Beraber Anne Olma Yolunda

Şükür canm bizde iyiyiz kızım için hiç bir ağrıya kaptırmıyorum kendimi ayağımı düzeltmeye çalışıyorum duygular karışıyor Zaman yaklaştıkça
Ayyy sorma duygulari :) gozlerim doluyo hemn herkesten Allah kurtarsin sozlerini duyuyorm heyecan korku her seyi yasiyorm ayni anda :)
W wuslt tesekkur ederim :) deneyimli anne soyle hadi gece uyumayan bebeğe naapilir

blummmm hic dogurmicam sanıyorsun son ana dek ama sonuç kaçınılmaz bi an içerde, bi an karşında olacak pitircigin :)
Ayyy insan inanamaz dogduguna da :)
Evet kızımda da böyle baş ağrılarım vardı Rabbim yardımcımz olsun kızımda çok iyi teyzesi hızla büyüyo
ayni belirtileri yasiyosun demekki kuzum insallah bnda daha rahat bi hamileleik gecirirsin

friendlyfriendly canim gozunaydin biliyodm bize guzel haber verecegini kendini ve bebisini uzdun artik uzulmek yok tadini cikar hamileligin :) bi dhaa senden ümitsiz cumleler duymak istemiyoruz :)

Kzlar bu gece uyuyamadm çok kötü bir rüya gördüm rüyamda doğum yapmışm kucağımda kızım ve yeni doğmuş bebeğimle AVM ye gittim sürekli kzımla ilgileniyordum yeni bebeğimin yüzüne bakmıyorum sonra birden yeni doğmuş bebeğim gözden kayboldu arıyorum bulamıyorum ağlaya ağlaya insanlara soruyor herkez anlaşmşcasna sen onu kaybettin artık bulamazsn diyolar bende feryat feryat ağlıyorum kızım ağladı uyandm tüylerim diken diken olmuştu resmen rüyada çok ağladm sanki gerçekten ağlamş gibi gözlerim nemliydi çok korktum Rabbim hayırlara cevirsin rüyamı

Hayır olsun hanfendi25 . Cok düşündün bu aralar bilincaltı canim. Kucagina iki yavrunu alinca sen gör o zaman mutlulugunu. Rabbim sagligiyla gelmelerini nasip etsin.

Insallah blummmm bundan sonra sürekli pozitif olmaya çalışıcam kötü düşünmek yok tamam:)
Evet bi daha olumsuz olursan tpikcek kizcaz sana
Hayir olsun canim kac gundur haksizlik ettigini falan dusunuyosn ya bilincaltina yerlesmis ohhh dogsun sipanda 3 nuz gezersinz ne guzel :)
Canım biraz basıyorum ama çok zor vucüt zaten ağırlaştı ayakta çok kalamıyorum şişiyor hemen bakalım nasıl olacak
tabii ne zamandr basmadin ustune zorlanirsin canim neyse agirligin gitmesine az kaldi :) hazirliklarin ne alemde normal doum mu istiyosn?

Hayır olsun hanfendi25 . Cok düşündün bu aralar bilincaltı canim. Kucagina iki yavrunu alinca sen gör o zaman mutlulugunu. Rabbim sagligiyla gelmelerini nasip etsin.
İnşallah canm ya ama çok korktum keseyide daha göremedim sen yarn görürmusun Acep yarn bence görme ihtimalin var kimisi değer 1500 olunca gözüküyor diyo

Ayy inşallah canm artk yanı alıştm gibi ya içimde bir can olduğunu hissediyorum yemek konusunda özellikle normalde açlığı hiç bilmem kızımda hamileyken de hiç bilmezdim ama şimdi çok açıkıyorum öğün gecirdiktiğim an başm dönüyor midem kazılıyo yanı artk ben burdaym anne diyo

İnşallah canm ya ama çok korktum keseyide daha göremedim sen yarn görürmusun Acep yarn bence görme ihtimalin var kimisi değer 1500 olunca gözüküyor diyo
Bilmiyorumki canım inşallah görürüm. Senin kese icin erkendi canim. 2 hafta sonra persembe kalp atisinida duyacaksin insallah.

Daha kıyafetleri fln yeni yıkadım bugün nevresimleri ütülüyorum oturduğum yerde aslında normal istiyorum ama benim kız ters duruyordu son kontrolde böyle devam ederse sezeryan dedi dr

az az siksik ye canim o zaman mide kazinmasi hafifliyo hem direncsiz kalmazsin biri icinde ben bursayim diyo biri disaridan :)

Daha kıyafetleri fln yeni yıkadım bugün nevresimleri ütülüyorum oturduğum yerde aslında normal istiyorum ama benim kız ters duruyordu son kontrolde böyle devam ederse sezeryan dedi dr
benm bi kac para yikanmayan var ve hastaneye gidecek olan nevresimi utulucm cantami da hazirlicam ama halsizlikten zor geliyo bide gunduzleri evde degilm annem ananeme bakiyo hasta diye ee bana gelemiyo ben ananeme geliyorm evde yemek derdm falan olmasin die o yuzden hep islerm aksiyo haftasonu esimle cogu isi bitirmeyi planliyoruz bakalim nasip

Çok yorma canm kendini bende zor ütüledim ya nasıl kırışmışlar English home dan almıştım ben nevresimleri kurutmaya attım acayip kırışmış kan ter içinde kaldım ya

Kızlar duanıza ihtiyacım var geçen burda bahsetmiştim teyzemden... 30 haftalık hamile 41 yaşında ve tüple oldu ama sigara içiyo tek tük ve hala çalışıyor ki işi de çok rahat bi iş değil...az evvel annem aradı teyzemi hastaneye yatırmışlar bebekte sorun varmış kan akışı durmuş muhtemelen doğum olacak nolur dua eder misiniz sağlıklı bir şekilde doğsun miniğimiz

Bu arada bende yarın doğuma gidiyorum bana da dua edin

friendlyfriendly canım gözün aydın inşallah sağlıkla devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…