elisacimmmmm teberik ederim gozunaydin ayyyy cok sevindim :) masallah sana
amin canım inşallah. bir de buraya yazmayan ama okuyan takip eden çok kişi vardır. ki ben de eskiden onlardan biriydim. burayı okuyan ve anne olmak isteyen herkese Allahım anneliği tattırsın inşallah.elisa__ Çok sevindim sizin adınıza. Tebrikler inş herşey yolunda gider ve bebişinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız. Bizlerede dua edin. Darısı @friendly8584 sebastianderki @pesettim342 ve diğer tüm isteyen arkadaşlara.
Ayyy adam ne kadar morelsizdir şimdi yazıkk.Benim hamileliğimi öğrendigimde benimkiyle küsmüştük adam benim doğum günümü kutlamak için organizasyon yapmıştı havai fişek falan ısmarlamış bayagı büyük bişey olcakmış.ailesinin köyündeydik benim hiçbişeyden haberim yok hani yarın eve gitcez diyodun hadi gidelim diye tutturdum adam yarında kalalım gideriz diye ısrar etti benim derdim başka tabi günüm 3 gün geçmiş test yapmak istiyorum ama ona süpriz olsun istiyorum neyse benim dedigim oldu eve geldik beyfendinin dediği olmadı diye küstü.Sabah gittim test aldım eve gelip yaptım.Hadi barışalım ben hamileyim dedim şok oldu iyi bunun hatrına barışalım dedi sen benim bütün süprizimi maffettin ama dedi.Senin süprizin çook güzel olur inşaallah cnmçok sevınecek canım kendısıne adet oldum dedım cunku :)
Canım bende durum aynı hala alçılı ve yatmaktayız zaman geçtikçe kızım büyüdükçe yatmak dahada zor allahım hepimizi hayırlısı île kurtarsın inşallah..sen nasılsın canım paşamız nasılGrip sezonu acilmistiiirr, dikkat hatunlaaar. Grup ateş yapar, ateş sperm öldürür anne olacaklar sizinde eslerinizde dikkatli olması gerek.
@betiboop vesweet42 dogurunds bi senlensin buralar yeni bebislerle :) haftaya heyecan dorukta ikimiz için! Sonra sıra bizde mogisiiim Mogami
Burculu nerdesin tatlım, en son alçılı ayakla yatiyordun sesin çıkmıyor sanırım kaç gündür?
ayy çok iyi düşünmüşsün cnm yaa süperrhersey kedı ıcın canım :) evet tahlıl sonuclarını ve bır patok ayakkabı veya cıtcıtlı badı alıp paket yapacagım uzerınede 9 ay sonra kollarındayım babacııgm yazacagım :) kendısını o halınıde vıdeoya cekecegım :)
Ayyy adam ne kadar morelsizdir şimdi yazıkk.Benim hamileliğimi öğrendigimde benimkiyle küsmüştük adam benim doğum günümü kutlamak için organizasyon yapmıştı havai fişek falan ısmarlamış bayagı büyük bişey olcakmış.ailesinin köyündeydik benim hiçbişeyden haberim yok hani yarın eve gitcez diyodun hadi gidelim diye tutturdum adam yarında kalalım gideriz diye ısrar etti benim derdim başka tabi günüm 3 gün geçmiş test yapmak istiyorum ama ona süpriz olsun istiyorum neyse benim dedigim oldu eve geldik beyfendinin dediği olmadı diye küstü.Sabah gittim test aldım eve gelip yaptım.Hadi barışalım ben hamileyim dedim şok oldu iyi bunun hatrına barışalım dedi sen benim bütün süprizimi maffettin ama dedi.Senin süprizin çook güzel olur inşaallah cnm
ayy çok iyi düşünmüşsün cnm yaa süperr
Burda daha net kizlar
Kızlar kan sonucum cıktı 130.6 :)
Sağol bitanem toparladık birazMogami gecmisolsun canim dikkat et kendine ve oglusumuza
ohh azcık rahat etmişsindir betim benimki de bikaç haftaya iner alt kata sanırımDün. Hiç sancım çıkmadı canım halbuki ki ağrı vardı bağırsak la.mi karıştırdım acaba dwdim arrik :/ ah o saf taraf sol tarafçok aciyo cookk
Canim.indi tabi iştah tan anladım bi anda o kadar açıldı. Ki istahim tamam dedim düştü , ama hala kanalda değil gerçi dün dr erken kanal için dedi galiba acilma ve kanal aynı anda olacak çünkü dün acilma var mı diye baktı alttan,yoj dedi ben de kanal diyince acilma yok ki dedi, demwk ki kafayı daldirinca kanala acilma olavak ☺
Bu aradakilosu az olan bebişler de de normal doğum onerilmiyo diye okudum canım doktorun bişe dedi mi bunla.ilgili ilk defa duydum ben de , gerçk kriter kaç az demekle onu da bilmiyorum ama mete minnos ya o geldi aklıma
öğrenirsin artık annesi ben 15 te öğrenmiştim tosbağamın cinsiyetini...merak had safhadadır şimdi sendeAllah ımm ne harika bişey yaaa inş bnde o günleri görürümbnmde yarın sabah randevum var cnm inş güzel haberlerle dönerim dua et bnm için. Şimdiden çok heyecanlıyım ha bide inş cinsiyetini öğrenebiliriz bugün 16 haftalık olduk.
öğrenirsin artık annesi ben 15 te öğrenmiştim tosbağamın cinsiyetini...merak had safhadadır şimdi sende
Yazık yaa akşam bulutlarda gezinir artık, mutluluktan uçar havalaraaynen canm nıye boyle ne yapsak acaba baska sorunmu var dıyor :) sızınkıde baya degısk olmus canım ama senın suprızın daha guzel bakalım bızımkı nasıl olacak :)
Hadi bakalım bende merak ettim şimdiAYY HEMDE NASILLL HEM ONU GÖRECEĞİM İÇİN HEMDE CİNSİYETİ ÖĞRENECEĞİM İÇİN ÇOK HEYECANLIYIM ÇOK MERAKTAYIM YARIN SABAHI İPLE ÇEKİYORUM İNŞ GÜZEL HABERLERLE DÖNEBİLİRİM.
Stres yok geldi minnak artık göbüşe :)) çarşamba yaptır bi daha yaptırıpta stres olma geldi minnak bitti göbüşe kondu annesi ona iyi bakcak stresten uzak sağlıklı beslencek :)))aynen canım yapmam artık öyle yormma kendımı bende ve bebegımden onemlı degıl masraf azaldı artı tutsun bır zahmet kendı bıle yaapr :) buyusun mınıgım cok tesekkur ederım canım amınn ınsallah ıkı gunde artarsa degerım tam rahatlarım
Kocaman olmuştur o şimdi totosunu yediğimAYY HEMDE NASILLL HEM ONU GÖRECEĞİM İÇİN HEMDE CİNSİYETİ ÖĞRENECEĞİM İÇİN ÇOK HEYECANLIYIM ÇOK MERAKTAYIM YARIN SABAHI İPLE ÇEKİYORUM İNŞ GÜZEL HABERLERLE DÖNEBİLİRİM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?