Beraber Anne Olma Yolunda

Kötü düşünme canım ama tedbiride elden bırakma. Persembeyle salı arasında çok fark yok nasıl kendini rahat hissedeceksen öyle yap hanfendi25

Gözün aydin canim :) benim de ilk alttan bakti birsey olmaz korkma. Cok sevindim :))
Dr da öyle dedi olsa yaparmıyım hiç dedi ama psikolojikmen bu seni rahatsız edecekse radyolojiden randevu alalım onların makineleri daha gelişmiş onlar belki karından görür dedi. Bende zararı yok diyosanız tamam vajinal bakın dedim baktırdım. 4+5 için çok küçük olması normal dimi canım?

Tabi ki. Zaten karindan gorunmezdi tahmini bugunki degere gore. Benim de 4-5haftalikti susam kadar gorunduydu o da alttan :)

Gecmis olsun canim bol bol su tuket cabucak gecsin insallah oyy oglusunu sevsinler bende iyiyim canim kizimla zaman nasil geciyo anlamiyorum bile rabbim agrisiz sizisi hayirlisiyla saglikla dogum nasip etsin
Vajinal bakınca bişey olmuyo cnm ben ilk günden en sona kadar hep vajinal muayene oldum.Ama alttan vaya karından kalp atışı dinlemek 12 haftaya kadar yasak dedi bebege çok zararlı ama Türkiyede yapıyolar çok sakıncalı oldugnu bildikleri halde dedi.

Mogami doğurdunmu. Paşamızı bolca öp. Rabbim hayırlı ömürler versin paşanada sanada

pek cesaretim yoktu ama simdi dusunmeye basladim gercekten peki nasil oluyo spinal igneyi nerden yapiyolar bide bebek ciksin diyemi.ne karnina bastiriyolarmis acimiyo mu hic
İgnegi belden yapiyorlar canim hic hissetmedim igneyi uyusuyorsun hemen agri falan duymadim 5 dk da bebek cikti yanimda biri beni surekli konusturdu dogum esnasinda

Bu konuda dr umda net konustu rahat rahat baktirdim canım. O zaman ben kalp atisini 1 kez duyayım siz 4.aya kadar bidaha dinletmeyin diye söyleyim dr.a. inşallah o günleri görebileyim canım.

Bu konuda dr umda net konustu rahat rahat baktirdim canım. O zaman ben kalp atisini 1 kez duyayım siz 4.aya kadar bidaha dinletmeyin diye söyleyim dr.a. inşallah o günleri görebileyim canım.
Kalp atışı duyma cnm.Zaten ultrasonda kalp atışı apaçık görünüyo kalbi oldugu yerde hareket ediyo içten dışa doğru illa o güp güp sesi duymaya gerek yok yani görmen yeterli annesi.Ben doktordan önce gördüm ay kalbi atıyo dedim evet atıyo demişti

Benim drda dinletmedi 12 13 haftaya kadar

Benim drda dinletmedi 12 13 haftaya kadar
Sağolun kızlar o zaman bende öyle yapmak istediğimi söyleyim dr a. O günleri görmek o anları yaşamak nasip etsin Allah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…