• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

blummm bende baya merak ettim ya ... bi de biberon, emzik, göğüs pompası avetin çok model var hangisini alsam
Canim ben biberon avent cam aldim bide kucucuk bi biberon aldm wee nin ihlamur iciririm diye gogus pompasi almadm gerekirse alicam emzikte aventin sootie die bi emzigi var ig te attamino diye bi bayandn siparis verdm ertesi gun elime ulasti tavsiye ederm bu emzik anne ucuyla birebirms bakalim tutacakmi minnaklar

Canim ben biberon avent cam aldim bide kucucuk bi biberon aldm wee nin ihlamur iciririm diye gogus pompasi almadm gerekirse alicam emzikte aventin sootie die bi emzigi var ig te attamino diye bi bayandn siparis verdm ertesi gun elime ulasti tavsiye ederm bu emzik anne ucuyla birebirms bakalim tutacakmi minnaklar
fıstıgım o pompa var ya hayat kurtarıcın olacak bi an önce edin derim, ilk iki hafta elimde pompayla gezdim sağdıkça geldi çok şükür hele de sezeryan olursa ha deyince gelmiyo o süt ve inadına sağdıkça geliyo.. bak ig de hamileannelerden dye bi sayfa var çok uyguna satıyolar ikinci elini, kiralayan yerler bile var, ama o sayfadan alabilirsin bi kaynatıp sterilize eder kullanırsın ben ablamınkini kullanacaktım bi üst model, varmıs komsusunda aldım onu kullanıyoprum çok da memnunum..
soothie ben de aldım daha doğrusu bi teyzemiz var amerikada o yolladı :) ilk basta aldı emdi ama şimdi almıyo sıpa seninki alır inşallah :) Pamukprncess Pamukprncess sen de bak o sayfaya pompa için ve dediğim gibi muhakkak alın süt sinir bozucu bi konu gelmedikçe canı sıkılıyo insanın o an pompaya sarılıyosun..

fıstıgım o pompa var ya hayat kurtarıcın olacak bi an önce edin derim, ilk iki hafta elimde pompayla gezdim sağdıkça geldi çok şükür hele de sezeryan olursa ha deyince gelmiyo o süt ve inadına sağdıkça geliyo.. bak ig de hamileannelerden dye bi sayfa var çok uyguna satıyolar ikinci elini, kiralayan yerler bile var, ama o sayfadan alabilirsin bi kaynatıp sterilize eder kullanırsın ben ablamınkini kullanacaktım bi üst model, varmıs komsusunda aldım onu kullanıyoprum çok da memnunum..
soothie ben de aldım daha doğrusu bi teyzemiz var amerikada o yolladı :) ilk basta aldı emdi ama şimdi almıyo sıpa seninki alır inşallah :) Pamukprncess Pamukprncess sen de bak o sayfaya pompa için ve dediğim gibi muhakkak alın süt sinir bozucu bi konu gelmedikçe canı sıkılıyo insanın o an pompaya sarılıyosun..
Bencede kizlar pompa almalisiniz gercekten cok ise yariyor

Betimmmm nasıl gidiyo Can pasayla :) bende manuel mi alsam dedim fiyatı 110 ve elektrikli de var sanırım ben sıfır alacağım indirime girdi bugün indirimden fayfalanayim bari ;) bi d e emzik nasıl olsa acaba güzellik biberon filan acemi olunca bilemedim

Güzellik bende aventten alayim bakalım teşekkürler:KK15: mogisten haber yok mu yaaa .. Defne hanımlar nasillar ;)

Bi arkadasta var canim ondan isteyeyim bari gerci manuelleri oahali biside degil alsam da olur aklima girdi alayim bende :)
Güzellik bende aventten alayim bakalım teşekkürler:KK15: mogisten haber yok mu yaaa .. Defne hanımlar nasillar :KK66:
defne iyi guzelim tekmeleyip duruyo :) dogsun artik yuzunu goreym istiyorum :) senin oglusun napiyo

Hayırlı aksamlar kizlarr:) benim kuzucugun cinsiyeti bugün belli oldu.kızım olacakmis:) bugün eşimde benimle birlikte ultrasona girdi,eşle girilince çok başka oluyormuş. Miniğim yerinde durmuyordu.eşim bile; napiyor bu bisiklet sürüyor sanki dedi. Kıpır kıpırdı resmini bile zorla aldık.allahım isteyen herkeze sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Çok başka bi heyecanmis bu duygu:)

Bi arkadasta var canim ondan isteyeyim bari gerci manuelleri oahali biside degil alsam da olur aklima girdi alayim bende :)
defne iyi guzelim tekmeleyip duruyo :) dogsun artik yuzunu goreym istiyorum :) senin oglusun napiyo
Benim yaramaz bugün bi damla açık renk bi peceteye kan damlatti çok çok az daha önce de olmuştu bende onemsemedim pek pazartesi doktora giderim yine de ama ;)

Hayırlı aksamlar kizlarr:) benim kuzucugun cinsiyeti bugün belli oldu.kızım olacakmis:) bugün eşimde benimle birlikte ultrasona girdi,eşle girilince çok başka oluyormuş. Miniğim yerinde durmuyordu.eşim bile; napiyor bu bisiklet sürüyor sanki dedi. Kıpır kıpırdı resmini bile zorla aldık.allahım isteyen herkeze sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Çok başka bi heyecanmis bu duygu:)
Gôzün aydn canm prenses mi geliyo Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Hadi gözün aydin canim :) şükür bugünlere :)

Pirensesin geliyo desene hayırlı olsun cnm

Gözün aydın canım benimde pazartesi günü kontrol cinsiyetini bende öğrenirim inşallah

Gözün aydın canım benimm sağlıkla kucagına al ınsallahhh :)

Canımmm kızımız mı geliyooor sağlıkla gelsin hoşgelsinn:)

Kızlar gece hiç uyuyamadm sağ olsun kaynanam yüzünden akşam oturmaya geldi hamile oldugumu da biliyor ona muhtaç olduğumu falan mı düşünüyor bilmiyorum ama bi havalarda görmeyin iğneleyici laflar laf sokmalar sürekli deli oldum ama bulaşmadm moralim bozulması diye neyseki içindekileri d9ktü eskilerden konu açtı 3 sene beraber yaşadık bir bardak yerinde oynatmamştr ki tek değildi 3 kaynım 1 görümcem de bizle yâşardı hepsinin hizmetini kusursuz yapardm komşular bile şaşır8rdı bu nasl yapyo kaynanam yanında bile derlerdi bu zamanda kimse yapmaz böyle gelin bizede denk gelse falan kaynanam bunları inkar ediyo yok sayıyo saysın bilen biliilyor dedim ama benim zoruma giden bundan çok dün her fırsatta en ufak tartışmada çoçuğumun üzerine yemin et and iç diyo ya deli oluyorum bu lafa çoçuğum oyuncak mı tövbe dü.n gecede kızım kucağımda diyo kucağında ve karnndakinin üzerine yemin et kızım Bitti şimdide doğmamış yavruma mı göz dikti çok sinirlendim çoçuklarımı katma dedim tartıştık kızım kucağımda diye uzatmak istemedim bağıra çağıra evine gitti görümcem kaldı gittim görümcem le konuştum annen neden böyle yapyo oda anlam veremedi git annene deki bir daha çocuklarımı katmasn 3 sene yaptığım emekleri de helal etmiyorum de dedim gitmiş aynen söylemiş annesine gece arip yanlş anlamşm kızını soruyo hiç pas vermedim bilsin hatalarını diye ufff kızım da hamileyken zindan olmuştu hamileliğim bunuda bana zindan etmesi ne uzun vermicem ama çok üzülüyorum çok:-(

Kızlar gece hiç uyuyamadm sağ olsun kaynanam yüzünden akşam oturmaya geldi hamile oldugumu da biliyor ona muhtaç olduğunu falan mı düşünüyor bilmiyorum ama bi havalarda görmeyin iğneleyici laflar laf sokmalar sürekli deli oldum ama bulaşmadm moralim bozulması diye neyseki içindekileri d9ktü eskilerden konu açtı 3 sene beraber yaşadıkları bir bardak yerinde oynatması ki tek değildi 3 kaynım 1 görümcem de bizle yâşardı hepsinin hizmetini kusursuz yapardm komşular bile şaşır8rdı bu nasl yapyo kaynanam yanında bile derlerdi bu zanda kimse yapmaz böyle gelin bizede denk gelse falan kaynanam bunları inkar ediyo yok sayıyo saysın bilen biliilyor dedim ama benim zoruma giden bundan çok dün her fırsatta en ufak tartışmada çoçuğumun üzerine yemin et and iç diyo ya deli oluyorum bu lafa çoçug oyuncak mı tövbe dü.n gecede kızın kucağımda diyo kucağında ve karnndakinin üzerine yemin et kızım Bitti şimdide doğmamış yavruma mı göz dikti çok sinirlendim çoçuklarını katma dedim tartıştık kızın kucağımda diye uzatmak istemedim bağıra çağıra evine gitti görümcem kaldı gittim görümcem le konuştum annen neden böyle yapyo oda anlam veremedi git annene deki bir daha çocuk la katmasn 3 sene yaptığı emekleri de helal etmiyorum de dedim gitmiş aynen söylemiş annesine gece arip yanlş anlamşm kızını soruyo hiç pas vermedim bilsin hatalarını diye ufff kızın da hamileyken zindan olmuştu hamileliğin bunuda bana zindan etmesi ne uzun vermicem ama çok üzülüyorum çok:-(
Ayyy eski kafalilar yaaa biz böyle gorduk onlarda öyle yaşasın mantığı çok ama çok yanlış, demek ki senin mutluluğunla ilgilenmiyor seninde onun yaşadıklarını gorup rahatlatacak gibi :63: sen pas verme ve o yemini hele hiiiiç etme, bana güvenmiyorsan bilemem yemin boş yere edilmez de :KK11: ben bile burda sınır oldum ya şimdi .. Sen arama unutmaya çalış ki fıstığın sana unutturur hemde karnındakini strese sokma ve çok iyi demisssin, gorumcen ne dedi sen anlatınca :110:

Benim yaramaz bugün bi damla açık renk bi peceteye kan damlatti çok çok az daha önce de olmuştu bende onemsemedim pek pazartesi doktora giderim yine de ama :KK66:
Insalah bisey yoktur canim onmli olan kirmizi kan olmasi tabii yine de ihmal etme dr una git senin yaramaz yerinde durmuyo sanirim :)

Insalah bisey yoktur canim onmli olan kirmizi kan olmasi tabii yine de ihmal etme dr una git senin yaramaz yerinde durmuyo sanirim :)
Evet yaa ne nazlı bebek bi ara içerde dört döndü heralde gerildi vücut dedim bende :KK48: yarın gideceğiz bakalım günaydın güzellik :KK15:

Back