• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

ohh azcık rahat etmişsindir betim benimki de bikaç haftaya iner alt kata sanırım:-) Bu kilo olayına benim doktor takılma dedi çok ciddi bi azlık yokmuş 200-300 gr gibi bişey... 38 i doldursun isterse 2500 olsun sorun olmaz dedi[/QUOToE]
E bişe de değilmiş 200 300 un lafı mi olur ☺ iner iner anlarsın direk büyüklere sor direk parmak la bakıp anliyolar tecrübeler :) büyüdü mu karnın o atak dönemi catlak.oldu bende kaşıntı oldu bi baktım iki üç catlak sende olmaz inşallah bi de karnım küçük büyük olsa ne olurdu acaba

Pamukprncess Pamukprncess blummmm blummmm sagolun canlarım soğuk algınlığı grip ve hamileliğin son dönem ağrılari birleşti izne ayrılınca vücut da saldı bi kendini yatırdı beni böyle.. havalar da malum aman dikkatleri ilk kez böyle oldum hamilelikte çok zor ilaç yok tedavi yok
Ayyy evet kuzum gebelikte zor oluyo hastalik dikkat ediyorum kendime insallah yakalanmam calisirken hasta olsaydin daha zor olurdu kuzum son zaman agrilarida gecmek bilmiyoms hayirlisiyla dogurun gari :)

Mogami Mogami alıntı yapamamisim canım yazının içinde kalmış ordan oku :)
betim 35 itibariyle çatlak yok henüz dün akşam kremlenirken baktım ama arkadaşım 36 dayken birden çatlamış o yüzden doğurana kadar sevinemeyeceğim:confused::confused: seninde iyi bence 38 olmuşsun bi iki çatlak inan hiçbişey değil ne hamileler var göbekleri kedi tırmalamış gibi kıpkırmızı.... bu arada dün paylaştığım bi link vardı orda kundak ile ilgili bi kısım vardı zararlıymış kalça çıkığı olma ihtimalini arttırıyormuş diye aklıma sen geldin yine sen bilirsin yapmak istersen ama aklında bulunsun diye diyorum kuzum:KK66::KK66::KK66:

Ayyy evet kuzum gebelikte zor oluyo hastalik dikkat ediyorum kendime insallah yakalanmam calisirken hasta olsaydin daha zor olurdu kuzum son zaman agrilarida gecmek bilmiyoms hayirlisiyla dogurun gari :)
Evet canım yatış pozisyonu falan hep aynı olduğu için deliniyo yanlar allah bi an once sagliklica kavustursun hepimizi
Buarada doğumgünün mus tatliskom kutlu olsun doğumgünün yeni yasin bebisinle sağlıkla huzurla geçtin inşallah

Kizlar babamiza supriz yapmak icin aldiklarimiz is yerime yakin kucuk bir yer vardi ordan almak zorunda kaldim pek secenek yoktu

Eklentiler

• IMG_20151207_120641.jpg
    IMG_20151207_120641.jpg
    70 KB · Görüntüleme: 38
Kocaman olmuştur o şimdi totosunu yediğim:KK200::KK200::KK200::KK200: artık isim düşünmeye başlarsın cinsiyeti öğrenince...bizim ki belliydi eşimi aradım mete geliyormuş demiştim hey gidi:KK200::KK36:
dimi o günleri hatrlayınca tuhaf oluosun :KK39: kız olursa ismi hazır hep ezelden beri Bahar sevdiğim isimdir tesadüf müdür bilmem ama bebişim de mayısın sonlarında doğacak ya bahar bebeği olcak :KK73: erkek olursa babası koyacak babası da sürpriz diyo söylemiyo bazen de dalga geçiyo Haydar koycam diyo bnde kızıyorum ona :KK34: erkek olursa bana bıraksa Kerem koyarım mesela :KK39: kız ismi kesin de erkek muallak cnm bide bnde Mete ismini çok seviyorum onu bnde düşündüm biliyo musun bn klasik isimleri daha çok seviyorum ama işte Metemiz var eşimin kuzenin oğlunun iami de Mete olduğundan o ihtimalde yok :KK59:

betim 35 itibariyle çatlak yok henüz dün akşam kremlenirken baktım ama arkadaşım 36 dayken birden çatlamış o yüzden doğurana kadar sevinemeyeceğim:confused::confused: seninde iyi bence 38 olmuşsun bi iki çatlak inan hiçbişey değil ne hamileler var göbekleri kedi tırmalamış gibi kıpkırmızı.... bu arada dün paylaştığım bi link vardı orda kundak ile ilgili bi kısım vardı zararlıymış kalça çıkığı olma ihtimalini arttırıyormuş diye aklıma sen geldin yine sen bilirsin yapmak istersen ama aklında bulunsun diye diyorum kuzum:KK66::KK66::KK66:
Canim aynen ben de 2 hafta olmadı 36 daydim heralde annemle ablama hava atmak için açtım bakın catlak yok diye anamm bi baktılar bi tane kızarıklık sonra oldu 2 3 ama evet buna da şükür nst de özellikle de görüyorum tam kedi tirmalamasi ☺çok hoşuma gitti bu laf ☺
Canim söylenti çok o konuda yaa ama öyle bişe olsa annem beş kızını da kundaklamis bide olmamış kişisel diye düşünüyorum bi de bilinçli kundaklamak lazım ben tek olsam yapmaya cesaret edemem ama annem.bilir nasılsa diyorum:) can bebisim yonlendircek bizi zaten belji de istemeyecek bilmiyorum ki planlar bunlar :))

Evet canım yatış pozisyonu falan hep aynı olduğu için deliniyo yanlar allah bi an once sagliklica kavustursun hepimizi
Buarada doğumgünün mus tatliskom kutlu olsun doğumgünün yeni yasin bebisinle sağlıkla huzurla geçtin inşallah
Bnim kasik agrim oluyo canim bide sirt agrim oluyo :( ayyyy tesekkur ederim kuzucum insallah hepimiz eslerimizle ve bebislerimizle musmutlu yillar geciririz he beraber olmak dilegiyle opuyorum canim:KK15:

Pamukprncess Pamukprncess blummmm blummmm sagolun canlarım soğuk algınlığı grip ve hamileliğin son dönem ağrılari birleşti izne ayrılınca vücut da saldı bi kendini yatırdı beni böyle.. havalar da malum aman dikkatleri ilk kez böyle oldum hamilelikte çok zor ilaç yok tedavi yok
Canım yaa zencefil i taze al limonla kaynat, sonra bal ekle çok hoş iciliyo ve iyi geliyor. Kuşburnu ya da

AYY HEMDE NASILLL HEM ONU GÖRECEĞİM İÇİN HEMDE CİNSİYETİ ÖĞRENECEĞİM İÇİN ÇOK HEYECANLIYIM ÇOK MERAKTAYIM YARIN SABAHI İPLE ÇEKİYORUM İNŞ GÜZEL HABERLERLE DÖNEBİLİRİM. :KK36:
Insallah canim goreceksin minnakını. Ne hissediyosun cinsiyeti hanifem?

Ne kadar sabirlisin kiz ben olsam ob kere söylemiştim helal valla harika bi süpriz olcak daha ne olsun güzel işte bu :)

esımı sasırtmayı sevıyorum canım aslında ogrenır ogrenmez aradım soyleyecektım telefonu kapalıydı sonra ben bıraz sakınlesınce vazgectım soylemekten :) sımdı aradı yıne dıyor bu ay daha sıkı calısalım olacak olacak canını sıkma dıyor :)

Kizlar babamiza supriz yapmak icin aldiklarimiz is yerime yakin kucuk bir yer vardi ordan almak zorunda kaldim pek secenek yoktu
oyyy yesinler onun cicilerini güle güle giysin tosbağamız topiğimizin en minnak üyesi:KK200::nazar::nazar::nazar:

Elisa canım forumu bir açtım senin hamilelik takviminle karsilastim hemen heyecanla sayfaları okudum ve güzel haberi verdiğin değerini gördüm. Çok çok çok tebrik ederim Rabbim hayırlı sağlıklı bir hamilelik ve kucağına almayi nasip etsin. Eşine yaptığın sürprizi buraya yaz bakalım esin nasıl tepki verecek ;))(

:KK9::KK9::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK76::KK76::KK76::nazar::nazar::nazar::nazar::KK200::KK200::KK200::KK200: bütün neşeli ikonları koyasım geldi kuşum gözün aydın olsun Allahım sağlıklı güzel bi gebelik nasip etsin.... bak Mete de içerden kudurdu teyzesini tebrik ediyor:KK46::KK46:

teyzesı metesını totsundan öpsun tesekkyr ederım mogamım cok sagol amınn ınsallah :)

Stres yok geldi minnak artık göbüşe :)) çarşamba yaptır bi daha yaptırıpta stres olma geldi minnak bitti göbüşe kondu annesi ona iyi bakcak stresten uzak sağlıklı beslencek :)))

tamam canım ınanıyrum hersey yolunda gıdecek cok guzel olacak dr da sadece carsamba gunu yaptır dedı ondan sonra gun verecek bebısımle ılgılenıp buyutecegım mıngımı :)

dimi o günleri hatrlayınca tuhaf oluosun :KK39: kız olursa ismi hazır hep ezelden beri Bahar sevdiğim isimdir tesadüf müdür bilmem ama bebişim de mayısın sonlarında doğacak ya bahar bebeği olcak :KK73: erkek olursa babası koyacak babası da sürpriz diyo söylemiyo bazen de dalga geçiyo Haydar koycam diyo bnde kızıyorum ona :KK34: erkek olursa bana bıraksa Kerem koyarım mesela :KK39: kız ismi kesin de erkek muallak cnm bide bnde Mete ismini çok seviyorum onu bnde düşündüm biliyo musun bn klasik isimleri daha çok seviyorum ama işte Metemiz var eşimin kuzenin oğlunun iami de Mete olduğundan o ihtimalde yok :KK59:
Bahar çok güzel bi isim çok sevdim bu arada bende mayıs 27 doğumluyum çok güzel bi aydır doğurmak için :KK39::KK200: Ailede olmasına aldırma eğer sevdiğin bi isimse koy onun metesi ona senin meten sana annesi:KK36:

Back