Mogamim cuma günü geliyormuş meleğin kazasız belasız hayırlısıyla melegine kavusursun insaAllahyirriiiiiiiiim seni şımar tabi taze hamiş seni
Cuma günü canımNe zaman gidecektin doktora
Ahh keşke dediğin gibi olsa. Cuma sabah dr kontrolüm var. Allah büyük ne diyim.Düşünüyorum okudugumdan beri de adet gününde direk yapsan bu testi mukemmel bir deger. Ki benim 276 cikmisti. Belki de Battan sonra 2. 2.5kat artiyordur. Ama dediğim gibi 1.5 2 kat normal kabul ediliyor.
Allah razı olsun canım. Dualarınızı bekliyorum.Anladım arkadaşım inşaallah çok güzel olur herşey dualasalim
Gözyaşlarımı tutamıyorum canım bilmiyorum. Ben de tekrar baktirmicam kana. Cuma dr a gidicem.2 katı artsaydı benimkide pazartesi 1022 çıktı. çarşamba 2044 olması lazımdı cuma günüde 4088 olması lazımdı,ama 2600 lü çıktı.ben iki katı olması lazım degilmi dedim doktor artış olması yeterli dedi ve birdahada Beta ya baktırmadım 2 hafta bekledim kalp atışını duydum lütfen morelini bozma bu defada buna takılma cnm.Benim yegenimi üzme lütfen
friendlyfriendly adetin geçtiği halde deggerim 170lerde mi ne çıkmisti, 3hun gecikmeye rağmen düşün tatlım. Bak sonuç simdi karşımda uyuyan bi melek :) bu değerler, döllenme zamanları öyle belirsiz ki kesin bi yargıya varma kendi kendine. Tabiki sana sonuna kadar umutlu ol demiyoruz ama şuan umutsuz olmanı gerektirecek hic bir şey yok. Forumlarda okuduklarini da baz alma. Her bünye, her hikâye, her bebek farklı.
E elf21 inşallah dediğin gibi olur. Bişey diyemiyorum içim çok acıyor.friendlyfriendly canım artıs %60 ve üstü beklenir seninki yüzde 70 lerde artmıs bence o bebiş oraya yerleşmiş üzme kendini
Eşim de bu yazıyı okuttu bana. O da yıkıldı belli etmemeye çalışıyo.. inşallah diyebiliyorum. Ama içim rahat değil. En azından sonuca hazırlamış oldum kendimi az da olsa.Her 2-3 günde bir iki katına yükselir. Bu yükseliş sağlıklı bir gebelik göstergesi olabilir. İlk 2-3 ay içinde sürekli yükseliş gösterir, sonra yükselişi durur, sabit kalır.
HCG düzeyi
İkiye katlanma
süresi
< 1200
48-72 saat
1200 -6000 arası
72-96 saat
> 6000
>96 saat
Diyo tatlim bak.
Her 2-3 günde bir iki katına yükselir. Bu yükseliş sağlıklı bir gebelik göstergesi olabilir. İlk 2-3 ay içinde sürekli yükseliş gösterir, sonra yükselişi durur, sabit kalır.
HCG düzeyi
İkiye katlanma
süresi
< 1200
48-72 saat
1200 -6000 arası
72-96 saat
> 6000
>96 saat
Diyo tatlim bak.
Sen yeterki sıkma canini vardir bi hayir ama icini ferah tut guzel seyler duyacaksin insallah.Ahh keşke dediğin gibi olsa. Cuma sabah dr kontrolüm var. Allah büyük ne diyim.
Canim geçmis olsun doguma az kalsa ondandir diyecem ama daha var üşüttün belki de.Kızlar hayırlı sabahlar aksam 8-9dan berı karın agrısı cekıyorm ha gecer ha gecer dedım bu saat oldu uyku uyutmadı dogru duzgunsabah olsn dr arıcam hemen yedıklerımı sındıremedm heralde anlamadım noluyo aallahtan kızım hareket ediyo
Canm eğer karnında sertleşmeler oluyosa onlar yalancı doğum sancıları birkaç hafta önceden olabiliyor bende de olmuştu ve genelde gece bastran bir ağrı korkma eğer dediğim gibiyse yokluyo seni bebiş az kalmş doğuma birkaç haftaKızlar hayırlı sabahlar aksam 8-9dan berı karın agrısı cekıyorm ha gecer ha gecer dedım bu saat oldu uyku uyutmadı dogru duzgunsabah olsn dr arıcam hemen yedıklerımı sındıremedm heralde anlamadım noluyo aallahtan kızım hareket ediyo
Bebem naslsn canm mide bulantılarım uyutmuyo beniCanim geçmis olsun doguma az kalsa ondandir diyecem ama daha var üşüttün belki de.
İnşallahSen yeterki sıkma canini vardir bi hayir ama icini ferah tut guzel seyler duyacaksin insallah.
Canim gecmis olsun bu haftalarda yalanci dogum sancisi olabiliyor usutmuste olabilirsinKızlar hayırlı sabahlar aksam 8-9dan berı karın agrısı cekıyorm ha gecer ha gecer dedım bu saat oldu uyku uyutmadı dogru duzgunsabah olsn dr arıcam hemen yedıklerımı sındıremedm heralde anlamadım noluyo aallahtan kızım hareket ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?