• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

Ayyy eski kafalilar yaaa biz böyle gorduk onlarda öyle yaşasın mantığı çok ama çok yanlış, demek ki senin mutluluğunla ilgilenmiyor seninde onun yaşadıklarını gorup rahatlatacak gibi :63: sen pas verme ve o yemini hele hiiiiç etme, bana güvenmiyorsan bilemem yemin boş yere edilmez de :KK11: ben bile burda sınır oldum ya şimdi .. Sen arama unutmaya çalış ki fıstığın sana unutturur hemde karnındakini strese sokma ve çok iyi demisssin, gorumcen ne dedi sen anlatınca :110:
Yok eskiden daha çok takardm ama üzülmedin değil görümcem eskiden olsa annesini savunurdu bizim tartışmasız dahil olması annen niye böyle yapyo deyince hsklısn bende anlam veremiyorum falan dedi sınır bozucu Kaynanalar olmasa keşke güzel güzel geçinmek varken

Kızlar gece hiç uyuyamadm sağ olsun kaynanam yüzünden akşam oturmaya geldi hamile oldugumu da biliyor ona muhtaç olduğumu falan mı düşünüyor bilmiyorum ama bi havalarda görmeyin iğneleyici laflar laf sokmalar sürekli deli oldum ama bulaşmadm moralim bozulması diye neyseki içindekileri d9ktü eskilerden konu açtı 3 sene beraber yaşadık bir bardak yerinde oynatmamştr ki tek değildi 3 kaynım 1 görümcem de bizle yâşardı hepsinin hizmetini kusursuz yapardm komşular bile şaşır8rdı bu nasl yapyo kaynanam yanında bile derlerdi bu zamanda kimse yapmaz böyle gelin bizede denk gelse falan kaynanam bunları inkar ediyo yok sayıyo saysın bilen biliilyor dedim ama benim zoruma giden bundan çok dün her fırsatta en ufak tartışmada çoçuğumun üzerine yemin et and iç diyo ya deli oluyorum bu lafa çoçuğum oyuncak mı tövbe dü.n gecede kızım kucağımda diyo kucağında ve karnndakinin üzerine yemin et kızım Bitti şimdide doğmamış yavruma mı göz dikti çok sinirlendim çoçuklarımı katma dedim tartıştık kızım kucağımda diye uzatmak istemedim bağıra çağıra evine gitti görümcem kaldı gittim görümcem le konuştum annen neden böyle yapyo oda anlam veremedi git annene deki bir daha çocuklarımı katmasn 3 sene yaptığım emekleri de helal etmiyorum de dedim gitmiş aynen söylemiş annesine gece arip yanlş anlamşm kızını soruyo hiç pas vermedim bilsin hatalarını diye ufff kızım da hamileyken zindan olmuştu hamileliğim bunuda bana zindan etmesi ne uzun vermicem ama çok üzülüyorum çok:-(
Canim böylelerini allah ıslah etsin ne diyim ki!!! Ya sabır çekiyorum bunları okudukça. En güzeli ne gelsin evinin huzurunu kaçırdım ne de çocuklarının üstüne böyle saçma sapan yeminler dizdirsin.arana mesafe koy en iyisi.kıskanıyor mu seni acaba?anlattiklarindan onu anlıyorum. Herkezin yaptığı güzel yorumları çekmiyor sanki.bazı kaynanalar var kii çocuğundan kıskanıyor gelinini.anlattıklarını toparlayinca öyle bi insan canlandı kafamda.sokma kapından içeri öyle bi kadını. Hamileliğini zehir edecek.çok sinir oldum,allah sabırlar versin sana

Büyük ihtimalle kız dedi doktorum.prenses geliyor sanirim:) sende takvimini yapmışsın. Doktora gittin mi, ne durumda senin minigin
Sağol ca ekledim senin işin zor şu kızceler sanki babaya daha çok düşkünler benim prenses babayı görünce havalara ucuyo resmen işe giderken arkadan ağlamak arada başladk bazen kıskanmıyorda değilim ca daha doktora gitmedim haftaya perşembe gel dedi biraz dahada geciktirebilir bakalm hayırlısı

Yok eskiden daha çok takardm ama üzülmedin değil görümcem eskiden olsa annesini savunurdu bizim tartışmasız dahil olması annen niye böyle yapyo deyince hsklısn bende anlam veremiyorum falan dedi sınır bozucu Kaynanalar olmasa keşke güzel güzel geçinmek varken
Canım sen yine hamilesin. Bebişini büyüttünmü tatlım. Gözün aydın bu arada. Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Bendemi çok ara vermeden yapsam acaba. Bakabilirmiyimmiki acaba

Canim böylelerini allah ıslah etsin ne diyim ki!!! Ya sabır çekiyorum bunları okudukça. En güzeli ne gelsin evinin huzurunu kaçırdım ne de çocuklarının üstüne böyle saçma sapan yeminler dizdirsin.arana mesafe koy en iyisi.kıskanıyor mu seni acaba?anlattiklarindan onu anlıyorum. Herkezin yaptığı güzel yorumları çekmiyor sanki.bazı kaynanalar var kii çocuğundan kıskanıyor gelinini.anlattıklarını toparlayinca öyle bi insan canlandı kafamda.sokma kapından içeri öyle bi kadını. Hamileliğini zehir edecek.çok sinir oldum,allah sabırlar versin sana
Bilmiyorum canm bende bazen öyle düşünmüyor değilim eşine çok düşkün Acep ondanmı yapyo bu hareketlerini bende artk kesinlikle mesafe koyacam

Sağol ca ekledim senin işin zor şu kızceler sanki babaya daha çok düşkünler benim prenses babayı görünce havalara ucuyo resmen işe giderken arkadan ağlamak arada başladk bazen kıskanmıyorda değilim ca daha doktora gitmedim haftaya perşembe gel dedi biraz dahada geciktirebilir bakalm hayırlısı
Hakkında hayırlısı olsun canım.bende kıskanırım öyle bişiy olsa. Vala benim eşimde kızımız olcak diyince çok sevindi.tabi kızlar babaya düşkün oluyor ya ondan seviniyorsun dedim.gülmeye başladı. Benim kızım bana düşkün olacak göreceksin dedim.onu doğduktan sonra görürüz diyo:)) doğduktan sonra deliririz herhalde :)

Bilmiyorum canm bende bazen öyle düşünmüyor değilim eşine çok düşkün Acep ondanmı yapyo bu hareketlerini bende artk kesinlikle mesafe koyacam
Böylelerini dikkate almamak lazım. Kayinvalideler saygılı olacak ki bizde hürmet gösterelim. Ama eger ki huzur kaçırmak için evine geliyorsa sende ona göre davran canım. Hiç canını sıkma.allah senin yaşadığin sıkıntıları bi şekilde yaşatır ona da

Back