- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.334
- 298
Ben 6+3te gittim karından rahat gorduk inşallah her şey yolunda gider hepimiz içinInsallahPamukprncess keseye hiç takılmıyorum nedense. Belki cuma gòzükmez erken olabilir.
Erken canım evet 4+5 insallah. Aslında daha geç giderdim ama dr gel dedi.Ben 6+3te gittim karından rahat gorduk inşallah her şey yolunda gider hepimiz içinsen kaç olacaksın cumaya, daha erkendir senin
Aminİnşaallah cnm Çook şükür Rabbime daha güzel günler yaşatır inşaallah bize ve tüm isteyenlere
Canım gözün Aydın artık stres yapmayı bırak sıra kese ve pıt pıtlarda inşallah823 çıktı kızlar rabbime şükürler olsun. ßu 2 gün kendimide sizide üzdüm hakkınızı helal edin. Allah hepinizden razı olsun. Cuma günü yine güzel bi değerle gelicem Allahın izniyle.
Ayy maşaAllah canım dualarım kakabul oldu cok dua ettim iyi cıksın diye hayırlısıyla kucagınada alırsın inşaAllah823 çıktı kızlar rabbime şükürler olsun. ßu 2 gün kendimide sizide üzdüm hakkınızı helal edin. Allah hepinizden razı olsun. Cuma günü yine güzel bi değerle gelicem Allahın izniyle.
Canım nasılsın bebiş nasılİnşaallah cnm Çook şükür Rabbime daha güzel günler yaşatır inşaallah bize ve tüm isteyenlere
Dosya yükle tuşundan canmYa resim yukleyemiyorum nasil yukleniyo
Ne güzel bi seydir o duyguyu hissetmek.bende o günlere gelmek istiyorum bi an once:) okula da adapte olursun bebisin destegiyle:) bende kuyruk sokumundaki ağrıyla baş etmeye çalışıyorum. Kanamam olunca doktor istirahat vermişti.o sürede bayagi uzun süre annemde kaldım. Sonunda bu hafta geldim evime.yavaş yavaş kendimi yormadan islerimi yapıyorum Ama ters bi hareket yaparsam korkusu yaşıyorum surekli:// cinsiyet belli olmadı canım. Bu hafta gidicem doktora inşallah. Bu sefer söylerler umarim:)Teşekkürler cnm iyiyim.Bebişten kıpırtılar hissediyorum bu hafta başladı bugünde ilk defa o bahsettikleri balık gibi kaydı yı yaşadım.çok degişik bir duygu gerçekten.Burda yılbaşı tatili vardı eşim gündüzleri evde oldugu için geç uyuyup grç uyanmalarımız hat safhada.okul başlıyo pazartesi nasıl adapte olcam bilmiyorum.ayın 15 inde muayenem var bakalım nasıl gelişmeler olcak.Sen nasılsn cnm ögrendinmi cinsiyeti nasıl geçiyo.
Denedim ama resmi kuculttugum halde olmuyor canim bisey sorcam idrar testi yaptim ikinci cizgi hayalet cizgi yani isik tutunca anca goruluyor sizce ?Dosya yükle tuşundan canm
İyiyim cnm çok şükür.arada idrarda enfeksiyon dışında başka sıkıntım yok çok şükür ayın 15 inde randevum var bakalım oğluş ne durumda.Senin bebiş nasıl canımCanım nasılsın bebiş nasıl
Oh çok şükür canım bu saatte sırf seni merak ettigimden girdim. Zaten burdaki herkesin içine doğmuş gibi kötü bit his yoktu hickimsede. Artık baktırma kana insan ister istemez stres oluyor.bundan sonra kesen ve kalp atis8ni gör duy inşallah.
Kuyruk sokumu ve bel ağrısı arada bendede hissettiriyo uzun süreli oturdugumda özellikle.Hamilelerde normal diye biliyorum.Ne güzel bi seydir o duyguyu hissetmek.bende o günlere gelmek istiyorum bi an once:) okula da adapte olursun bebisin destegiyle:) bende kuyruk sokumundaki ağrıyla baş etmeye çalışıyorum. Kanamam olunca doktor istirahat vermişti.o sürede bayagi uzun süre annemde kaldım. Sonunda bu hafta geldim evime.yavaş yavaş kendimi yormadan islerimi yapıyorum Ama ters bi hareket yaparsam korkusu yaşıyorum surekli:// cinsiyet belli olmadı canım. Bu hafta gidicem doktora inşallah. Bu sefer söylerler umarim:)
Nasıl da boşyere uzdün ama kendini.biz sana dedik dimi.şimdi güzelcene tadını çıkar hamileliginin.saglikla devam etsin gebeligin insallah
Bel ağrısı bende çok ayakta dururSam oluyor.ama kuyruk sokumu korkutuyor beni.bugün sağlık ocağında hemşireye sordum.bende oturma bozukluğu da var.öyle dimdik oturmayı oldum olası beceremedim.omurgadaki son kemikler hareketli kemiklerdir,onun için yapılabilecek pek bişiy yok malesef dedi.çok uzun süre oturmamaya bak dedi.senin de benim zamanlarımdayken mi başladı bu ağrın?Kuyruk sokumu ve bel ağrısı arada bendede hissettiriyo uzun süreli oturdugumda özellikle.Hamilelerde normal diye biliyorum.
Oğluşunu seveyim dikkat et canm kendine..benim kızımda iyi çok şükür Bizimde haftaya kontrol var sonra 1 haftaya düşüyor kontroller :)İyiyim cnm çok şükür.arada idrarda enfeksiyon dışında başka sıkıntım yok çok şükür ayın 15 inde randevum var bakalım oğluş ne durumda.Senin bebiş nasıl canım
Canım adet tarihin geçtimiDenedim ama resmi kuculttugum halde olmuyor canim bisey sorcam idrar testi yaptim ikinci cizgi hayalet cizgi yani isik tutunca anca goruluyor sizce ?
Canım gözün Aydın artık stres yapmayı bırak sıra kese ve pıt pıtlarda inşallah
Ayy maşaAllah canım dualarım kakabul oldu cok dua ettim iyi cıksın diye hayırlısıyla kucagınada alırsın inşaAllah
Oh çok şükür canım bu saatte sırf seni merak ettigimden girdim. Zaten burdaki herkesin içine doğmuş gibi kötü bit his yoktu hickimsede. Artık baktırma kana insan ister istemez stres oluyor.bundan sonra kesen ve kalp atis8ni gör duy inşallah.
Teşekkür ederim hepinize. Hep destek oldunuz bana. Hepimizin yavruları Allaha emanetler. Bundan sonra da iyi haberlerle gelicem inşallah.Nasıl da boşyere uzdün ama kendini.biz sana dedik dimi.şimdi güzelcene tadını çıkar hamileliginin.saglikla devam etsin gebeligin insallah
adetim yarin canim dun aksam iki tane yaptim isik tutunca goruluyor ikisindede fakat bu sabah ilk idrarla yaptim negatif bisey anlmadim esimde kana gitme bekle diyorCanım adet tarihin geçtimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?