Ben 5+4 te gitmiştim karından gozukmustu carsamba gunu daha net görünür beta hcg nde gayet güzel canımAmin gulbikem sağlıkla devam etsin inşallah. Çarşamba sabah daha net görürüz diye düşünüyorum inşallah. Çünkü çok çok küçük dedi. 4+5te böyle olması normal sanırım. Çarşamba günü aksam b-hcg 823tü.
Insallah canım ben de öyle bekliyorum. 5+4te yolk sac gözükmüş müydü?Ben 5+4 te gitmiştim karından gozukmustu carsamba gunu daha net görünür beta hcg nde gayet güzel canım
Canm çok geçmiş olsun aman dikkat bu aylarda o tur şikayetler dikkate alınmalı maşallah 31 hafta olmuşsun az daha sabret miniğini kucağına alınca herşey unutuluyor dikkat etti kendine Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinselam kızlar öncelik takip edebildiğim kadarıyla bugün mogami doğum yapcak hayırla sağ sağlim kucağına alsın yeterki doğsun...bana gelince salı gününden çarşambaya kadar hastaneyle uğraştım...günlerdir kesilmeyen sancım ve ağrım vardı uyku haram önce anlayamadım sonra sıklaştı çarşambaya randevum var diye 3 gün daha sabret dişini sık dedim keşke hemen gitseydim o kadar acı çekmezdim....kendi hastaneme salı günü akşam acilden giriş yaptım..kendi drmada mj atmıştım ondan önce böyle rahatsızlandım diye..o da bekletme bu durumlarda hemen çık gel dedi...neyse giitm nstye aldılar gerizekalı iş bilir diye hastanede şu görev yapan nöbetçi dr lar yok mu bi halt bildikleri yok rezillik ve anneye stresten başka birşey yapmıyorlar....bebeğin kalbibin atışıu kötü dedi nasıl yani yüksek mi düşük mü diyorum konuşmaya bile tenezül etmiyor susuyor...ertan hocama gönderdi sonucu yarın görüşeceğiz istirahat etsin deyip eve gittik tabi...ama ondan önce kız alttan baktı açılma yok ultrason iyi ama nst kötü diyor...yavruma boşuna stres yaşattım iş bilmezler yüzünden...ertesi güne gittik randevudan önce dr 9 da gitti doğuma taaa 2 de geldi anca eşim ve ben pertiz zaten uyku olmadı...sancım var ne ne meraktan ölcez ağla ağla herkes bana bakmakta...sonra nstye yeniden girdim...sonra dr ma muayene oldum bebeğim çok şükür iyi siz o dr a bakmayın bitek beni dinleyin dedi...daha ben şikaywtimi izah etmeden neyim varsa dr kendisi sıraladı bunlar vardır sende diye evet dedim ishal bulantı kusma ateş ağrı sızı meğer ishal sancı yaparmış bi nevi enfeksiyona yakalanmak üzereymişim bu ara salgınmış...bana da kızdı hemen gelseydin çekmezdin serumla hallederdik dedi..bilemedik işte...sonra acile yatış yaptım 4 saat serum yedim bitti çıkış yaptık bi istiğfarla rahatladım şimdide ter ve öksürükle atıyorum eğer ishalim 2 günden fazla sıklaşırsa antibiyotik vercek ama gerek yok gibi inşallah...kızım büyümüş 31 hafta da 43 cm ve 1860 gr olmuşuz...doğumumu konuştum memlekette yapabilirmiyim diye o da bana kalırsa burda yap seni ben takip edeyim riske atma belki bir daha bebeğin olmaz zor elde ettik dedi..ve bana seni 40. haftaya bile bekletmicem seni 39 da sezeryana alcam dedi...
Canm gözün aydın çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Kızlar Allaha şükür kesemizi gördük ama çok küçük henüz dedi dr. Hakikaten gosterdi minicikti vajinal baktı zararı yok dedi 4+5tim bugün. Cok güzel yere yerleşmiş dedi maaşallah. Carsamba tekrar gel kese büyüyomu bakalım dedi. Haftaya yolk sac ı 2 hafta sonrada kalp atışını görücez inşallah dedi. Insallah saglikla gelir bebeğim.
Amin canım ikimizde sağlıkla alalım kucağımıza inşallah. Tüm isteyene nasip etsin rabbim.Canm gözün aydın çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
sağol canım işte ne kadar dikkat etsem de bir şekilde böyle oldu sıcaktan soğuğa geçiş yedik içtiklerimiz artık nasıl oldu bilmiyorum...az kaldı şükür drmz sezeryan dedi riske atmamak için yeter ki doğsunda ben herşeye razıyım artık...Canm çok geçmiş olsun aman dikkat bu aylarda o tur şikayetler dikkate alınmalı maşallah 31 hafta olmuşsun az daha sabret miniğini kucağına alınca herşey unutuluyor dikkat etti kendine Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
hele kulaklarım çınladı:) ağrılar olunca ben erken doğum diye korktum bi an ama serumu alınca düzeldim şükür şimdi evde istirahat doğal içecekler işte terleyipte terimi soğutmadan çaresine bakıyorum...ertan hocada dedi dikkat et enfeksiyona çevirmesin yoksa antibiyotik dedi...doğumda da riske atamam bebeğini dedi çünkü hani bir daha bebeğin olmazsa diye Allahın bileceği takdir edeceği durumdur tabi ama dedi bende haliyle kabul ettim zaten bi tek ertan hoca rahatlatıyor bizi güven veriyor ve en iyi doğru teşhisi koyan o sağolsun vallahi...Canım dünde senden bahsettik kaynanamla durumu nasıl diye inşaAllah hayırlısıyla bebegini zamanında kucagına alırsın bu haftalarda agrıların oşdumu ciddiye al canım enfeksiyon erken doguma neden olır Allah korusun ertan hoca öyle dediyse güven canım adam sırf para vermiyi diye devleyte sezaryen olmamı istedi devlette sezaryen dedi ama bir türlü almak bilmediler geri ertana gitmiştim:))
Amin canm bu perşembe gel dedi ama ben biraz daha ertelim diyorum sonraki haftaya ne bilim daha net gözükür sanki bakalm kararszm Rabbim hayırlısını nasip etsinAmin canım ikimizde sağlıkla alalım kucağımıza inşallah. Tüm isteyene nasip etsin rabbim.
Çarşamba gidicem tekrar. Seninde perşembeydi değil mi?
inşallah canım...dr da bol sıvı al patates muz ye dedi...ama şükür öle ishalliğim yok atlatıyorum diyorum...Aynen canım bebiş iyi olsun da sende inşallah kolayca atlatırsın bol bol dinlen ve sıvı al terleme ve ishal vücudu susuz bırakır acil şifalar diliyorum
Ne gerekiyorsa onu söyler doktorlar sezeryan dendiyse ol tabi inan bazı insanlarda normal daha zor geçiyor keşke diyorum bende bu bebekte sezeryan olsam ama olmaz dedi doktorum normal yap dedi bskalm herşeyin hayırlısısağol canım işte ne kadar dikkat etsem de bir şekilde böyle oldu sıcaktan soğuğa geçiş yedik içtiklerimiz artık nasıl oldu bilmiyorum...az kaldı şükür drmz sezeryan dedi riske atmamak için yeter ki doğsunda ben herşeye razıyım artık...
Sen 6.hafta icinde olacaksin dimi persembe günü? Ben carsamba 5+3 olucam inşallah ama gel dedi keseye büyüyormu bakalım dedi.Amin canm bu perşembe gel dedi ama ben biraz daha ertelim diyorum sonraki haftaya ne bilim daha net gözükür sanki bakalm kararszm Rabbim hayırlısını nasip etsin
Canım haftaya perşembe 7 haftadaym aslında doktor gel dedi bilmiyorum eşinden gidelim diyo allah korusun birşey varsa erkenden haberdar oluruz benim bi molum var o yüzden ihmal de etmemen lazm perşembe olmasa bile sonra ki salı kesin giderimSen 6.hafta icinde olacaksin dimi persembe günü? Ben carsamba 5+3 olucam inşallah ama gel dedi keseye büyüyormu bakalım dedi.
Gözün aydin canim :) benim de ilk alttan bakti birsey olmaz korkma. Cok sevindim :))Kızlar Allaha şükür kesemizi gördük ama çok küçük henüz dedi dr. Hakikaten gosterdi minicikti vajinal baktı zararı yok dedi 4+5tim bugün. Cok güzel yere yerleşmiş dedi maaşallah. Carsamba tekrar gel kese büyüyomu bakalım dedi. Haftaya yolk sac ı 2 hafta sonrada kalp atışını görücez inşallah dedi. Insallah saglikla gelir bebeğim.
Canim silüet olarak birsey var ama hemen mi belirdi? Adetin ne zamaan?bır bakarmısınız
Eki Görüntüle 1739120
Canm benim de adet günüm öyle çıktı sabahı daha net çıktı inşallah hamilesindirbır bakarmısınız
Eki Görüntüle 1739120
Elinde varsa yarin sabah bir daha yapiver. Bayadir istediğini hatirliyorum insallah gelmiştir :)Canim silüet olarak birsey var ama hemen mi belirdi? Adetin ne zamaan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?