• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

O kask ağrıları bendede başladı bunada şükür mide bulantısı falan olmasında kızımda çok oluyordu zor gerçekten ayy bu arada baya alıştm miniğime tamamen kabullendim bu kadar kısa sürede alışacağımı sanmıyordum çok şükür iç kıpır kıpır her anın tadını çıkarıyorum
Kız sen yinemi hamilesin :KK70::KK71:allahim sağlığıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah kız erkek fark etmez sağlığıyla gelsin inşallah allahım gönlünden geçeni nasip etsin inşallah:KK46: maşallah berekallah

Vende bunu ona soylemek istiyorm ama annem teyzm engel oluyo ne yapayim siz olsanz napardinz
Güzellik çok hassas bi konu, çünkü bunu yapan en yakın arkadaşın .. Acaba ortak kullandığı kişi mi bisey demiş niye veriyorsun gibisinden, öyle de olsa söylemesi gerekirdi sen baya baya samimi arkadasisin ama boşver dediğin gibi çok da ihtiyacın yok ama arkadaşlığınız önemli yaşanmışlıklar var demek ki bence söylersen araniz bozulabilir gibi boş yere gerilme güzellik

Vende bunu ona soylemek istiyorm ama annem teyzm engel oluyo ne yapayim siz olsanz napardinz
Canım bence arkadaşın konuyu açmadan sen hiç açma gerek yok sadece mesafe koy ki bozulduğunu anlasn ama ben olsam hiç konuyu açmaz yüz göz olmazdm boşver hiçte takma kafana

Kız sen yinemi hamilesin :KK70::KK71:allahim sağlığıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah kız erkek fark etmez sağlığıyla gelsin inşallah allahım gönlünden geçeni nasip etsin inşallah:KK46: maşallah berekallah
Evet abla sorma yeni bir bebiş daha bende şaşırdm üzüldüm ilk baya ama artk alıştm çok şükür Rabbim vermiş bana ikinci bir mucize bizede şükür etmek düşer sen naslsn ablacm nasl gidiyo hayat

Ca
Kızlar bizde kontrolden geldik çok şükür bi sıkıntımız yok dörtlü için kan verdik haftaya alicaz sonucu bu arada cinsiyetimizide öğrendik oğluşum olacakmış:KK200: bizden haberler böyle

Mogami Mogami canım gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Canım bir ogluşmu geliyo maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ikili üçlü testlerini yapmışmıydn onlarda sonuç normal sınırlardamıydı

Evet abla sorma yeni bir bebiş daha bende şaşırdm üzüldüm ilk baya ama artk alıştm çok şükür Rabbim vermiş bana ikinci bir mucize bizede şükür etmek düşer sen naslsn ablacm nasl gidiyo hayat
Canım benim allaha sukur iyiyim ben çalışıyorum kızlarımdan okula gidiyor bebek de olmadı tup de kist var enfeksiyon dan kistlesmis tüp bebeğe yönlendirdi biz gidemedik bende aktaran bitkisel ilaçlarla aldım ucay kullanacağım enfeksiyon geçer İNŞALLAH açık olan tüple hamile kalma şansım olur inşallah hayırlısı allahtan olmasanda Rabbimiz kızlarıma uzun omur sağlık versin canım benim öncelikle sağlık olsun rabbimiz hakkimda hayırlısı neyse nasip etsin birde goguslerimde kistler var inşallah sonuçların temiz çıkar şimdilik sikintim bu allahım ya şafi ya allah adıyla sifami versin sende inşallah bebeğini kucağına alır saglikla buyutursun
Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

Canım benim çalışıyorum gebelikte olmadı uzaklaştım biraz ama sizi özledim okadar alismisimki size herzaman aklimdasiniz inşallah olgusunda iyidir allahım saglikla büyüdüğünü gostersin insallahhhh
Ooo abla nerelerdesin :)

Canım benim allaha sukur iyiyim ben çalışıyorum kızlarımdan okula gidiyor bebek de olmadı tup de kist var enfeksiyon dan kistlesmis tüp bebeğe yönlendirdi biz gidemedik bende aktaran bitkisel ilaçlarla aldım ucay kullanacağım enfeksiyon geçer İNŞALLAH açık olan tüple hamile kalma şansım olur inşallah hayırlısı allahtan olmasanda Rabbimiz kızlarıma uzun omur sağlık versin canım benim öncelikle sağlık olsun rabbimiz hakkimda hayırlısı neyse nasip etsin birde goguslerimde kistler var inşallah sonuçların temiz çıkar şimdilik sikintim bu allahım ya şafi ya allah adıyla sifami versin sende inşallah bebeğini kucağına alır saglikla buyutursun
Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Ablacm çok geçmiş olsun zaten aksilik geldi de ni üst üstte gelir Rabbimin hepimizi bir şekilde sınıyo çok şükür sende inançlı bir insansn Rabbim dermansz dert vermesin çok şükür abla tek tüple hamile kalan bir sürü insan var sen hiç ümidini kaybetme ben inanıyorum Rabbim sana üçüncü bir evlat verecek Rabbim kızlarına sağlık sahat versin herşey gönlünce olsun canm ablam

Ablacm çok geçmiş olsun zaten aksilik geldi de ni üst üstte gelir Rabbimin hepimizi bir şekilde sınıyo çok şükür sende inançlı bir insansn Rabbim dermansz dert vermesin çok şükür abla tek tüple hamile kalan bir sürü insan var sen hiç ümidini kaybetme ben inanıyorum Rabbim sana üçüncü bir evlat verecek Rabbim kızlarına sağlık sahat versin herşey gönlünce olsun canm ablam
Cooooooooookkkk teşekkür ederim allah razı olsun canım benim güzel dileklerin için

Güzellik çok hassas bi konu, çünkü bunu yapan en yakın arkadaşın .. Acaba ortak kullandığı kişi mi bisey demiş niye veriyorsun gibisinden, öyle de olsa söylemesi gerekirdi sen baya baya samimi arkadasisin ama boşver dediğin gibi çok da ihtiyacın yok ama arkadaşlığınız önemli yaşanmışlıklar var demek ki bence söylersen araniz bozulabilir gibi boş yere gerilme güzellik
Ne olursa olsun soylemesini bekledim eslerimzde cok samimi esim bisey demiceksin mesafeni koy o anlar zaten dedi ama kendimi tuhaf hissettim anlatamiyorm neyse sinirim gecti herkes yaptigindan utansin diyorum :) aslinda hayat ogretiyo kuzum kimseye gerekiginden fazla deger vermiceksin bu cok kucuk bi konu ama mide bulandiriyo :(
Canım bence arkadaşın konuyu açmadan sen hiç açma gerek yok sadece mesafe koy ki bozulduğunu anlasn ama ben olsam hiç konuyu açmaz yüz göz olmazdm boşver hiçte takma kafana
konuyu acmama karari aldim canim esimde boyle istiyo konu kucuk uzatmaya gerek yok dedi sozunu dinliycem :) dedigin gibi yuzgoz olunca ne oacak sanki sinirlerimi bozdugumla kalicam :(

Ne olursa olsun soylemesini bekledim eslerimzde cok samimi esim bisey demiceksin mesafeni koy o anlar zaten dedi ama kendimi tuhaf hissettim anlatamiyorm neyse sinirim gecti herkes yaptigindan utansin diyorum :) aslinda hayat ogretiyo kuzum kimseye gerekiginden fazla deger vermiceksin bu cok kucuk bi konu ama mide bulandiriyo :KK43:
konuyu acmama karari aldim canim esimde boyle istiyo konu kucuk uzatmaya gerek yok dedi sozunu dinliycem :) dedigin gibi yuzgoz olunca ne oacak sanki sinirlerimi bozdugumla kalicam :KK43:
Canm boşver niye bu kadar takıyosun gerçekten oluyo böyle şeyler ve sanırım yakın arkadaş olunca insan daha bi bozuluyo takılma hiç sen mesafe koyunca anlicak oda hatasını sen bebişine odaklan çünkü prensesin gelmesine çok az kaldı o mutluluğu düşün hazrlıklar8nla ilgilenen kafan dağılır vallah moralim bozulduğu an ben şimdiden nete girip yeni bebişe kıyafet falan bakıyorum çok iyi enerji geliyo o an

Kızlar ben bu minik sürprize baya alıştm galiba sabah ne oldu biliyomusunuz ben uyuyordum kızımda beşiğinde uyuyo bazen ben uyurken uyanıp beşiğinde oynuyor ben uyurken uyanmış beşikte tatlı tatlı sesler çıkarıyor bende uyku sersemi yataktan öyle bi fırladm ki aha zeynep uyanmış kardeşini uyandıracak diye :KK70:ay gittim hemen sonra kendime geldim daha doğmadığı yeni bebiş dedim :KK70:çok güldüm bu halime ya:KK70:

Kızlar ben bu minik sürprize baya alıştm galiba sabah ne oldu biliyomusunuz ben uyuyordum kızımda beşiğinde uyuyo bazen ben uyurken uyanıp beşiğinde oynuyor ben uyurken uyanmış beşikte tatlı tatlı sesler çıkarıyor bende uyku sersemi yataktan öyle bi fırladm ki aha zeynep uyanmış kardeşini uyandıracak diye :KK70:ay gittim hemen sonra kendime geldim daha doğmadığı yeni bebiş dedim :KK70:çok güldüm bu halime ya:KK70:
Oo oo sen çoktan adapte olmuşun duruma;)) küçük ablası Üzmez kardeşini.oyun arkadaşı geliyor,onun canına minnet:)

Oo oo sen çoktan adapte olmuşun duruma:KK66:) küçük ablası Üzmez kardeşini.oyun arkadaşı geliyor,onun canına minnet:)
Canm inan ben bile şaşırıyorum kendime Rabbim dağına göre kar yağdırır mış demek bunu kaldırabilirmişim bakabilim inşallah çünkü bu kadar çabuk kabullenmek hatta yanımdaymış gibi hissetmem çok şükür rabbime bana bu gücü verdi sen naslsn canm nasıl gidiyo hissetmeye başladı mı prensesi

Canm inan ben bile şaşırıyorum kendime Rabbim dağına göre kar yağdırır mış demek bunu kaldırabilirmişim bakabilim inşallah çünkü bu kadar çabuk kabullenmek hatta yanımdaymış gibi hissetmem çok şükür rabbime bana bu gücü verdi sen naslsn canm nasıl gidiyo hissetmeye başladı mı prensesi
Çok sevindim senin adina:) valahi küçüğüm arada bir yokluyor gibi ama tam olarak anlayamıyorum. Acaba onun hareketi mi yoksa başka bişiy mj diye.ilerleyen haftalarda daha da netleşir hareketleri saniyorum:)

Çok sevindim senin adina:) valahi küçüğüm arada bir yokluyor gibi ama tam olarak anlayamıyorum. Acaba onun hareketi mi yoksa başka bişiy mj diye.ilerleyen haftalarda daha da netleşir hareketleri saniyorum:)
Ayyyyy maşallah miniğine ya ilk gebelikte geç hissetmen çok normal ben kızımda 5 aydan sonra hissettim gerçekten çoook güzel bi duygu çok

Back