- 20 Ağustos 2014
- 3.771
- 2.872
- 248
- 47
Wawwww süperrrBurda daha net kizlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Wawwww süperrrBurda daha net kizlar
inş cnm gelişmeleri yazarsın cnm sende ovitrelle mi olmuştun ?
elisa__ degerin super maasallah cok mutlu oldum yaa gercekten 2 yildir bu sitedeyiz seninle cok duygulandim
Allahım şükürler olsun iyiki akşam isyan etmişim beklemeye :))bak bebiş varmış hayırlı uğurlu olsun.Kendi hamililigimi ögrenmiş gibi duygulandım inan.Allahım tamamına erdirsin kucağıma almayıda nasibetsin bebişlerimizi inşaallah.Kızlar kan sonucum cıktı 130.6 :)
Allahım şükürler olsun iyiki akşam isyan etmişim beklemeye :))bak bebiş varmış hayırlı uğurlu olsun.Kendi hamililigimi ögrenmiş gibi duygulandım inan.Allahım tamamına erdirsin kucağıma almayıda nasibetsin bebişlerimizi inşaallah.
Ayy takvimini yesinler tatlım hayırlı olsun insallah saglikla kucagina alirsin canim:))tesekkur ederım canım ben bır an dusukmu dedım ama ıyıymıs herkes öyle soyleıd rahatladım :) evet canım 18. ayımda geldı bebegım cok sukru Allah'ıma darısı sana tum herkese olsun inan sende önumuzdekı ay gelecek bebeısın ben ınanıyorum
aynı bnm gibi bnde klomen+ovitrelle olmuştum masallah masallah hadi bakalımyazarım canım evet ovirtel vurulmustum :)
Ayy takvimini yesinler tatlım hayırlı olsun insallah saglikla kucagina alirsin canim:))
aynı bnm gibi bnde klomen+ovitrelle olmuştum masallah masallah hadi bakalımeşin de çok sevinecek.
![]()
Dikkat et yorma sakın kendini iyi beslen bulantı başlamadan tamammı evde hep uzan kaldırma o popişi bir süre böle tamammı kuzu hadi bakalım :)))tesekkur ederım canım hayırlı saglıklı oslunda cnım kız erkek farketmez su ıkı gunude hayırlısyla bır atlatım carsamba tekar kan verecegım :)
Dikkat et yorma sakın kendini iyi beslen bulantı başlamadan tamammı evde hep uzan kaldırma o popişi bir süre böle tamammı kuzu hadi bakalım :)))
Amiiiiin kuzucum ben bile bu kadar heyecanlıysam seni tahmin bile edemiyorum mutluluğun daim olsun canım :)cok sagol bıtanem bende sureklı sukur edıyorum Rabbım en kısa zamanda sızlerede nasıp etsın ben hala saskın ordek gıbıyım :)
Amiiiiin kuzucum ben bile bu kadar heyecanlıysam seni tahmin bile edemiyorum mutluluğun daim olsun canım :)
Amiiiiin kuzucum ben bile bu kadar heyecanlıysam seni tahmin bile edemiyorum mutluluğun daim olsun canım :)cok sagol bıtanem bende sureklı sukur edıyorum Rabbım en kısa zamanda sızlerede nasıp etsın ben hala saskın ordek gıbıyım :)
çok sevınecek canım kendısıne adet oldum dedım cunku :)
Ne temizliği nee bitti artık kocişe söle minnak aşılamasıd tedavisiz geldi şükür onun parasına temizlikçi tutsunn :))) büyüsün minik bebiş yaa inan çok sevindim yaaa Allahım tamamına erdirsin kuzum :)))ben bugun gıdıp evı dıp bucak temızleyecektım caım :) beslenmeme dıkkat edecegım canım her sabah kahvaltımı yapacagım buyusun bebısım :) dınlenırım canım bol bol esımede dıyecegım duzenlı ol artık dıye :)
ayyy nasl üzülmüştür yaaa kız sende az değilsin adam şok olacaksürpriz mi yapcaksn nasl bisey planlıyosun
![]()
Ne temizliği nee bitti artık kocişe söle minnak aşılamasıd tedavisiz geldi şükür onun parasına temizlikçi tutsunn :))) büyüsün minik bebiş yaa inan çok sevindim yaaa Allahım tamamına erdirsin kuzum :)))
elisacimmmmm teberik ederim gozunaydin ayyyy cok sevindim :) masallah sanaresım atmıstım canım pc de resım yok suan degerım 130.6 cıktı bır kac sayfa gerıde var resım tesekkur ederım canım