Cnm benimkide pazartesi 1022 çıkmıştı cuma günü 4 e katlaması lazımken 2602 çıkmıştı buna takılma önemli olan iyi bir artış olması demişti doktorum ve ondan sonrada 2 hafta bekleyip kalp atışını duydum bence seninki de güzel gidecek.432 çıktı. Salı 80 persembe 154 bugün 600küsür olmaliydi.
Bu da benim kaderimmiş. Çok üzgünüm.
Canım bilmiyorum yaa hakim olamıyorum kendime çok üzgünüm. Allah yardımcım olsun.Cnm benimkide pazartesi 1022 çıkmıştı cuma günü 4 e katlaması lazımken 2602 çıkmıştı buna takılma önemli olan iyi bir artış olması demişti doktorum ve ondan sonrada 2 hafta bekleyip kalp atışını duydum bence seninki de güzel gidecek.
Adetim bugündü. Bilmiyorum cok üzgünüm.Batına bile daha var yanı
Artışında dengesizlik yokki yani bir ileti bşr geri degil ayrıca 100 de 60 artış bile normalmiş illa 100 yüz şart degil.Bak ben örnegim istersen iki testiminde resmini paylaşayım seninle duruyolar.Morelini bozma ben hiç bozmadım hatta aklıma bile getirmedşm.Canım bilmiyorum yaa hakim olamıyorum kendime çok üzgünüm. Allah yardımcım olsun.
Canim benim artış 2 kat olmak zorunda değil, %60 bike yeterli bi artış. Anormal bi değer değilki, niye hemen kötüyü cagiriyorsun sen. Sakin ol canım benim..Adetim bugündü. Bilmiyorum cok üzgünüm.
Canım ona bakarsan cumartesi adetim geçmişti degerim 97 çıktı senin bat gününde o değer çok iyi ya gerçektenAdetim bugündü. Bilmiyorum cok üzgünüm.
Canim 1.5 2 kati diye biliyorum ben ama.432 çıktı. Salı 80 persembe 154 bugün 600küsür olmaliydi.
Bu da benim kaderimmiş. Çok üzgünüm.
Insallah dedigin gibi olur. Bilmiyorum ne deyimki. Sağol desteğin için canım boşver sen beni burda hiçbirinizi üzmek istemiyorum.Artışında dengesizlik yokki yani bir ileti bşr geri degil ayrıca 100 de 60 artış bile normalmiş illa 100 yüz şart degil.Bak ben örnegim istersen iki testiminde resmini paylaşayım seninle duruyolar.Morelini bozma ben hiç bozmadım hatta aklıma bile getirmedşm.
Forumlari okudum hep 2 - 2,5 kat artmis herkesin. Canım biliyorum bu benim kaderim.Canim benim artış 2 kat olmak zorunda değil, %60 bike yeterli bi artış. Anormal bi değer değilki, niye hemen kötüyü cagiriyorsun sen. Sakin ol canım benim..
Canım döllenme tarihiyle alakalı. Ben once test yaptirmasam bana da normal gelirdi artış. Bilmiyorum huzursuzum.Canım ona bakarsan cumartesi adetim geçmişti degerim 97 çıktı senin bat gününde o değer çok iyi ya gerçekten
Canım boğazım düğümlendi. Bilmiyorumki..Canim 1.5 2 kati diye biliyorum ben ama.
Tatlım benim de 28. Günümde 159 çıkmıştı normal geldi bana da degerinCanım döllenme tarihiyle alakalı. Ben once test yaptirmasam bana da normal gelirdi artış. Bilmiyorum huzursuzum.
Canım 30.gune gore normal ama benim 4 ve 6 gun onceki degerime gore düşükTatlım benim de 28. Günümde 159 çıkmıştı normal geldi bana da degerin
Canim ne desek şimdi uzulmene engel olamayız ama hersey bitmiş değil ki doktor randevunu bekle bakalım. Belki senin düşündüğün gibi olmazCanım 30.gune gore normal ama benim 4 ve 6 gun onceki degerime gore düşük
Insallah..Canim ne desek şimdi uzulmene engel olamayız ama hersey bitmiş değil ki doktor randevunu bekle bakalım. Belki senin düşündüğün gibi olmaz
Ne zaman gidecektin doktoraInsallah..
Düşünüyorum okudugumdan beri de adet gününde direk yapsan bu testi mukemmel bir deger. Ki benim 276 cikmisti. Belki de Battan sonra 2. 2.5kat artiyordur. Ama dediğim gibi 1.5 2 kat normal kabul ediliyor.Canım boğazım düğümlendi. Bilmiyorumki..
Anladım arkadaşım inşaallah çok güzel olur herşey dualasalimCanım 30.gune gore normal ama benim 4 ve 6 gun onceki degerime gore düşük
2 katı artsaydı benimkide pazartesi 1022 çıktı. çarşamba 2044 olması lazımdı cuma günüde 4088 olması lazımdı,ama 2600 lü çıktı.ben iki katı olması lazım degilmi dedim doktor artış olması yeterli dedi ve birdahada Beta ya baktırmadım 2 hafta bekledim kalp atışını duydum lütfen morelini bozma bu defada buna takılma cnm.Benim yegenimi üzme lütfenInsallah dedigin gibi olur. Bilmiyorum ne deyimki. Sağol desteğin için canım boşver sen beni burda hiçbirinizi üzmek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?