Evlat sicakligi o :)Evet bebem çok farklı bir heyecan kapladı içimi ya ben inanıyorum Rabbim o gücü veriyo bana çok şükür
Canm ben yaşadm o belirtileri umutlandırmak istemem ama inan bu anlttığn aynısını yâşadmarkadaşlar 31 aralık perşembe yumurtam çatladı ve biz değerlendirdik. pazar günü ise kasık ağrısıyla birlikte karamel renkte bir akıntım oldu. pazartesi ise, sabah hapşırdığım anda, benden yarım çay bardağı kadar su boşaldı. ama idrar değildi, renksiz kokusuz temiz saf su... başına buna benzer şeyler gelen var mı acaba?
sahi mi? :)Canm ben yaşadm o belirtileri umutlandırmak istemem ama inan bu anlttığn aynısını yâşadm
Canm adetime 1 hafta önce bu belirtileri yaşadm grip olmuştum ha bire hapşırdm akıntı geldiğini hissettim bende şaşrdm ama himilelik ihtali aklıma gelmedi adetimi beklerken yine o akıntı geldi şüphelendi test yap çıktı ve inşallah sende hamilesin adetin ne zamansahi mi? :)
bir yaşayan çıktı sonunda...
sende anlatır mısın zamanlama olarak ne zamandı, nasıldı?
ne kadar zaman sonra gebeliğini öğrendin?
rica etsem ayrıntılı anlatır mısın?
12 ocak canımCanm adetime 1 hafta önce bu belirtileri yaşadm grip olmuştum ha bire hapşırdm akıntı geldiğini hissettim bende şaşrdm ama himilelik ihtali aklıma gelmedi adetimi beklerken yine o akıntı geldi şüphelendi test yap çıktı ve inşallah sende hamilesin adetin ne zaman
12 ocakta canım adetimCanm adetime 1 hafta önce bu belirtileri yaşadm grip olmuştum ha bire hapşırdm akıntı geldiğini hissettim bende şaşrdm ama himilelik ihtali aklıma gelmedi adetimi beklerken yine o akıntı geldi şüphelendi test yap çıktı ve inşallah sende hamilesin adetin ne zaman
Allah gönlümüze göre versin balım bugün sordum doktoruma bi dikişim var zaten bu halde en fazla kaç kez doğum yapabilirim diye 3 dedi... eşimde duydu tabi... tamam 3 olabilirmiş bak demeye başladı bileCok haklisin bendde senin gii dusunuyorm sigara konusunda
Biz 3 kardesiz evet cok guzel ama ben bakabilcegimi dusunmuyorm ve maddi acidan da iyi olmak lazim tabii ayy insallah canim 2.leride heyecanla duyuralim :) esim diyoki farketmez olabilir zaten 2.nin hic masrafi olmayacak her sey hazir hahahahah maddiyatci benm adam :)
kız bu farkı ben nasıl göstereyim listede bana bi akıl ver hele... cinsiyet listesine eklicem ya o açıdan diyorum...orda sadece cinsiyet ve bebiş adı yazıyorumSağol mogişim evet kalp atıştan sonra listeye ekle ama beni farklı ekle çünkü bu topik annelerinden ikinci bebeğini de sevincini sizlerle yaşayan ilk anneyim ona göre mogişim
hanife55 bana yaz demiştin canim şükür ben de hamileyim sali günü 80 bugün 154 çıktı değerim.
Pazartesi gunu tekrar kan vericem insallah sagliklidir insallah
cnm senin yazdıklarını da okudum bir kaç gündür yogunuktan girememiştim 8 ocak büyük gün öyle mi çok az kaldı yaa.Allah gönlümüze göre versin balım bugün sordum doktoruma bi dikişim var zaten bu halde en fazla kaç kez doğum yapabilirim diye 3 dedi... eşimde duydu tabi... tamam 3 olabilirmiş bak demeye başladı bile2. lerin masrafı çok olmayacak doğru düşünmüş eşin 3. yü ise Allah bilir eşim istediği kadar lafını etsin
Heyecanlıyım aynı zamanda da büyük bi rahatlama hissediyorum şu koca halimden kurtulacağım için... Doktor amcamız bugün son kontrolünü yaptı herşey yolunda çok şükür...sen nasılsın kuzumcnm senin yazdıklarını da okudum bir kaç gündür yogunuktan girememiştim 8 ocak büyük gün öyle mi çok az kaldı yaa.
Allah ın izniyle sağ salim Mete ye kavusacaksınn. Ahh bizimde günler bir an önce geçseee.
Ben senin yerine heyecanlıyım. Az kaldı az . Ne hissediyosunnn bakalım
Evet ca su gibiydi benim akıntmda ama kask ağrısı falan yaşamadim ama adetime ćok yakın akıntımın rengi beyaz oldu su gibi ama beyaz12 ocakta canım adetim
2 gündür çok tuhafım, hiç böyle şeyler yaşamamıştım
31 aralığı değerlendirdik, ertesi gün yani cuma günü şiddetli bir sol kasık ağrısı yaşadım
c.tesi ağrım yoktu, pazar günü adet olucakmışım gibi karnım ağrıdı ve karamel renkte bir akıntım oldu. bu sabah da hapşırdığımda yarım çay bardağı kadar su boşaldı benden, hala adet olucakmışım gibi karın ağrım var
seninkide böyle su gibi bir akıntımıydı? bardaktan boşalır gibi mi oldu?
herseyin yoolunda olmasına sevindim cnmHeyecanlıyım aynı zamanda da büyük bi rahatlama hissediyorum şu koca halimden kurtulacağım için... Doktor amcamız bugün son kontrolünü yaptı herşey yolunda çok şükür...sen nasılsın kuzum
Mogişim com güzel eklemissin çok sagolOCAK
Hanfendi ---------------> 2. mucizesine hamiş
Friendly8584 ---------> 4 Ocak -------> 21. Deneme ------- HAMİŞ
Arsinli ------------------> 21 Ocak ------> 22. Deneme
Elisa --------------------> ??? Ocak ------> 19. Deneme
Rose5588 --------------> ??? Ocak -----> 41. Deneme
Pesettim342 -----------> ??? Ocak ------> 39. Deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
kısmet artık canım bekleyip göreceğim :)Evet ca su gibiydi benim akıntmda ama kask ağrısı falan yaşamadim ama adetime ćok yakın akıntımın rengi beyaz oldu su gibi ama beyaz
Ayy bilemedim ki bat listesinde çok güzel eklemissin bunada farklı ekleki şımaraym heveslendirdin beni mogişim ya çok sagolkız bu farkı ben nasıl göstereyim listede bana bi akıl ver hele... cinsiyet listesine eklicem ya o açıdan diyorum...orda sadece cinsiyet ve bebiş adı yazıyorum
Rabbim gönlüne göre versin canm benimkısmet artık canım bekleyip göreceğim :)
çok tşk ederim yardımın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?