Beraber Anne Olma Yolunda

Bora da güzel bak aklıma gelmedi nasıl olduysa :) ama Naz evet yanina bir isim lazım :)

Biliyorum canim oraayi arkadaşlardan doğum yapan cok oldu orda bi bayan var hatice hanim miydi herkes memnundu bayagi . Valla kacirma derim canim o kadar hesapliya geliyo ki aldiklarin
Ben de isimlerin gucune inanirim o yuzden deniz istiyorum cok güçlü geliyo eşim ipek diyo ama sanki ipek olunca cit kirildim bi kiz olacak ama deniz olunca daha baska olacak gibi :)

Ilki erkekti benim ikinci tek parça düşük oldu öyle olunca erkek olurmus e bu da erkek 3den sonra döner diyolar bakalım :))
Hayrlisi olsun canim bide erkek cocuklarinda dusuk daha fazla olurmus hayirlisi hakkimizda ama insanin bi kizi olmali :)

Hayrlisi olsun canim bide erkek cocuklarinda dusuk daha fazla olurmus hayirlisi hakkimizda ama insanin bi kizi olmali :)
En güzeli annemin işte ben varim erkek kardeşim var oh mis :)) ki ben 9 yaşındaydim doğduğunda ben baktım hep ona :) tecrubeliyim yani :)

Gece gece sinir bastı beni yine. Ben tatil hayali kuruyodum ne güzel esinle birlikte, kayinvalidemle gorumcem bu aksam sormazlar mi tatile gitmicek miyiz diye! Ben 1milyara 2kisilik tatil yapabilir miyiz hesaplı yerler bakayım diyoken simdi 4kisi yoldu yeme icmeydi 5milyara patlar bize. Olsa da gani gani harcasak ama simdi pat diye 5milyar tatile verip Çocuğumun ihtiyaçlarından mi kisayim, esimi skntiya mi sokayim yok yere. Midem yol kaldırmaz diyip tatil işini komple kapatmak kaldı bana. Bide gorumcem demez mi ne olacak yaaa tatil ödenir 12 taksitle çocukla rizkiyla doğar diye.
Suya düştü benim tatil hayallerim

Canim saka mi bu kaldi mi boyle seyler siz onlarla tatile.gitmek zorunda misiniz anlamadim yani bi de masrafi da karsilamak.. bence tatil planini iptal etmektense bu durumu konuşsan daha iyi olmaz mi ? Bi de taksit oneriyo hey allah im yaa onlara mi kazaniyomussunuz siz

Oha afedersin ama yuh yani benimki de paraver dedi verdi benimki alirim babamdan ama dedi soyleme ben sonra veririm dedi 30saniye durdu niye vercem arsa aldik yarin bir gun daire duscek size diyo o n bende bi rahatlama tabi bes tane cocuk dogurayim o zaman nolcak dedim icimden bi ara dairemiz olcak nasil olsa iki ay sonra dogumyapcam para lazim ne ki imar cikcak da mutahite verilcek de daire duscek nasilsa. Sende sikinti yapma odenir 12 taksitle hatta yurtdisina gidin ya. Simdi sövecem!

Ayy şaka gibi ya ne gereksiz işlerle uğraşıyoruz millet olarak :))
Arkadas da sultan babannesinin adini koymuslar babanneden olayi adini sevmiyo :) hamile o da Allah'tan kiz olmadi yoksa kaynanamin adini koydururlardi diyo Serpil'cik cok da sever ya kaynanayi :)

Neden kaç kilosunki bu kadar takıyosn cnm.

Odamizda kuran vardi esim bu oda da neler yapiyoruz durmasin dedi :) ben tekrr yanima alayim bari zaten bisi yaptigimzda yok :)
Odada yapılan şey günah değilki doğanın kanunu bu yani.yukarda asılı dursun bir zararı olmaz faydası olur.

Neden kaç kilosunki bu kadar takıyosn cnm.
Boyum 1.70 kilom 60.ama kio sadece basen ve gobekten ibaret.duzensiz bir kilo alimi oldu bende.bide hep hormon ilaclari,demir eksikligi ilaclari kullandim.kilolar yerlesti uzerime.eşim yuzunden cok takiyorum kafaya.ben evlendigimde 52 kiloydum.ne hale geldin diye girgir yapiyor eşim surekli.bakmicam sana falan diye takiliyor.bende takinti halinr getirdim:/

Arkadas da sultan babannesinin adini koymuslar babanneden olayi adini sevmiyo :) hamile o da Allah'tan kiz olmadi yoksa kaynanamin adini koydururlardi diyo Serpil'cik cok da sever ya kaynanayi :)

benim kv de dedi birkaç kez ikinci kız olursa benim adımı koycaksınız diye bir de koycaksınız diyor en emir kipinden :)) valla anne kusura bakma hiç de bile koyamam ben hoşlanmıyorum öyle şeylerden dedim sustu ama eminim ikinci kız olacak olsa tekrar dillendirecek çok alemler valla yaaa.. ben öğretmenim bir sürü öğrencim var iki isimli tabi ilk isimler hep dedelerin ismi :) ben de ilk isim olduğu için onu okuyorum yoklamada falan öğretmenim diğer ismimi kullanın lütfen diyorlar kimse istemiyor ninesinin dedesinin adını taşımayı :)) bir de mesela benim eşim ilk torun ama dedesinin adını taşımıyor buna rağmen kv kp nasıl benim adımı koy diyebiliyorlar anlamıyorum yav sen bile koymamışsın çocuğuna babanın adını tövbeeee

Esimin yengesi burak koymus da ben neden isa koyuyorum o hesaba geliyor ya gerek yokki ben istemem adim konulsun koyulacak olsa utanirim zaten. Hos bana baskasinin ismi koyulsa onu da istemezdim ya senin ogrenciler gibi :) son dakka golu atip isim onermezler umarim çingar cikarabilirim :) ikincisi kiz olursa da defne ama bir daha erkek olursa su an bi plan yok

ya bir de şu tarafı var olayın ben oğluma kp adını koymuş olsam nasıl sevecektim benim oğlumun adı yusuf, 'yusufum' diye seviyorum çoğu zaman ama mustafa olsa mustafam diyemezdim yani içim bir tuhaf olurdu kendimi kötü hissederdim.. sen belirlemişsin isimleri zaten gerisine halt etmek düşer bişey diyecek olan olursa da çıngarı çıkartırsın ben çıkarmıştım :))

En güzeli annemin işte ben varim erkek kardeşim var oh mis :)) ki ben 9 yaşındaydim doğduğunda ben baktım hep ona :) tecrubeliyim yani :)
Evet anneninki tam yerinde olmus 1 kiz bi oglan :) bizde 3 kardesiz abim ve kiz kardesim var 3 kardes olmakta guzel ama bu devirde 3 cocuk fazla :) bende cocuk konusunda tecrubeliyim halamn cocuklarini kuzenmn cocugunu cok baktm :)
ayyy ne sacmalik yahu esine soyleseydin cocuksuz son tatilinz biz ayarlayip 2miz gidelim diye aaaa grumcenede bak taksiti bile dusunmus iyi ya onuda nufusunuza alin bari ay sinir oldm ben gorumcemlerle hic tatile gitmiyrm cunku biliyorm ki butun hesaplar benm adama kacacak onnda kocasi var niye benm kocamn parasi gitsin ki herkes kendi tatlini kendi yapsin

Odada yapılan şey günah değilki doğanın kanunu bu yani.yukarda asılı dursun bir zararı olmaz faydası olur.
Aman iste benim adam cins :) dudagmda ucuk cikacak sanirim aciyo ya timsahli ruyada korktm ya da aksamda ruya gordm hatrlamiyorm ama korktugum kesin
senin ogrencilerinin durumnda olan bir ben varim:) bazi ogrt lerim ben soylemedn daha 2. Ismimi soyluyolardi onlar cok hosuma gidiyodu :) gerci benm ilk isim zorla konmus degil benm annem gonulleri olsun die koymus babaannemde adini sevmez hatta erkek ismi yazmayayim simdi :) o yuzden bende anne baba ismi koymak istemiyrm allahtan esimde boyle dusunuyo :) konusu acildiginda ben yuzlerine soyluyorm sizlern adini koymam diye sesleri cikmiyo kv de koymamis cocuklarina :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…