- 20 Ağustos 2014
- 3.771
- 2.872
- 248
- 47
Wawwww süperrrBurda daha net kizlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Wawwww süperrrBurda daha net kizlar
inş cnm gelişmeleri yazarsın cnm sende ovitrelle mi olmuştun ?
elisa__ degerin super maasallah cok mutlu oldum yaa gercekten 2 yildir bu sitedeyiz seninle cok duygulandim
Allahım şükürler olsun iyiki akşam isyan etmişim beklemeye :))bak bebiş varmış hayırlı uğurlu olsun.Kendi hamililigimi ögrenmiş gibi duygulandım inan.Allahım tamamına erdirsin kucağıma almayıda nasibetsin bebişlerimizi inşaallah.Kızlar kan sonucum cıktı 130.6 :)
Allahım şükürler olsun iyiki akşam isyan etmişim beklemeye :))bak bebiş varmış hayırlı uğurlu olsun.Kendi hamililigimi ögrenmiş gibi duygulandım inan.Allahım tamamına erdirsin kucağıma almayıda nasibetsin bebişlerimizi inşaallah.
Ayy takvimini yesinler tatlım hayırlı olsun insallah saglikla kucagina alirsin canim:))tesekkur ederım canım ben bır an dusukmu dedım ama ıyıymıs herkes öyle soyleıd rahatladım :) evet canım 18. ayımda geldı bebegım cok sukru Allah'ıma darısı sana tum herkese olsun inan sende önumuzdekı ay gelecek bebeısın ben ınanıyorum
aynı bnm gibi bnde klomen+ovitrelle olmuştum masallah masallah hadi bakalım eşin de çok sevinecek.yazarım canım evet ovirtel vurulmustum :)
Ayy takvimini yesinler tatlım hayırlı olsun insallah saglikla kucagina alirsin canim:))
aynı bnm gibi bnde klomen+ovitrelle olmuştum masallah masallah hadi bakalım eşin de çok sevinecek.
Dikkat et yorma sakın kendini iyi beslen bulantı başlamadan tamammı evde hep uzan kaldırma o popişi bir süre böle tamammı kuzu hadi bakalım :)))tesekkur ederım canım hayırlı saglıklı oslunda cnım kız erkek farketmez su ıkı gunude hayırlısyla bır atlatım carsamba tekar kan verecegım :)
Dikkat et yorma sakın kendini iyi beslen bulantı başlamadan tamammı evde hep uzan kaldırma o popişi bir süre böle tamammı kuzu hadi bakalım :)))
Amiiiiin kuzucum ben bile bu kadar heyecanlıysam seni tahmin bile edemiyorum mutluluğun daim olsun canım :)cok sagol bıtanem bende sureklı sukur edıyorum Rabbım en kısa zamanda sızlerede nasıp etsın ben hala saskın ordek gıbıyım :)
Amiiiiin kuzucum ben bile bu kadar heyecanlıysam seni tahmin bile edemiyorum mutluluğun daim olsun canım :)
Amiiiiin kuzucum ben bile bu kadar heyecanlıysam seni tahmin bile edemiyorum mutluluğun daim olsun canım :)cok sagol bıtanem bende sureklı sukur edıyorum Rabbım en kısa zamanda sızlerede nasıp etsın ben hala saskın ordek gıbıyım :)
çok sevınecek canım kendısıne adet oldum dedım cunku :)
Ne temizliği nee bitti artık kocişe söle minnak aşılamasıd tedavisiz geldi şükür onun parasına temizlikçi tutsunn :))) büyüsün minik bebiş yaa inan çok sevindim yaaa Allahım tamamına erdirsin kuzum :)))ben bugun gıdıp evı dıp bucak temızleyecektım caım :) beslenmeme dıkkat edecegım canım her sabah kahvaltımı yapacagım buyusun bebısım :) dınlenırım canım bol bol esımede dıyecegım duzenlı ol artık dıye :)
ayyy nasl üzülmüştür yaaa kız sende az değilsin adam şok olacak sürpriz mi yapcaksn nasl bisey planlıyosun
Ne temizliği nee bitti artık kocişe söle minnak aşılamasıd tedavisiz geldi şükür onun parasına temizlikçi tutsunn :))) büyüsün minik bebiş yaa inan çok sevindim yaaa Allahım tamamına erdirsin kuzum :)))
elisacimmmmm teberik ederim gozunaydin ayyyy cok sevindim :) masallah sanaresım atmıstım canım pc de resım yok suan degerım 130.6 cıktı bır kac sayfa gerıde var resım tesekkur ederım canım