ayy ben çok erken öğrendımm neler cektım adet gunum gelene kadar
Bende uzun zamandr uğramıyorum oraya Facede hangi gruptasın canbasta cok yazdım oraya da sonra feysde grup kurduksden devam edıo musun orda
adete 5 gun kalmıstı betam hızlı yukselmıstı benım 5 gun kala ıdrarda cıktı hemen senın gıbı kan vermıstım 27 cıkmıstı sonra bekle dur gelır mı o adet günü ölüyodum heyecandanZor olmustur o bekleyıs canım zaman gecmek bılmemıstır
ocak subat mart annelerı grubun adı bıseyler oldu ıkı grup var galıba sımdı sen hangı gruptasınBende uzun zamandr uğramıyorum oraya Facede hangi gruptasın can
adete 5 gun kalmıstı betam hızlı yukselmıstı benım 5 gun kala ıdrarda cıktı hemen senın gıbı kan vermıstım 27 cıkmıstı sonra bekle dur gelır mı o adet günü ölüyodum heyecandan
en gecmeyen en heyecanlı bekleyısımdı yaaa sımdı senı tahmın edebılıyorumgelmez tabı baya erken ögrenmıssın sen
en gecmeyen en heyecanlı bekleyısımdı yaaa sımdı senı tahmın edebılıyorum
bekle bekle ınan kendım kadar sevındım sanaaa yaaakesınlıkle canım yok böyle bır heyecn mutluluk yeterkı ıyı olsun beklerım dıyorum :)
bekle bekle ınan kendım kadar sevındım sanaaa yaaa
sonucunu cok merak ettım sımdı kaçta cıkacak yaaaaCanım benım cok sagol
sonucunu cok merak ettım sımdı kaçta cıkacak yaaaa
şimdi çıkmıstır ordakı sonuc bı ara ıstersen netten bakma asm yı ara cıkmıstır o bu saatlerde cıkar asmlerdesaglık ocagındakı ebe 5 ten sonra dedı canım ya arada bakıyorum ama hala cıkmamıs
Canımsın ya tşk ederim tatlım dr çarşamba günü hasta kabul etmiyor ameliyat günüymüş devlet hastanesi olduğu için mecburen yarını bekliyorum belki böyle bişey yaşayan vardır diye buraya yazmak geldi aklımaevet canım cok umutlanıp hayal kırıklıgı oldugu zamanda kotu oluyor benımde hıc bılgım yok o yuzden bırsey dıyemıyorum hayırlısı olsun canım bugunden gıtseydın keske dr a
şimdi çıkmıstır ordakı sonuc bı ara ıstersen netten bakma asm yı ara cıkmıstır o bu saatlerde cıkar asmlerde
Canımsın ya tşk ederim tatlım dr çarşamba günü hasta kabul etmiyor ameliyat günüymüş devlet hastanesi olduğu için mecburen yarını bekliyorum belki böyle bişey yaşayan vardır diye buraya yazmak geldi aklıma
şeyy karısmayayım cnm ama okudum yazını gec dollenme olmus da olabılır yumurtan çatlamamıs da olabılır ayrıca henuz rahme tutunmamıs da olabılır tutunmadan beta salgılanmaz her ıhtımale karsı tarlusal gıbı ılaçlar kullanma dr verse bıle bır de eger muayenede rahım kalınlaşmıssa bu da ıyıye ısarettırCanımsın ya tşk ederim tatlım dr çarşamba günü hasta kabul etmiyor ameliyat günüymüş devlet hastanesi olduğu için mecburen yarını bekliyorum belki böyle bişey yaşayan vardır diye buraya yazmak geldi aklıma
söylerler tabı ıstekde buundugun dra baglan sonucum cıkmıs mı dıye sorsöylerler mı kı hoc onu bılmıyordum saglık ocagını arayım bakım ne dıyecek
Şubat anneleri die 2 grup bi gruptan attılar beni çok yazmıyormuşsunuz dieocak subat mart annelerı grubun adı bıseyler oldu ıkı grup var galıba sımdı sen hangı gruptasın
İnşallah yaparlar canım bu arada sonucunu heyecanla bekliyorum tatlım inşallah değerin kat kat artmıştır :)Hımm anladım canım yarın ola hayrola yasayan arkadaslar varsa yorum yaparlar canım
yaa adın ne ozelden yaz bızım gruptan çıkarıldı oyle yazmayanlarŞubat anneleri die 2 grup bi gruptan attılar beni çok yazmıyormuşsunuz die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?