- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Kötü düşünme canım ama tedbiride elden bırakma. Persembeyle salı arasında çok fark yok nasıl kendini rahat hissedeceksen öyle yapCanım haftaya perşembe 7 haftadaym aslında doktor gel dedi bilmiyorum eşinden gidelim diyo allah korusun birşey varsa erkenden haberdar oluruz benim bi molum var o yüzden ihmal de etmemen lazm perşembe olmasa bile sonra ki salı kesin giderim
Dr da öyle dedi olsa yaparmıyım hiç dedi ama psikolojikmen bu seni rahatsız edecekse radyolojiden randevu alalım onların makineleri daha gelişmiş onlar belki karından görür dedi. Bende zararı yok diyosanız tamam vajinal bakın dedim baktırdım. 4+5 için çok küçük olması normal dimi canım?Gözün aydin canim :) benim de ilk alttan bakti birsey olmaz korkma. Cok sevindim :))
Insallah canimm yarin kana gitcezCanm benim de adet günüm öyle çıktı sabahı daha net çıktı inşallah hamilesindir
Cok sagol canim insallah hamileyimdrEki Görüntüle 1739168 @yagmur559 Bak canm benimki böyleydi
Dr da öyle dedi olsa yaparmıyım hiç dedi ama psikolojikmen bu seni rahatsız edecekse radyolojiden randevu alalım onların makineleri daha gelişmiş onlar belki karından görür dedi. Bende zararı yok diyosanız tamam vajinal bakın dedim baktırdım. 4+5 için çok küçük olması normal dimi canım?
Gecmis olsun canim bol bol su tuket cabucak gecsin insallah oyy oglusunu sevsinler bende iyiyim canim kizimla zaman nasil geciyo anlamiyorum bile rabbim agrisiz sizisi hayirlisiyla saglikla dogum nasip etsin
Vajinal bakınca bişey olmuyo cnm ben ilk günden en sona kadar hep vajinal muayene oldum.Ama alttan vaya karından kalp atışı dinlemek 12 haftaya kadar yasak dedi bebege çok zararlı ama Türkiyede yapıyolar çok sakıncalı oldugnu bildikleri halde dedi.Dr da öyle dedi olsa yaparmıyım hiç dedi ama psikolojikmen bu seni rahatsız edecekse radyolojiden randevu alalım onların makineleri daha gelişmiş onlar belki karından görür dedi. Bende zararı yok diyosanız tamam vajinal bakın dedim baktırdım. 4+5 için çok küçük olması normal dimi canım?
Gözün aydın canım. Rabbim kucağına almayıda nasip etsinSen 6.hafta icinde olacaksin dimi persembe günü? Ben carsamba 5+3 olucam inşallah ama gel dedi keseye büyüyormu bakalım dedi.
İgnegi belden yapiyorlar canim hic hissetmedim igneyi uyusuyorsun hemen agri falan duymadim 5 dk da bebek cikti yanimda biri beni surekli konusturdu dogum esnasindapek cesaretim yoktu ama simdi dusunmeye basladim gercekten peki nasil oluyo spinal igneyi nerden yapiyolar bide bebek ciksin diyemi.ne karnina bastiriyolarmis acimiyo mu hic
Bu konuda dr umda net konustu rahat rahat baktirdim canım. O zaman ben kalp atisini 1 kez duyayım siz 4.aya kadar bidaha dinletmeyin diye söyleyim dr.a. inşallah o günleri görebileyim canım.Vajinal bakınca bişey olmuyo cnm ben ilk günden en sona kadar hep vajinal muayene oldum.Ama alttan vaya karından kalp atışı dinlemek 12 haftaya kadar yasak dedi bebege çok zararlı ama Türkiyede yapıyolar çok sakıncalı oldugnu bildikleri halde dedi.
İnşallah canım sağolfriendlyfriendly canim gozunaydin sevindim senn adina hadi bakalim darisi kalbine insallah
Kalp atışı duyma cnm.Zaten ultrasonda kalp atışı apaçık görünüyo kalbi oldugu yerde hareket ediyo içten dışa doğru illa o güp güp sesi duymaya gerek yok yani görmen yeterli annesi.Ben doktordan önce gördüm ay kalbi atıyo dedim evet atıyo demiştiBu konuda dr umda net konustu rahat rahat baktirdim canım. O zaman ben kalp atisini 1 kez duyayım siz 4.aya kadar bidaha dinletmeyin diye söyleyim dr.a. inşallah o günleri görebileyim canım.
Benim drda dinletmedi 12 13 haftaya kadarKalp atışı duyma cnm.Zaten ultrasonda kalp atışı apaçık görünüyo kalbi oldugu yerde hareket ediyo içten dışa doğru illa o güp güp sesi duymaya gerek yok yani görmen yeterli annesi.Ben doktordan önce gördüm ay kalbi atıyo dedim evet atıyo demişti
Ben hâlâ duymadım her gidişinde sadece görüyorum buda bana yetiyo öperim ben o minik kalbi.Benim drda dinletmedi 12 13 haftaya kadar
Aynen bende merak ettim onu.Mogami yi merak ettim hiç haber alan yokmu.Oğluşuna kavuşmuştur inşaallah hayırlısıyla
Kalp atışı duyma cnm.Zaten ultrasonda kalp atışı apaçık görünüyo kalbi oldugu yerde hareket ediyo içten dışa doğru illa o güp güp sesi duymaya gerek yok yani görmen yeterli annesi.Ben doktordan önce gördüm ay kalbi atıyo dedim evet atıyo demişti
Sağolun kızlar o zaman bende öyle yapmak istediğimi söyleyim dr a. O günleri görmek o anları yaşamak nasip etsin Allah.Benim drda dinletmedi 12 13 haftaya kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?