Ayyy sorma duygulari :) gozlerim doluyo hemn herkesten Allah kurtarsin sozlerini duyuyorm heyecan korku her seyi yasiyorm ayni anda :)Şükür canm bizde iyiyiz kızım için hiç bir ağrıya kaptırmıyorum kendimi ayağımı düzeltmeye çalışıyorum duygular karışıyor Zaman yaklaştıkça
Ayyy insan inanamaz dogduguna da :)
ayni belirtileri yasiyosun demekki kuzum insallah bnda daha rahat bi hamileleik gecirirsinEvet kızımda da böyle baş ağrılarım vardı Rabbim yardımcımz olsun kızımda çok iyi teyzesi hızla büyüyo
Bekle bakalım 1 2 gün daha hayırlısı olsun Rabbim gönlüne göre nasip etsinadetim yarin canim dun aksam iki tane yaptim isik tutunca goruluyor ikisindede fakat bu sabah ilk idrarla yaptim negatif bisey anlmadim esimde kana gitme bekle diyor
Ayy ayagini sormayi unuttm basabiliyosn dimi ustune?Bekle bakalım 1 2 gün daha hayırlısı olsun Rabbim gönlüne göre nasip etsin
Amiiin W wuslt sagol desteğin icin arkadaşımfriendlyfriendly canim benim cok sevindim biliyordum guzel haberle donecegini minik mucizeni sevsinler rabbim saglikla hayirlisiylakucagina almayida nasip etsin insallah
Insallahfriendlyfriendly canim gozunaydin biliyodm bize guzel haber verecegini kendini ve bebisini uzdun artik uzulmek yok tadini cikar hamileligin :) bi dhaa senden ümitsiz cumleler duymak istemiyoruz :)
Canım biraz basıyorum ama çok zor vucüt zaten ağırlaştı ayakta çok kalamıyorum şişiyor hemen bakalım nasıl olacakAyy ayagini sormayi unuttm basabiliyosn dimi ustune?
Hayır olsunKzlar bu gece uyuyamadm çok kötü bir rüya gördüm rüyamda doğum yapmışm kucağımda kızım ve yeni doğmuş bebeğimle AVM ye gittim sürekli kzımla ilgileniyordum yeni bebeğimin yüzüne bakmıyorum sonra birden yeni doğmuş bebeğim gözden kayboldu arıyorum bulamıyorum ağlaya ağlaya insanlara soruyor herkez anlaşmşcasna sen onu kaybettin artık bulamazsn diyolar bende feryat feryat ağlıyorum kızım ağladı uyandm tüylerim diken diken olmuştu resmen rüyada çok ağladm sanki gerçekten ağlamş gibi gözlerim nemliydi çok korktum Rabbim hayırlara cevirsin rüyamı
Evet bi daha olumsuz olursan tpikcek kizcaz sanaInsallahblummmm bundan sonra sürekli pozitif olmaya çalışıcam kötü düşünmek yok tamam:)
Hayir olsun canim kac gundur haksizlik ettigini falan dusunuyosn ya bilincaltina yerlesmis ohhh dogsun sipanda 3 nuz gezersinz ne guzel :)Kzlar bu gece uyuyamadm çok kötü bir rüya gördüm rüyamda doğum yapmışm kucağımda kızım ve yeni doğmuş bebeğimle AVM ye gittim sürekli kzımla ilgileniyordum yeni bebeğimin yüzüne bakmıyorum sonra birden yeni doğmuş bebeğim gözden kayboldu arıyorum bulamıyorum ağlaya ağlaya insanlara soruyor herkez anlaşmşcasna sen onu kaybettin artık bulamazsn diyolar bende feryat feryat ağlıyorum kızım ağladı uyandm tüylerim diken diken olmuştu resmen rüyada çok ağladm sanki gerçekten ağlamş gibi gözlerim nemliydi çok korktum Rabbim hayırlara cevirsin rüyamı
tabii ne zamandr basmadin ustune zorlanirsin canim neyse agirligin gitmesine az kaldi :) hazirliklarin ne alemde normal doum mu istiyosn?Canım biraz basıyorum ama çok zor vucüt zaten ağırlaştı ayakta çok kalamıyorum şişiyor hemen bakalım nasıl olacak
İnşallah canm ya ama çok korktum keseyide daha göremedim sen yarn görürmusun Acep yarn bence görme ihtimalin var kimisi değer 1500 olunca gözüküyor diyoHayır olsunhanfendi25 . Cok düşündün bu aralar bilincaltı canim. Kucagina iki yavrunu alinca sen gör o zaman mutlulugunu. Rabbim sagligiyla gelmelerini nasip etsin.
Ayy inşallah canm artk yanı alıştm gibi ya içimde bir can olduğunu hissediyorum yemek konusunda özellikle normalde açlığı hiç bilmem kızımda hamileyken de hiç bilmezdim ama şimdi çok açıkıyorum öğün gecirdiktiğim an başm dönüyor midem kazılıyo yanı artk ben burdaym anne diyoEvet bi daha olumsuz olursan tpikcek kizcaz sana
Hayir olsun canim kac gundur haksizlik ettigini falan dusunuyosn ya bilincaltina yerlesmis ohhh dogsun sipanda 3 nuz gezersinz ne guzel :)
tabii ne zamandr basmadin ustune zorlanirsin canim neyse agirligin gitmesine az kaldi :) hazirliklarin ne alemde normal doum mu istiyosn?
Bilmiyorumki canım inşallah görürüm. Senin kese icin erkendi canim. 2 hafta sonra persembe kalp atisinida duyacaksin insallah.İnşallah canm ya ama çok korktum keseyide daha göremedim sen yarn görürmusun Acep yarn bence görme ihtimalin var kimisi değer 1500 olunca gözüküyor diyo
İnşallah haftaya perşembe gel dedi doktor ama belki gitmem bir hafta daha beklerim kalp atışını da duyarmBilmiyorumki canım inşallah görürüm. Senin kese icin erkendi canim. 2 hafta sonra persembe kalp atisinida duyacaksin insallah.
Gönlünden nasıl geçerse öyle yap canım. Senin bebişin var belki zaman sana bizden daha cabuk gecer.İnşallah haftaya perşembe gel dedi doktor ama belki gitmem bir hafta daha beklerim kalp atışını da duyarm
Daha kıyafetleri fln yeni yıkadım bugün nevresimleri ütülüyorum oturduğum yerde aslında normal istiyorum ama benim kız ters duruyordu son kontrolde böyle devam ederse sezeryan dedi drEvet bi daha olumsuz olursan tpikcek kizcaz sana
Hayir olsun canim kac gundur haksizlik ettigini falan dusunuyosn ya bilincaltina yerlesmis ohhh dogsun sipanda 3 nuz gezersinz ne guzel :)
tabii ne zamandr basmadin ustune zorlanirsin canim neyse agirligin gitmesine az kaldi :) hazirliklarin ne alemde normal doum mu istiyosn?
az az siksik ye canim o zaman mide kazinmasi hafifliyo hem direncsiz kalmazsin biri icinde ben bursayim diyo biri disaridan :)Ayy inşallah canm artk yanı alıştm gibi ya içimde bir can olduğunu hissediyorum yemek konusunda özellikle normalde açlığı hiç bilmem kızımda hamileyken de hiç bilmezdim ama şimdi çok açıkıyorum öğün gecirdiktiğim an başm dönüyor midem kazılıyo yanı artk ben burdaym anne diyo
benm bi kac para yikanmayan var ve hastaneye gidecek olan nevresimi utulucm cantami da hazirlicam ama halsizlikten zor geliyo bide gunduzleri evde degilm annem ananeme bakiyo hasta diye ee bana gelemiyo ben ananeme geliyorm evde yemek derdm falan olmasin die o yuzden hep islerm aksiyo haftasonu esimle cogu isi bitirmeyi planliyoruz bakalim nasipDaha kıyafetleri fln yeni yıkadım bugün nevresimleri ütülüyorum oturduğum yerde aslında normal istiyorum ama benim kız ters duruyordu son kontrolde böyle devam ederse sezeryan dedi dr
Çok yorma canm kendini bende zor ütüledim ya nasıl kırışmışlar English home dan almıştım ben nevresimleri kurutmaya attım acayip kırışmış kan ter içinde kaldım yaaz az siksik ye canim o zaman mide kazinmasi hafifliyo hem direncsiz kalmazsin biri icinde ben bursayim diyo biri disaridan :)
benm bi kac para yikanmayan var ve hastaneye gidecek olan nevresimi utulucm cantami da hazirlicam ama halsizlikten zor geliyo bide gunduzleri evde degilm annem ananeme bakiyo hasta diye ee bana gelemiyo ben ananeme geliyorm evde yemek derdm falan olmasin die o yuzden hep islerm aksiyo haftasonu esimle cogu isi bitirmeyi planliyoruz bakalim nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?