Beraber Anne Olma Yolunda

Çok yorma canm kendini bende zor ütüledim ya nasıl kırışmışlar English home dan almıştım ben nevresimleri kurutmaya attım acayip kırışmış kan ter içinde kaldım ya
%100PAMUKSA BURUSUR CANIM BEN ESIMIN GOMLEKELRINDEN BIKTIM BI DAHA %100PAMUK ALMAK YOK DEDIM :)

Ayyyyy kiyamam kuzum ya insallah sagsalim dogar ve buyur minnak sende yrn hic anlamadan kurtulursun canim benm Allah yardimcn olsun dualarimz seninle

Yaş ilerledikçe bu işler zorlaşıyor canm ya inşallah teyzen sağlıkla alır kucağına Rabbim ona bağışlayan evladını senin içinde hayırlı doğumlar korkma sezeyan çok kolaymş upudural mi olacak yoksa genel mi

spinal sezeryan olacak kuzum belden uyuşmalı yani... bakalım şimdi kendimi tümden unuttum bütün aklım teyzemde...sağlıkla doğsunlar inşallah

Ah ah sorma resmen dalga konusu oldum arkadaşlar arasında yok artk evimize gelme senle gezmeyiz sen daha çok doğurusun ne olur 3 adını biz koyalm biri eteğini çekecek anne çişim geldi diğeri enne açıktm dicekmiş ayy ağlanacak halime gül gül bitiyoruz

spinal sezeryan olacak kuzum belden uyuşmalı yani... bakalım şimdi kendimi tümden unuttum bütün aklım teyzemde...sağlıkla doğsunlar inşallah
Ya Rabbim yardımcısı olsun kesin doğum mu olacak teyzenin vallah ben doğuma giderken 25 haftalık biri doğurdu yanında bebeği 500 gr dı ve yaşıyordu teyzen içinde erken olmuş keşke şöyle bi 34 35 haftalk olsaydı barı Rabbim yardımcısı olsun evladını sağlıkla kucağına alsn epidural daha iyi ya en azından doğduğu an görüyorsun bebeişini o çok güzel bir duygu bende bu doğumda epidural normal doğum istiyorum

Canim teyzen insallah saglikla kucagina alir dua ederim tabi rabbim sanada hayirla saglikla kucagina almayi nasip etsin isallah

Aman gul gec canim ya ne aglanacak halin var sonra rahat edeceksin sen catir catir gezerken millet kucuk cocuk bakacak :)

Ahh canım ahh inşallah sağlıkla gelir bebeğiniz dua edicem canım rabbim şifa versin.

Sağol mogamim inşallah herşey yolunda olacak.

ayyy yavrum ya daha 30 haftalık dmek inşallah ikiside kolayca atlatır bu durumu Allah yardımcısı olsun teyzenin gününü tamamlayana kadar küveze alırlar sıkıntı olmaz inşallah

birde bunun gecesi var canım :) biri yatacak biri uyanacak yazık kız kocana:):)

ara öğün yap tatlım sende meyve falan ye yazık kuzuya:)

hayır olsun bilinçaltıdır o canım ya üzme kendini hani ikisiyle nasıl ilgilenirim endişesi taşıdığın için görmüşsündür bence

hayır olsun bilinçaltıdır o canım ya üzme kendini hani ikisiyle nasıl ilgilenirim endişesi taşıdığın için görmüşsündür bence
Ya ben inanıyorum çok iyi bakarm zaten tam bi ev kusuyum hiç gezmeyi sevmem eşim arkadaşlarm zorla çıkarır gezmeye o konuda akıntı yok bakarm ama doğum beni çooook korkutuyo

Hayır benimki yeni degil cnm.L4-L5omurlar arasında sıkışma var oda etkiliyo ama birkaç defa üst üste kalça üstü düştüğüm için kuyruk sokumu egrilmesi vardı burda bir doktora manuel terapiyle düzelttirdim ilk zamanlar agrı yogundu şimdi arada az oluyo oda hamilelikten diye normal oldugnu düşünüyorum cnm.Eskiden yoktu ama şimdi Türkiyede bazı manuel terapi doktorları bu işlemi yapmaya başladı Netten araştır istersen.İzmir ve bursada bildigim doktorlar var İzmirdekine kızkardeşimde aynı işlemi yaptırdı.Kuyruk sokumu agrın hamileliktenmi yoksa önceden dış etkiyle oluşmuşma bilir zaten.

Ya ben inanıyorum çok iyi bakarm zaten tam bi ev kusuyum hiç gezmeyi sevmem eşim arkadaşlarm zorla çıkarır gezmeye o konuda akıntı yok bakarm ama doğum beni çooook korkutuyo
korkma tatlım Allah yardım ediyor tecrübeliyiz sonuçta ne bilim epidural istersin dikiş esnasında da narkoz versinler uyandığında bebişinle kızınla odada acarsın gözünü:)

Oğluşunu seveyim dikkat et canm kendine..benim kızımda iyi çok şükür Bizimde haftaya kontrol var sonra 1 haftaya düşüyor kontroller :)
Sağol cnm.Seninde kızını sevsinler kontrolün güzel geçsin inşaallah cnm.Hayıtlı kolay doğumun olsun cnm.

korkma tatlım Allah yardım ediyor tecrübeliyiz sonuçta ne bilim epidural istersin dikiş esnasında da narkoz versinler uyandığında bebişinle kızınla odada acarsın gözünü:)
Ayy bir an hayal ettim ne güzel doğurmusum odada kızmla bebisim beni bekliyor o sıra dünyanın en mutlu insanı olurum vallah yeterki doğum anı çabuk bitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…