza almak nasip etsin Amin.
canım en iyisi hiiiçç takmammak he diyip geçmek cevap bile verme bak morali bozulan kim oluyo eşin bu duruma ne diyor peki anlatıyor musun benim genelde hatam o an güzel idare ederim ama sonra eşime söylerim bilsin diye içimde tutamam aslında huzurumuz için söylememek daha iyi çünkü bu defa o da senin annen de soyle yapıyor demeye başlıyorYok eskiden daha çok takardm ama üzülmedin değil görümcem eskiden olsa annesini savunurdu bizim tartışmasız dahil olması annen niye böyle yapyo deyince hsklısn bende anlam veremiyorum falan dedi sınır bozucu Kaynanalar olmasa keşke güzel güzel geçinmek varken
Ahhh su Kaynanalar ne diyim canm iyi olsalar başımızın üstünde yerleri var ama nerde onlara sorsan da onlardan iyisi yoktur takmıyorum vallah artk çünkü benim aryk ilgilenmemektedir gereken çocuklarım var onlar için üzülmemem lazm eşim hiç karşmaz genelde o yüzden ben kendi lafını kendim söyler kendi kendimi savunurum çoğu kez eşimin yarışmalardan haberi bile olmaz çünkü ilgilenmiyordu annesiyle karşı karşıya gelmek istemiyo bende kendi hakkını kendim savunuyorum yeri geliyo kocaman hakkını bile savunuyorum :)canım en iyisi hiiiçç takmammak he diyip geçmek cevap bile verme bak morali bozulan kim oluyo eşin bu duruma ne diyor peki anlatıyor musun benim genelde hatam o an güzel idare ederim ama sonra eşime söylerim bilsin diye içimde tutamam aslında huzurumuz için söylememek daha iyi çünkü bu defa o da senin annen de soyle yapıyor demeye başlıyor
Canlarım ben geldim eşimin telden giriyorum nete geçmişi okumadım ilk fırsatta bilgisayarı açıp bakacağım
Mete'yi aldım kucağıma çok şükür cuma günü. 3170 gr. ve 49 cm doğdu. Spinal seZeryan rahatmış ama sonra ağrı çektim dikiş ve gaz ağrısı.
Tek sıkıntımız az gelen sütüm ve olmayan meme ucum. Silikon göğüs ucu kullanıyorum ve süt arttırıcı şeyler kullanıyorum bu sırada da sarılık olmasın diye mama takviyesi yapıyorum bi yandan. Doğum hikayemi uzunca yazıcam Öperim hatunlar Mete de ellerinizden öper
valla dertleri ne bende anlamıyorum ben hamileyken bana rüyamda senin bebek düşmüş demekki düşecek dediler nasıl sinirlendim nasıl düşman gibi geldiler gözüme anlatamamAhhh su Kaynanalar ne diyim canm iyi olsalar başımızın üstünde yerleri var ama nerde onlara sorsan da onlardan iyisi yoktur takmıyorum vallah artk çünkü benim aryk ilgilenmemektedir gereken çocuklarım var onlar için üzülmemem lazm eşim hiç karşmaz genelde o yüzden ben kendi lafını kendim söyler kendi kendimi savunurum çoğu kez eşimin yarışmalardan haberi bile olmaz çünkü ilgilenmiyordu annesiyle karşı karşıya gelmek istemiyo bende kendi hakkını kendim savunuyorum yeri geliyo kocaman hakkını bile savunuyorum :)
Canım sen bi test yaptır. Gebelik olabilir.gebelik belirtileri de adet belirtilerine benzer cunkuMerhaba öncelikle Allah herkese gönlüne göre verir inşallah... basınıza geldimi merak ediyorum adet belirtileri be varsa yaşıyorum 4gun varken adete iliski sonrası kan geldi erken oldum sandım ama bida kan gelmedi kahverengi leke geldi bugün 2gün kaldi gunume kasik agrisi bel agri goguslerde hassasiyetlik devam...böyle olup sonucunda hamilelik olan varmı ?
Kasık ve ağrın ağrısı dışında hersey yolunda çok şükür. Sen nasılsın canım, moralin yerindedir insallahGünaydın kızlar herkese mutlu huzurlu bir gün diliyorum naslsnZ bakım
O kask ağrıları bendede başladı bunada şükür mide bulantısı falan olmasında kızımda çok oluyordu zor gerçekten ayy bu arada baya alıştm miniğime tamamen kabullendim bu kadar kısa sürede alışacağımı sanmıyordum çok şükür iç kıpır kıpır her anın tadını çıkarıyorumKasık ve ağrın ağrısı dışında hersey yolunda çok şükür. Sen nasılsın canım, moralin yerindedir insallah
Çok sevindim senin adına canım. İkizin olacakmış gibi dusun:) hep ikiz bebişim olsun istemisimdir. Sende öyle büyütecek sin yavrucuklari.bi de eskiden hep 1 sene arayla çocuk yaparlarmış.bi de 5-6 çocuk yapıyorlardı.o kadar çocuğa bakabildilerse sende bakarsın tabiki.senin heyecanın apayrı,ne güzel bişiy yaaa:)O kask ağrıları bendede başladı bunada şükür mide bulantısı falan olmasında kızımda çok oluyordu zor gerçekten ayy bu arada baya alıştm miniğime tamamen kabullendim bu kadar kısa sürede alışacağımı sanmıyordum çok şükür iç kıpır kıpır her anın tadını çıkarıyorum
Ayyy ınsallahh canım herzaman buralardayım :)Amin canim saolasin.sen yavrucuguna kavuştun. deneyimlerinizden faydalaniriz bol bol insallah:)
Oğlumuz geliyo öyle mi maaşallah. Rabbim uzun ömürler versinKızlar bizde kontrolden geldik çok şükür bi sıkıntımız yok dörtlü için kan verdik haftaya alicaz sonucu bu arada cinsiyetimizide öğrendik oğluşum olacakmışbizden haberler böyle
Mogami canım gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Amin canımOğlumuz geliyo öyle mi maaşallah. Rabbim uzun ömürler versinGullbike
Canım benim gözün aydın hamilesin cooooooooookkkk sevindim allahım kucağına almayı nasip etsin inşallahAmin canım haklısınız çok stres yaptım ama işte keşke elde olan bişey olsa.. Rabbim devamını eylesin sağlıkla inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?