Beraber Anne Olma Yolunda

Hooooşgeldin :KK52: Şimdiye kadar katılmadığın hata canım benim :KK50: spermdeki düşüklük hız mı sayı mı kuzum ? birde sperm için ilaç kullandınız değil mi?...Bizim topiğimizde tüp annelerimiz ve kıymetli bebişlerimiz var umarım size gerek kalmaz ama gerek olursa da hepimizin duasıyla kavuşursun miniğine
Keciboynuzu kuru ve pek cok vitamin biara az bi yukselme oldu ama istenilen sayi degildi 4.6milyondu en son test en yuksek 7milyona kadar ckti tekrar dustu hareketlilikte sorun var.. Burdaki hikayeleri okuyunca cok iyi geliyo umut oluyosunuz..tüp bebek hikayeleride beni dahada umutlandirdi..insallah bende birgun burdan guzel haberler veririm sizlere

Keciboynuzu kuru ve pek cok vitamin biara az bi yukselme oldu ama istenilen sayi degildi 4.6milyondu en son test en yuksek 7milyona kadar ckti tekrar dustu hareketlilikte sorun var.. Burdaki hikayeleri okuyunca cok iyi geliyo umut oluyosunuz..tüp bebek hikayeleride beni dahada umutlandirdi..insallah bende birgun burdan guzel haberler veririm sizlere
Hosgeldin aramiza insallah bebisine tez zamanda kavusursun...

BACILARIM NASILSINIZ???

Ben bugün pek yoruldum totelde 10 km yol yürüyünce :KK48::KK48: sonra ne oldu kasıklarım ağrıdı benim sıpa höööyt dedi yorma beni :-):-) miniğime bi alt açma örtüsü bi tanede alt üst zıbın aldık eşimle o kadarcık sadece cinsiyet bilinmediğinden... günün yorgunluğunu miniğimin zıbınına bakıp attım
AHA DA RESMİMİZ

Eki Görüntüle 1569720
Mogisim sen daha da guzellesmissin cinsiyet tahminimi degistiremmi acaba erkek bebek annesini guzellestirirmis yaaa :) ayyyy ne guzel cici mi cici zibin almissiniz cok ozendim bak neyse su dr kontrolune gideyim bende alayim bari :) gulegule giysin bebisin insllah :)

BACILARIM NASILSINIZ???

Ben bugün pek yoruldum totelde 10 km yol yürüyünce :KK48::KK48: sonra ne oldu kasıklarım ağrıdı benim sıpa höööyt dedi yorma beni :-):-) miniğime bi alt açma örtüsü bi tanede alt üst zıbın aldık eşimle o kadarcık sadece cinsiyet bilinmediğinden... günün yorgunluğunu miniğimin zıbınına bakıp attım
AHA DA RESMİMİZ

Eki Görüntüle 1569720
hay maşallah hayirla giysin insallah canim :)

Selammm kızlar biz çok özleedik sizii kizimla 34+5 olduk çok sukur ama günler durdu geçmiyor burada ben 31 haftaligim simdi iyice sistim karnim ikiz karnı gibi
oyy maşallah ya hamileligi özledim:) hayirla al kucagna canim benim.gercekten son zamanlar daha cok sisecek ne olursa artik :)

Bu kutudan sonra icmeyi dusunmuyorum canim.bir kac ay daha kendi haline deneyecegim.olmazsa aşılama düşünecegiz canim.hormonlarim esimin testleri normal olunca birazda bunu bilmenin rahatligiyla deneyeyim diyorum.zaten son gittigim dr da dedi klomen kullanmasan da olur sen dedi.zaten iyice sisirdi beni nasil sinir oluyorum kendime :KK43:
Olsun canm artik sinir olma hatta sevin ye bol bol ben de sismis tim ama fazlasiyla verdim bulanti döneminde, bakarsin ilacsiz olur benimki gibi o kadar kullandim bana misin demedi ama biraktigim ay geldi minik

Yok canım kullanmadım aslında çok istiyorum bence zamanı geldi ama eşim sen 2 defa hamile kaldın senin hamile kalmakla ilgili problemin yok tedaviye gerek yok diyo ben de klomen tedavi değil yumurta gelişimine yardımcı diyorum.. tek umudum eylülde dr gittiğimde klomen vermesi.. dr bahsederse eşim ikna olur o sadece stresten olmadığını düşünüyo.
Canim cok istiyosan eşine söyleme ben ikisini de soylememis tim ama stres olur diye soylemedim , ruhu bile duymadi ama sonradan soyledim tabi :) en doğrusu doktoru beklemek tabi bakalim ne diyecek ne onerecek

Günaydın kızlar bugün de topigi ben açayım guzell bir gunaydinla :KK49: :KK200:biz bugün 30. Haftaya giriyoruz birgün daha azaldı kavusmamiz çok heyecanlaniyorum aklıma geldikçe rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin :anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Günaydın canim geri sayima baslarsin sen fe artik hayirlisiyla :)

onu bide ben diyebilsem bizimki geçmiyor bu mideyle:KK48::KK48: hatun yaa göbüşün büyüktür dimi şimdiden paylaşsana
Cnm ilk 3 ay bnm için de zordu snr güzel gecti ama göbüş var tabi herkes tek göbüşte kilo var diyor ama 19 kg aldm az da diil

Eklentiler

• 20150609_155319-1.jpg
    20150609_155319-1.jpg
    54 KB · Görüntüleme: 91
Cnm ilk 3 ay bnm için de zordu snr güzel gecti ama göbüş var tabi herkes tek göbüşte kilo var diyor ama 19 kg aldm az da diil
Canim seninkiler ikiz ama gobusun cok buyuk degil bu ay buyur artik masallah fiziginde super :) halinin aynisindanbende de var :)

Hemen hemen ayni zamanda hamis kalmisiz Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize. Bulantilarimla bogusuyorum ben geçecek inşallah bi ara, geçer dimi mogamiiii :KK43:
Canim tebrik ederim hamissin simdi gordum cok sevindim rabbim sagsalim kucagina almayida nasip etsin benim bulantilar 16. Haftada gecmisti insallah seninde gececek canim

X