• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

hanfendi25 hanfendi25 geçmişi okudumda uzmüşsün kendini biraz. Bebislerini düşün yaşlı de geç bosver. Kimsenin ilişkisi dört dörtluk değil evet yapmamalıydi bu kesin ama o da öyle işte ruh halini bilemezsin. Sen iyi düşün meleklerin seninle üzüldüğün an onları getir aklına hayat onlarla anlamlı hamdolsun dışarıdan herşeye kulaklarını tıka üzmek yok kendini tamam mı?

Canım sen yine hamilesin. Bebişini büyüttünmü tatlım. Gözün aydın bu arada. Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Bendemi çok ara vermeden yapsam acaba. Bakabilirmiyimmiki acaba
vallah daha kızım bebekken bir bebek daha biraz yorucu ve stresli görünüyo bakalm görcez nasl bi his ilk hamileyken çok üzüldüm gece uyku tutmuyodu ama bu durum birkaç gün sürdü şimdi iyiki oldu bir arda büyütürüm daha da uğraşmak elbetteki zor olacak ama güzel tafından bakmaya başla kızın kardeşi sayesin sıkılmicak arkadaş aramicak birbirlerini korip kollicaklar yanı bunları düşündükçe çok mutlu oluyorum sen sezeryandn galiba ikinci bebek düşünüyosan hazrsan maddi manevi şöyle kızın bi 15 16 aylık olsun hamile karşın doğana kadar iki yaşındayken olacak benim ara baya kısa ama yapacak birşey yok olan oldu:-)

hanfendi25 hanfendi25 geçmişi okudumda uzmüşsün kendini biraz. Bebislerini düşün yaşlı de geç bosver. Kimsenin ilişkisi dört dörtluk değil evet yapmamalıydi bu kesin ama o da öyle işte ruh halini bilemezsin. Sen iyi düşün meleklerin seninle üzüldüğün an onları getir aklına hayat onlarla anlamlı hamdolsun dışarıdan herşeye kulaklarını tıka üzmek yok kendini tamam mı?
Sağol canm benim yanı eski ben olsam oturup saatlerce ağlar harap ederdim kendimi yine üzüldüm ama çocuklarımı düşündükçe hiçbir şey umursamak istemiyorum sonuçta kendime iyi bakmam lazl bana muhtaç iki minigin var onlar için dim dik ayaktayım çok şükür

Selam kizlarrrr ya birturlu sorunumu cozemedim kimsenin basina gelmemis galiba yada hamileyim diye benmi kendimi kandiriyorum sanki hamileymisim gibi geliyo 2ocakta kehve rengi lekenmeler basladi 4une kadar devam etti sonrada cogaliyo azaliyo normal edet gibi degil ve 9gundur halada devam esiyo benim cok duzenli adetim hic gununu sasmaz bildim bileli bu auda 9uda en gec 11inde olmam gerekirken 2ocakta oldum acaba yerlesme kanamasimidir yada ustune mi gordum test yapsammi bilemedim evde yarin hastaneye gidicem

Böylelerini dikkate almamak lazım. Kayinvalideler saygılı olacak ki bizde hürmet gösterelim. Ama eger ki huzur kaçırmak için evine geliyorsa sende ona göre davran canım. Hiç canını sıkma.allah senin yaşadığin sıkıntıları bi şekilde yaşatır ona da
Aynen canm üzüldüm ama eskisi gibi değil keşke hep saygı sevgi olsa ama nerde gerçekten canm evlat çok farklı kızlarda biraz fena olur bence erkeğe göre daha bi babaya düşkünler genelde böyle inan eskiden bi tartışma olsaydı eşimle bir iki gün sürerdi şimdi kızın sayesinde bir saat bile sürmüyo arıyo kızın nasl görüntülü arip gün içinde kızıyla konuşmalar ahh papucumuz damda sende hazır ol bu duruma :)

Selam kizlarrrr ya birturlu sorunumu cozemedim kimsenin basina gelmemis galiba yada hamileyim diye benmi kendimi kandiriyorum sanki hamileymisim gibi geliyo 2ocakta kehve rengi lekenmeler basladi 4une kadar devam etti sonrada cogaliyo azaliyo normal edet gibi degil ve 9gundur halada devam esiyo benim cok duzenli adetim hic gununu sasmaz bildim bileli bu auda 9uda en gec 11inde olmam gerekirken 2ocakta oldum acaba yerlesme kanamasimidir yada ustune mi gordum test yapsammi bilemedim evde yarin hastaneye gidicem
Canim her iki ihtimali de söylemem gerekirse;böyle bi kanama kistten de kaynaklanıyor olabilir.kist olduğu zaman adet oncesi ara kanamalar,kahverengi lekelenmeler olabilir ya da tam sokulemedigin için böyle bi kanaman olabilir.bir diğer ihtimal ise evet hamile olabilirsin.benimde hafif kahverengi kanamam olmuştu ama bu kadar uzun sürmemisti.bu kadar uzun sürmesi garip geldi.tabi her bünye farklı. Aklını karıştırmak istemem.en doğru şeyi doktorun söyleyecektir.ihmal etmeden bir an önce doktora git sen canım.inşallah güzel şeylerin habercisidir

Canim her iki ihtimali de söylemem gerekirse;böyle bi kanama kistten de kaynaklanıyor olabilir.kist olduğu zaman adet oncesi ara kanamalar,kahverengi lekelenmeler olabilir ya da tam sokulemedigin için böyle bi kanaman olabilir.bir diğer ihtimal ise evet hamile olabilirsin.benimde hafif kahverengi kanamam olmuştu ama bu kadar uzun sürmemisti.bu kadar uzun sürmesi garip geldi.tabi her bünye farklı. Aklını karıştırmak istemem.en doğru şeyi doktorun söyleyecektir.ihmal etmeden bir an önce doktora git sen canım.inşallah güzel şeylerin habercisidir
Kist olcagini sanmiyorum canim cunku 31aralikta allttan muayne oldum ultrasobla bakti hic bi poblem yok dedi yumurtaliklarda falanda gebeligide gorememisti ogun gerci 31inde kanda idararda ulrasonda bilemedim

Aynen canm üzüldüm ama eskisi gibi değil keşke hep saygı sevgi olsa ama nerde gerçekten canm evlat çok farklı kızlarda biraz fena olur bence erkeğe göre daha bi babaya düşkünler genelde böyle inan eskiden bi tartışma olsaydı eşimle bir iki gün sürerdi şimdi kızın sayesinde bir saat bile sürmüyo arıyo kızın nasl görüntülü arip gün içinde kızıyla konuşmalar ahh papucumuz damda sende hazır ol bu duruma :)
Kurban oluruz biz o kızcelere.çocuklar evin huzuru oluyor demek ki canım. Ne güzel şeylere vesile oluyorlar baksana:) anne babanın arasını bile düzeltiyor kuzucuklar.allah başımızdan eksik etmesin onları. Vala papucumuz dama giderse napariz.hem kızımıza ilgi yönelecek hemde bizden ilgi çekilecek. Üstüne üstlük kızımız babaya düşkün olacak.ortada kalcam garip gibi:))) kızım gelsin bi sagligiyla da Anneci yapmak için ugrasirim ben:))))) Kıyamam ben ona:)

Kist olcagini sanmiyorum canim cunku 31aralikta allttan muayne oldum ultrasobla bakti hic bi poblem yok dedi yumurtaliklarda falanda gebeligide gorememisti ogun gerci 31inde kanda idararda ulrasonda bilemedim
Bu lekelenmenin sebebi ne diye söylemedi mi peki.bende bi ara böyle bişiy yaşamıştım.ama yoğun bi kanamam yoktu.adet olacagim zamandan daha önce kahverengi kanamam olmuştu. 3 gün sürdü ve o ay adet olmadım. 1 hafta sonra da biraz kanamam olmuştu.1 kez yaşamıştım bu durumu.sonra adetti demek ki dedim.aradan bayagi zaman geçti.hamile kaldım, kürtaj oldum derken bu süre zarfında hiç ortada olmayan pco çıkıp geliverdi.senin kist yoksa belki tam sokulemedigin için böyle bi kanama oluyordur.ihtimaller dahilinde konuşuyorum tabi.doktorun ne dediği daha onemlo

Saolasin canimm:KK200: bir cicili eklenmiş oldu hayirlisiyla sende son zamanlarına yaklaştın.doğumun da kolay olsun insallah
Azicik kizlar cogalsin dimi ama :)) ayyy insallah canim kolayca atlatirim doguverir :)

Kurban oluruz biz o kızcelere.çocuklar evin huzuru oluyor demek ki canım. Ne güzel şeylere vesile oluyorlar baksana:) anne babanın arasını bile düzeltiyor kuzucuklar.allah başımızdan eksik etmesin onları. Vala papucumuz dama giderse napariz.hem kızımıza ilgi yönelecek hemde bizden ilgi çekilecek. Üstüne üstlük kızımız babaya düşkün olacak.ortada kalcam garip gibi:))) kızım gelsin bi sagligiyla da Anneci yapmak için ugrasirim ben:))))) Kıyamam ben ona:)
Vallah yanı inan bazen bi muhabbet edemiyoruz varsa yoksa zeynep eşime diyorum ikinci doğsa ne olacak halimiz hele kız olursa ooooo düşünemiyorum eşim benim sevgim hepinize yeter diyo 15 ayda 4 kişilik bir aile olucaz allahn izniyle ya daha çocuk doğuramam gibime geliyo doktorum kararını ver daha çocuk dogurmicaksan normal doğum olduğu için bir toparlama yapalım dedi ayy çok utandm öyle birşey de istemedim ki doktordan ama tavsiye ederim iki doğumdan sonra deforme olobiliyo falan dedi eşimin yanında işte bakalm eşim bu kızda olsa.erkek te olsa ben bi çocuk daha istiyorum dedi bakalm ne yapcaz

Vallah yanı inan bazen bi muhabbet edemiyoruz varsa yoksa zeynep eşime diyorum ikinci doğsa ne olacak halimiz hele kız olursa ooooo düşünemiyorum eşim benim sevgim hepinize yeter diyo 15 ayda 4 kişilik bir aile olucaz allahn izniyle ya daha çocuk doğuramam gibime geliyo doktorum kararını ver daha çocuk dogurmicaksan normal doğum olduğu için bir toparlama yapalım dedi ayy çok utandm öyle birşey de istemedim ki doktordan ama tavsiye ederim iki doğumdan sonra deforme olobiliyo falan dedi eşimin yanında işte bakalm eşim bu kızda olsa.erkek te olsa ben bi çocuk daha istiyorum dedi bakalm ne yapcaz
3. Çocuğu da mi istiyor?tabi olan annelere oluyor.kadın dagiliyor her açıdan;hem psikolojik hem fiziksel olarak.erkeklerin rahatı yerinde tabi ohh miss.bende öyle konularda doktorla pek konuşamam.ama doğru kadınlar napsin,hemen deforme oluyor bi yerler:// bende o açıdan düşünüyorum ama napalım bizim elimizde mi sanki:( hersey bebişler icin

Seninde mi kızın olacakti:) isim ne düşünüyorsunuz.ben karistiriyorum herkezi kız mı erkek mi kusura bakma:/
Hiiiic kusura bakmam cunku ayni durum bende de var karistiriyorum :) kiz olacak adi da Defne olcak insallah :) siz ne dusunuyosnz?

Canlarım ben geldim eşimin telden giriyorum nete geçmişi okumadım ilk fırsatta bilgisayarı açıp bakacağım

Mete'yi aldım kucağıma çok şükür cuma günü. 3170 gr. ve 49 cm doğdu. Spinal seZeryan rahatmış ama sonra ağrı çektim dikiş ve gaz ağrısı.
Tek sıkıntımız az gelen sütüm ve olmayan meme ucum. Silikon göğüs ucu kullanıyorum ve süt arttırıcı şeyler kullanıyorum bu sırada da sarılık olmasın diye mama takviyesi yapıyorum bi yandan. Doğum hikayemi uzunca yazıcam Öperim hatunlar Mete de ellerinizden öper

Canlarım ben geldim eşimin telden giriyorum nete geçmişi okumadım ilk fırsatta bilgisayarı açıp bakacağım

Mete'yi aldım kucağıma çok şükür cuma günü. 3170 gr. ve 49 cm doğdu. Spinal seZeryan rahatmış ama sonra ağrı çektim dikiş ve gaz ağrısı.
Tek sıkıntımız az gelen sütüm ve olmayan meme ucum. Silikon göğüs ucu kullanıyorum ve süt arttırıcı şeyler kullanıyorum bu sırada da sarılık olmasın diye mama takviyesi yapıyorum bi yandan. Doğum hikayemi uzunca yazıcam Öperim hatunlar Mete de ellerinizden öper
Ayyyyy kuzum hayirli haberlerini aldik ya cok sevindim gozunaydin saglikla mutlulukla buyut evladini insallah opuyorm kocaman seni ve Mete pasayi :)

Hiiiic kusura bakmam cunku ayni durum bende de var karistiriyorum :) kiz olacak adi da Defne olcak insallah :) siz ne dusunuyosnz?
Yesinler minik defneyi.maşallah ona.eşimin ağzından geçen gün Hira adı çıktı. Anlamı ne diye sordu bana.benim de sevdiğim bi isim.şimdilik Hira diyoruz ama ilerleyen dönemde ne olur bilemiyorum:) bakalım değisebilir de.bikaç isim araştırıp bakmam lazım :)

Oh şükür iyisiniz canım. Allahım güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin.sen mete paşayla ilgilen bol bol.bizim yerimize de öpüp kokla bol bol:)

Ayyy mogişim şükür kavuşturana çok merak ettik seni gözün aydın canm Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin en k9sa zamanda doğum hikâyenin bekliyoruz mete paşayı öp yerime

Dr randevum cuma sabah canım. Adetin 24.günü 80
26.günü 154
30.günü 432 çıktı.

4 günde 154den 432 ye yükseldi. 600küsür olmalıydı. Bat 30.gündü. progestan hap kullaniyorum. Cok endişeliyim.
Cnm umarım kalp atışını duyarsın lakin olmazsada yıne olur uzme kendını rabbım kimsenın kucağını boş bırakmasın

Back