• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

Elisa canım forumu bir açtım senin hamilelik takviminle karsilastim hemen heyecanla sayfaları okudum ve güzel haberi verdiğin değerini gördüm. Çok çok çok tebrik ederim Rabbim hayırlı sağlıklı bir hamilelik ve kucağına almayi nasip etsin. Eşine yaptığın sürprizi buraya yaz bakalım esin nasıl tepki verecek :KK66:)(

çok tesekkur ederım canım benım amın ınsallah saglıcakla kucagıma almak nasıp olur esımın tepkısını bende cok merak edıyorum :) anatırım vıdeoya cekecegım :)

esımı sasırtmayı sevıyorum canım aslında ogrenır ogrenmez aradım soyleyecektım telefonu kapalıydı sonra ben bıraz sakınlesınce vazgectım soylemekten :) sımdı aradı yıne dıyor bu ay daha sıkı calısalım olacak olacak canını sıkma dıyor :)
çok fenasın kız ben kırmızı çizgi belirmeye başladığı saniye zırlaya zırlaya arayıp söylemiştim vah bana:KK70::KK70::KK70:

Insallah canim goreceksin minnakını. Ne hissediyosun cinsiyeti hanifem?

oğlan hissediyorum hemde çok güçlü bir his yani cnm dr kız dese emin misiniz iyice baktınız mı dicem o derece erkek olduğuna eminim. Herkes zaten erkek diyo kız diyen yok gerçi kız çocuklarını daha çok seviyorum ama olsun napalm sağlıklı olsnda ikiside evlat. Ben onu iki yıl bekledim en büyük özlemim o benim :KK36: ne olsa razıyım :KK15:

çok fenasın kız ben kırmızı çizgi belirmeye başladığı saniye zırlaya zırlaya arayıp söylemiştim vah bana:KK70::KK70::KK70:

valla o an acsaydı telefonu bende aglaya aglaya soylecektım kendı acmadı :KK48: ben o an nasıl oldum anlatamam sok aglamaya basladım ellerım tıtrıyor

Bahar çok güzel bi isim çok sevdim bu arada bende mayıs 27 doğumluyum çok güzel bi aydır doğurmak için :KK39::KK200: Ailede olmasına aldırma eğer sevdiğin bi isimse koy onun metesi ona senin meten sana annesi:KK36:
haklısın cnm düşüncez artık kız ise ben oğlan ise babası koyacak çokta karısamıyorum maalesefff. bahar ismini ezelden beri severim tesadüf ki bebişim de baharda doğacak ve bnde senin gibi düşünüyorum bahar ayı doğum için bebek için de rahat bir dönem olduğunu düşünüyorum bnm bebiş sata göre 23 mayıs görünüyo senin doğum günü günlerine filan denk geliyo doğumum :KK73::KK73::KK73:
Zeynep ve Elif isimlerini de çok beğeniyorum bu kız ise ikinci de kız olursa Zeynep düşünüyorum gerçi bu bi olsunda dimi şimdiden ikincinin ismini de buldum :KK70::KK70::KK70:

mete ismi çok hosuma gidiyor seninkinede çok yakısacak eminim. :KK39: sende ne var ne yok Mete oğluşun nasıl ?

valla o an acsaydı telefonu bende aglaya aglaya soylecektım kendı acmadı :KK48: ben o an nasıl oldum anlatamam sok aglamaya basladım ellerım tıtrıyor
yaaa bilmez miyim hemen hepimiz bu anlattıklarını o kadar iyi biliyoruz ki böyle müjdelerle bizde eskiye dönüyoruz Rabbim korusun evlatlarımızı...Ayağını sürü elisam peşine diğer fıstıklarımızda takılsın inşallah

yaaa bilmez miyim hemen hepimiz bu anlattıklarını o kadar iyi biliyoruz ki böyle müjdelerle bizde eskiye dönüyoruz Rabbim korusun evlatlarımızı...Ayağını sürü elisam peşine diğer fıstıklarımızda takılsın inşallah
evet canım tecrubelısınız :) unutulmayacak bıran kesınlıkle canım Amın evlatlarımızı sagsalım kucagımıza almayı nasıp etsın Rabbım ...sureyecegım canım cok dua edecegım ınsallah onumuzdekı ay fıstıklardanda guzel haberler gelecek

haklısın cnm düşüncez artık kız ise ben oğlan ise babası koyacak çokta karısamıyorum maalesefff. bahar ismini ezelden beri severim tesadüf ki bebişim de baharda doğacak ve bnde senin gibi düşünüyorum bahar ayı doğum için bebek için de rahat bir dönem olduğunu düşünüyorum bnm bebiş sata göre 23 mayıs görünüyo senin doğum günü günlerine filan denk geliyo doğumum :KK73::KK73::KK73:
Zeynep ve Elif isimlerini de çok beğeniyorum bu kız ise ikinci de kız olursa Zeynep düşünüyorum gerçi bu bi olsunda dimi şimdiden ikincinin ismini de buldum :KK70::KK70::KK70:

mete ismi çok hosuma gidiyor seninkinede çok yakısacak eminim. :KK39: sende ne var ne yok Mete oğluşun nasıl ?
Elif ismini bende çok severim... Mete kuduruyor içerde anlamadım nasıl bi enerji :-):-):KK37::KK37: yarın öğren de ekliyim listeye bi kız ya da erkek daha tontişim benim yesin teyzesi

Aynı ben akşamı bekleyemedim :-):-)
anacım ben ağlıyorum bi yandan da ben hağğğmiliiileeyiiiiiiim diye anlaşılmaz bi kelime çıkartıyorum ağzımdan eşimde safım şokta bana şunu diyo şimsi sen sevindiğin için mi üzüldüğün için mi ağlıyorsun:KK70::KK70: nasıl yaa dedim...dur bi teli kapat benim kendime gelmem lazım dedi:KK70::KK70::KK70:

Elif ismini bende çok severim... Mete kuduruyor içerde anlamadım nasıl bi enerji :-):-):KK37::KK37: yarın öğren de ekliyim listeye bi kız ya da erkek daha tontişim benim yesin teyzesi
MASALLAH METEYEEE :nazar::nazar::nazar: METECİĞE BNCE BİR ERKEK ARKADAS GELİYOR ÖYLE HİSSEDİYORUM İNŞ YARIN BELLİ EDERDE YARIN LİSTEDE DE ARTIK CİNSİYETİMİZ BELLİ OLUR HEM BN KIZIM DİYE Mİ OĞLUŞUM DİYE Mİ SEVECEĞİME KARAR VERİRİM :KK73::KK73::KK73: BU BELİRSİZLİKTE BİTMİŞ OLUR MERAKLARDAYIM :confused::confused::confused::-) GELİŞMELERİ YAZARIM MOGİŞİM :KK49:

MASALLAH METEYEEE :nazar::nazar::nazar: METECİĞE BNCE BİR ERKEK ARKADAS GELİYOR ÖYLE HİSSEDİYORUM İNŞ YARIN BELLİ EDERDE YARIN LİSTEDE DE ARTIK CİNSİYETİMİZ BELLİ OLUR HEM BN KIZIM DİYE Mİ OĞLUŞUM DİYE Mİ SEVECEĞİME KARAR VERİRİM :KK73::KK73::KK73: BU BELİRSİZLİKTE BİTMİŞ OLUR MERAKLARDAYIM :confused::confused::confused::-)
dimi yaaa çok merak ediyor insan bak bende heyecanlandım hemen yaz yarın...saat kaçta randevun

oğlan hissediyorum hemde çok güçlü bir his yani cnm dr kız dese emin misiniz iyice baktınız mı dicem o derece erkek olduğuna eminim. Herkes zaten erkek diyo kız diyen yok gerçi kız çocuklarını daha çok seviyorum ama olsun napalm sağlıklı olsnda ikiside evlat. Ben onu iki yıl bekledim en büyük özlemim o benim :KK36: ne olsa razıyım :KK15:
Elbette canim saglikla gelsin kiz erkek ikiside kanimiz canimiz. Bugun elisadan haber aldik yarinda senden guzel haberi alalim kuzum

Elbette canim saglikla gelsin kiz erkek ikiside kanimiz canimiz. Bugun elisadan haber aldik yarinda senden guzel haberi alalim kuzum

İNŞ CNM İNŞ SENDEN DE ÇOK YAKINDA GÜZEL HABER GELECEK BAK HERKES SIRAYLA HAMİLE KLAIYOR RABBİM Bİ SIRAYA SOKMUŞ SANKİ FARKETTN Mİ SENİN DE ÇOK YAKIN BN HİSSEDİYORUM SABIR VE SOĞUKKANLILIKLA DEVAM ET. BU EMEKLERİNİN KARSILIĞINI BEBİŞLE ALACAKSIN :KK39::KK15:

anacım ben ağlıyorum bi yandan da ben hağğğmiliiileeyiiiiiiim diye anlaşılmaz bi kelime çıkartıyorum ağzımdan eşimde safım şokta bana şunu diyo şimsi sen sevindiğin için mi üzüldüğün için mi ağlıyorsun:KK70::KK70: nasıl yaa dedim...dur bi teli kapat benim kendime gelmem lazım dedi:KK70::KK70::KK70:
:-):-):-) ay çok hoş olmuş yaaa ani şok :KK37: ayy canım bende sevinçten aglarim aynen eşim hala anlam veremez bu duruma :KK30::KK70:bizimki de makine seslerinden zor anladı beni heyecanla gerçekten mi filan inanamadi :KK60: testin resmini atmıştım hatta :KK28:

İNŞ CNM İNŞ SENDEN DE ÇOK YAKINDA GÜZEL HABER GELECEK BAK HERKES SIRAYLA HAMİLE KLAIYOR RABBİM Bİ SIRAYA SOKMUŞ SANKİ FARKETTN Mİ SENİN DE ÇOK YAKIN BN HİSSEDİYORUM SABIR VE SOĞUKKANLILIKLA DEVAM ET. BU EMEKLERİNİN KARSILIĞINI BEBİŞLE ALACAKSIN :KK39::KK15:
Ayy gercekten hissediyomusun canim yaa artik duygumda kalmadi ne hissettigimi bilmiyorum:( bu dr a guvenmek istiyorum bakalim bana nasil bi yol cizecek

Back