- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
bende merak ettim sırf şimdiKızlarMogami yı ben çok merak etmeye başladım neden bu kadar habersiz bıraktı bizi normal doğum olsa anlarm sancılar uzun sünmüştür falan ama sezeryan çok daha kolay endişelenmeye basladm acaba teyzesiyle ilgilimi bir durum var ondanmı yazmaya fırsat buladı
Kızlar duanıza ihtiyacım var geçen burda bahsetmiştim teyzemden... 30 haftalık hamile 41 yaşında ve tüple oldu ama sigara içiyo tek tük ve hala çalışıyor ki işi de çok rahat bi iş değil...az evvel annem aradı teyzemi hastaneye yatırmışlar bebekte sorun varmış kan akışı durmuş muhtemelen doğum olacak nolur dua eder misiniz sağlıklı bir şekilde doğsun miniğimiz
Bu arada bende yarın doğuma gidiyorum bana da dua edin
friendlyfriendly canım gözün aydın inşallah sağlıkla devam eder
Canım bende de hiç iştah kalmadı zorla yiyorum. Hamileligimi ilk öğrendiğimde 4-5 gün hic yiyemedim. Şimdi yavaş yavaş canım bişeyler istemeye başlıyo gibi.Kızlar bu hamileligim kızıma göre çok değişik bu saatte uyanmamın sebebi açkmak hemde çok fena kızımda yemek konusunda hiç hamile değildim sanki ama bu öyle değil midem çok fena kazınıyo uyandığmda
Sadece kese gozukmustuInsallah canım ben de öyle bekliyorum. 5+4te yolk sac gözükmüş müydü?
Anladım canım.Sadece kese gozukmustu
İnşallah canım rabbim hayırlı zamanda sana da göndersin inşallah meleğini.Canım çok şükür keseyi görmüşsün darısı kalp atışına inşallah çok sevindim :) bak artık rahatla inşallah herşey çok güzel olacak miniğin güzel güzel büyüyecek eee artık takvim yapma zamanı geldi haydi sende yap hamiş takvimini :)
Hamileligin her türlü tadini cikar bence :) eklemek istiyorsan ekle :)İnşallah canım rabbim hayırlı zamanda sana da göndersin inşallah meleğini.mavi-38 canım kalp atışını duyayım inşallah ondan sonra takvimi eklerim diyorum bazende 3 ay olunca eklerim diyorum.
İnşallah canım rabbim hayırlı zamanda sana da göndersin inşallah meleğini.Canım çok şükür keseyi görmüşsün darısı kalp atışına inşallah çok sevindim :) bak artık rahatla inşallah herşey çok güzel olacak miniğin güzel güzel büyüyecek eee artık takvim yapma zamanı geldi haydi sende yap hamiş takvimini :)
Aslında istemiyorum canım kalp atışını duyayım Allahın izniyle ondan sonra zevkle eklerim sanırım:)Hamileligin her türlü tadini cikar bence :) eklemek istiyorsan ekle :)
Kalp atisi sonra bekliyoruz :) kaygilinin zigotu hatirlamiyir musunİnşallah canım rabbim hayırlı zamanda sana da göndersin inşallah meleğini.mavi-38 canım kalp atışını duyayım ondan sonra takvimi eklerim diyorum bazende 3 ay olunca eklerim diyorum.
Aslında istemiyorum canım kalp atışını duyayım Allahın izniyle ondan sonra zevkle eklerim sanırım:)
Hm herşey güzelde şu mide bulantıları olmasın kızımda çok vardı ya çok kötü birşey inşallah bunda o kadar olmaz ye canm bol bol ye vücudunun ihtiyacı var şimdi besini bebek herturlu anneden çeker alır gıdayı annenin bünyesinin düşmeme si için iyi beslenmelidirCanım bende de hiç iştah kalmadı zorla yiyorum. Hamileligimi ilk öğrendiğimde 4-5 gün hic yiyemedim. Şimdi yavaş yavaş canım bişeyler istemeye başlıyo gibi.
Tamam bebem 2 hafta sonra koyucam inşallah:)Kalp atisi sonra bekliyoruz :) kaygilinin zigotu hatirlamiyir musun17iken koymustu takvimi :))
Zorda olsa yemeye calisiyorum canım. Bende hic bulanti yok olsun diye gozune bakiyorum belki daha erkendir diyorum sonra:)Hm herşey güzelde şu mide bulantıları olmasın kızımda çok vardı ya çok kötü birşey inşallah bunda o kadar olmaz ye canm bol bol ye vücudunun ihtiyacı var şimdi besini bebek herturlu anneden çeker alır gıdayı annenin bünyesinin düşmeme si için iyi beslenmelidir
kendi profilini düzenlemeye gir orda seçenek var beklenen doğum tarihi diyeKızlar hamilelik takvimi ekleyemiyorum hamilelik takvimi yazan yere tıklıyorum haftasına göre yorumlar var sadece nasl ekleniyor
blummm bende baya merak ettim ya ... bi de biberon, emzik, göğüs pompası avetin çok model var hangisini alsamKizlar merhaba bendeMogami den haber var mi diye girdim eve anca yerlesince yazacak heralde
Sağol ca unuttum vallah çok zaman gecmemesine ragmenkendi profilini düzenlemeye gir orda seçenek var beklenen doğum tarihi diyene çabuk unuttun bu işleri hanfendim.. ben biberon emzik göğüs pompası bakıyorum avent in ama ne alsam bilemedim modeli çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?