• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

elisa__ elisa__ Çok sevindim sizin adınıza. Tebrikler inş herşey yolunda gider ve bebişinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız. Bizlerede dua edin. Darısı @friendly8584 sebastianderki sebastianderki @pesettim342 ve diğer tüm isteyen arkadaşlara.
amin canım inşallah. bir de buraya yazmayan ama okuyan takip eden çok kişi vardır. ki ben de eskiden onlardan biriydim. burayı okuyan ve anne olmak isteyen herkese Allahım anneliği tattırsın inşallah.

çok sevınecek canım kendısıne adet oldum dedım cunku :)
Ayyy adam ne kadar morelsizdir şimdi yazıkk.Benim hamileliğimi öğrendigimde benimkiyle küsmüştük adam benim doğum günümü kutlamak için organizasyon yapmıştı havai fişek falan ısmarlamış bayagı büyük bişey olcakmış.ailesinin köyündeydik benim hiçbişeyden haberim yok hani yarın eve gitcez diyodun hadi gidelim diye tutturdum adam yarında kalalım gideriz diye ısrar etti benim derdim başka tabi günüm 3 gün geçmiş test yapmak istiyorum ama ona süpriz olsun istiyorum neyse benim dedigim oldu eve geldik beyfendinin dediği olmadı diye küstü.Sabah gittim test aldım eve gelip yaptım.Hadi barışalım ben hamileyim dedim şok oldu iyi bunun hatrına barışalım dedi sen benim bütün süprizimi maffettin ama dedi.Senin süprizin çook güzel olur inşaallah cnm

Grip sezonu acilmistiiirr, dikkat hatunlaaar. Grup ateş yapar, ateş sperm öldürür anne olacaklar sizinde eslerinizde dikkatli olması gerek.

@betiboop ve sweet42 sweet42 dogurunds bi senlensin buralar yeni bebislerle :) haftaya heyecan dorukta ikimiz için! Sonra sıra bizde mogisiiim Mogami Mogami

Burculu Burculu nerdesin tatlım, en son alçılı ayakla yatiyordun sesin çıkmıyor sanırım kaç gündür?
Canım bende durum aynı hala alçılı ve yatmaktayız zaman geçtikçe kızım büyüdükçe yatmak dahada zor allahım hepimizi hayırlısı île kurtarsın inşallah..sen nasılsın canım paşamız nasıl

hersey kedı ıcın canım :) evet tahlıl sonuclarını ve bır patok ayakkabı veya cıtcıtlı badı alıp paket yapacagım uzerınede 9 ay sonra kollarındayım babacııgm yazacagım :) kendısını o halınıde vıdeoya cekecegım :)
ayy çok iyi düşünmüşsün cnm yaa süperr :KK36:

Ayyy adam ne kadar morelsizdir şimdi yazıkk.Benim hamileliğimi öğrendigimde benimkiyle küsmüştük adam benim doğum günümü kutlamak için organizasyon yapmıştı havai fişek falan ısmarlamış bayagı büyük bişey olcakmış.ailesinin köyündeydik benim hiçbişeyden haberim yok hani yarın eve gitcez diyodun hadi gidelim diye tutturdum adam yarında kalalım gideriz diye ısrar etti benim derdim başka tabi günüm 3 gün geçmiş test yapmak istiyorum ama ona süpriz olsun istiyorum neyse benim dedigim oldu eve geldik beyfendinin dediği olmadı diye küstü.Sabah gittim test aldım eve gelip yaptım.Hadi barışalım ben hamileyim dedim şok oldu iyi bunun hatrına barışalım dedi sen benim bütün süprizimi maffettin ama dedi.Senin süprizin çook güzel olur inşaallah cnm

aynen canm nıye boyle ne yapsak acaba baska sorunmu var dıyor :) sızınkıde baya degısk olmus canım ama senın suprızın daha guzel bakalım bızımkı nasıl olacak :)

Elisaaamm çok çok sevindim. İnşallah sağlıklı kucağına alırsın canım. Darısı diğer anne adaylarimiza inş :KK66: sabah sabah israrima dayanamadı elisa iyiki yaptı testi beni meraktan catlatacakti :) E ELisa_

Dün. Hiç sancım çıkmadı canım halbuki ki ağrı vardı bağırsak la.mi karıştırdım acaba dwdim arrik :/ ah o saf taraf sol taraf :KK43: çok aciyo cookk :KK43:
Canim.indi tabi iştah tan anladım bi anda o kadar açıldı. Ki istahim tamam dedim düştü , ama hala kanalda değil gerçi dün dr erken kanal için dedi galiba acilma ve kanal aynı anda olacak çünkü dün acilma var mı diye baktı alttan,yoj dedi ben de kanal diyince acilma yok ki dedi, demwk ki kafayı daldirinca kanala acilma olavak ☺
Bu aradakilosu az olan bebişler de de normal doğum onerilmiyo diye okudum canım doktorun bişe dedi mi bunla.ilgili ilk defa duydum ben de , gerçk kriter kaç az demekle onu da bilmiyorum ama mete minnos ya o geldi aklıma
ohh azcık rahat etmişsindir betim benimki de bikaç haftaya iner alt kata sanırım:-) Bu kilo olayına benim doktor takılma dedi çok ciddi bi azlık yokmuş 200-300 gr gibi bişey... 38 i doldursun isterse 2500 olsun sorun olmaz dedi

Allah ımm ne harika bişey yaaa inş bnde o günleri görürüm :KK39: bnmde yarın sabah randevum var cnm inş güzel haberlerle dönerim dua et bnm için. Şimdiden çok heyecanlıyım :confused: ha bide inş cinsiyetini öğrenebiliriz bugün 16 haftalık olduk.
öğrenirsin artık annesi ben 15 te öğrenmiştim tosbağamın cinsiyetini...merak had safhadadır şimdi sende :KK46::KK46:

öğrenirsin artık annesi ben 15 te öğrenmiştim tosbağamın cinsiyetini...merak had safhadadır şimdi sende :KK46::KK46:

AYY HEMDE NASILLL HEM ONU GÖRECEĞİM İÇİN HEMDE CİNSİYETİ ÖĞRENECEĞİM İÇİN ÇOK HEYECANLIYIM ÇOK MERAKTAYIM YARIN SABAHI İPLE ÇEKİYORUM İNŞ GÜZEL HABERLERLE DÖNEBİLİRİM. :KK36:

aynen canm nıye boyle ne yapsak acaba baska sorunmu var dıyor :) sızınkıde baya degısk olmus canım ama senın suprızın daha guzel bakalım bızımkı nasıl olacak :)
Yazık yaa akşam bulutlarda gezinir artık, mutluluktan uçar havalara:-) unutur bunlari :KK31:

aynen canım yapmam artık öyle yormma kendımı bende ve bebegımden onemlı degıl masraf azaldı artı tutsun bır zahmet kendı bıle yaapr :) buyusun mınıgım cok tesekkur ederım canım amınn ınsallah ıkı gunde artarsa degerım tam rahatlarım
Stres yok geldi minnak artık göbüşe :)) çarşamba yaptır bi daha yaptırıpta stres olma geldi minnak bitti göbüşe kondu annesi ona iyi bakcak stresten uzak sağlıklı beslencek :)))

AYY HEMDE NASILLL HEM ONU GÖRECEĞİM İÇİN HEMDE CİNSİYETİ ÖĞRENECEĞİM İÇİN ÇOK HEYECANLIYIM ÇOK MERAKTAYIM YARIN SABAHI İPLE ÇEKİYORUM İNŞ GÜZEL HABERLERLE DÖNEBİLİRİM. :KK36:
Kocaman olmuştur o şimdi totosunu yediğim:KK200::KK200::KK200::KK200: artık isim düşünmeye başlarsın cinsiyeti öğrenince...bizim ki belliydi eşimi aradım mete geliyormuş demiştim hey gidi:KK200::KK36:

Pamukprncess Pamukprncess blummmm blummmm sagolun canlarım soğuk algınlığı grip ve hamileliğin son dönem ağrılari birleşti izne ayrılınca vücut da saldı bi kendini yatırdı beni böyle.. havalar da malum aman dikkatleri ilk kez böyle oldum hamilelikte çok zor ilaç yok tedavi yok

Back