Beraber Anne Olma Yolunda

amin canım inşallah. bir de buraya yazmayan ama okuyan takip eden çok kişi vardır. ki ben de eskiden onlardan biriydim. burayı okuyan ve anne olmak isteyen herkese Allahım anneliği tattırsın inşallah.

çok sevınecek canım kendısıne adet oldum dedım cunku :)
Ayyy adam ne kadar morelsizdir şimdi yazıkk.Benim hamileliğimi öğrendigimde benimkiyle küsmüştük adam benim doğum günümü kutlamak için organizasyon yapmıştı havai fişek falan ısmarlamış bayagı büyük bişey olcakmış.ailesinin köyündeydik benim hiçbişeyden haberim yok hani yarın eve gitcez diyodun hadi gidelim diye tutturdum adam yarında kalalım gideriz diye ısrar etti benim derdim başka tabi günüm 3 gün geçmiş test yapmak istiyorum ama ona süpriz olsun istiyorum neyse benim dedigim oldu eve geldik beyfendinin dediği olmadı diye küstü.Sabah gittim test aldım eve gelip yaptım.Hadi barışalım ben hamileyim dedim şok oldu iyi bunun hatrına barışalım dedi sen benim bütün süprizimi maffettin ama dedi.Senin süprizin çook güzel olur inşaallah cnm

Canım bende durum aynı hala alçılı ve yatmaktayız zaman geçtikçe kızım büyüdükçe yatmak dahada zor allahım hepimizi hayırlısı île kurtarsın inşallah..sen nasılsın canım paşamız nasıl

ayy çok iyi düşünmüşsün cnm yaa süperr

aynen canm nıye boyle ne yapsak acaba baska sorunmu var dıyor :) sızınkıde baya degısk olmus canım ama senın suprızın daha guzel bakalım bızımkı nasıl olacak :)

Elisaaamm çok çok sevindim. İnşallah sağlıklı kucağına alırsın canım. Darısı diğer anne adaylarimiza inş sabah sabah israrima dayanamadı elisa iyiki yaptı testi beni meraktan catlatacakti :) E ELisa_

ohh azcık rahat etmişsindir betim benimki de bikaç haftaya iner alt kata sanırım Bu kilo olayına benim doktor takılma dedi çok ciddi bi azlık yokmuş 200-300 gr gibi bişey... 38 i doldursun isterse 2500 olsun sorun olmaz dedi

öğrenirsin artık annesi ben 15 te öğrenmiştim tosbağamın cinsiyetini...merak had safhadadır şimdi sende

öğrenirsin artık annesi ben 15 te öğrenmiştim tosbağamın cinsiyetini...merak had safhadadır şimdi sende

AYY HEMDE NASILLL HEM ONU GÖRECEĞİM İÇİN HEMDE CİNSİYETİ ÖĞRENECEĞİM İÇİN ÇOK HEYECANLIYIM ÇOK MERAKTAYIM YARIN SABAHI İPLE ÇEKİYORUM İNŞ GÜZEL HABERLERLE DÖNEBİLİRİM.

aynen canm nıye boyle ne yapsak acaba baska sorunmu var dıyor :) sızınkıde baya degısk olmus canım ama senın suprızın daha guzel bakalım bızımkı nasıl olacak :)
Yazık yaa akşam bulutlarda gezinir artık, mutluluktan uçar havalara unutur bunlari

Stres yok geldi minnak artık göbüşe :)) çarşamba yaptır bi daha yaptırıpta stres olma geldi minnak bitti göbüşe kondu annesi ona iyi bakcak stresten uzak sağlıklı beslencek :)))

Kocaman olmuştur o şimdi totosunu yediğim artık isim düşünmeye başlarsın cinsiyeti öğrenince...bizim ki belliydi eşimi aradım mete geliyormuş demiştim hey gidi

Pamukprncess blummmm sagolun canlarım soğuk algınlığı grip ve hamileliğin son dönem ağrılari birleşti izne ayrılınca vücut da saldı bi kendini yatırdı beni böyle.. havalar da malum aman dikkatleri ilk kez böyle oldum hamilelikte çok zor ilaç yok tedavi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…