Beraber Anne Olma Yolunda

Ben 5+4 te gitmiştim karından gozukmustu carsamba gunu daha net görünür beta hcg nde gayet güzel canım

Canm çok geçmiş olsun aman dikkat bu aylarda o tur şikayetler dikkate alınmalı maşallah 31 hafta olmuşsun az daha sabret miniğini kucağına alınca herşey unutuluyor dikkat etti kendine Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Canm gözün aydın çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

sağol canım işte ne kadar dikkat etsem de bir şekilde böyle oldu sıcaktan soğuğa geçiş yedik içtiklerimiz artık nasıl oldu bilmiyorum...az kaldı şükür drmz sezeryan dedi riske atmamak için yeter ki doğsunda ben herşeye razıyım artık...

hele kulaklarım çınladı:) ağrılar olunca ben erken doğum diye korktum bi an ama serumu alınca düzeldim şükür şimdi evde istirahat doğal içecekler işte terleyipte terimi soğutmadan çaresine bakıyorum...ertan hocada dedi dikkat et enfeksiyona çevirmesin yoksa antibiyotik dedi...doğumda da riske atamam bebeğini dedi çünkü hani bir daha bebeğin olmazsa diye Allahın bileceği takdir edeceği durumdur tabi ama dedi bende haliyle kabul ettim zaten bi tek ertan hoca rahatlatıyor bizi güven veriyor ve en iyi doğru teşhisi koyan o sağolsun vallahi...

Amin canım ikimizde sağlıkla alalım kucağımıza inşallah. Tüm isteyene nasip etsin rabbim.

Çarşamba gidicem tekrar. Seninde perşembeydi değil mi?
Amin canm bu perşembe gel dedi ama ben biraz daha ertelim diyorum sonraki haftaya ne bilim daha net gözükür sanki bakalm kararszm Rabbim hayırlısını nasip etsin

Aynen canım bebiş iyi olsun da sende inşallah kolayca atlatırsın bol bol dinlen ve sıvı al terleme ve ishal vücudu susuz bırakır acil şifalar diliyorum
inşallah canım...dr da bol sıvı al patates muz ye dedi...ama şükür öle ishalliğim yok atlatıyorum diyorum...

Ne gerekiyorsa onu söyler doktorlar sezeryan dendiyse ol tabi inan bazı insanlarda normal daha zor geçiyor keşke diyorum bende bu bebekte sezeryan olsam ama olmaz dedi doktorum normal yap dedi bskalm herşeyin hayırlısı

Amin canm bu perşembe gel dedi ama ben biraz daha ertelim diyorum sonraki haftaya ne bilim daha net gözükür sanki bakalm kararszm Rabbim hayırlısını nasip etsin
Sen 6.hafta icinde olacaksin dimi persembe günü? Ben carsamba 5+3 olucam inşallah ama gel dedi keseye büyüyormu bakalım dedi.

Sen 6.hafta icinde olacaksin dimi persembe günü? Ben carsamba 5+3 olucam inşallah ama gel dedi keseye büyüyormu bakalım dedi.
Canım haftaya perşembe 7 haftadaym aslında doktor gel dedi bilmiyorum eşinden gidelim diyo allah korusun birşey varsa erkenden haberdar oluruz benim bi molum var o yüzden ihmal de etmemen lazm perşembe olmasa bile sonra ki salı kesin giderim

Gözün aydin canim :) benim de ilk alttan bakti birsey olmaz korkma. Cok sevindim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…