- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.344
- 198
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Kuzum benimsende cansın ilk gözbebeğimsin kk da
Filozofum ben de seni özledimBelissa, seni özledim.
Yoktun gelmişsin. Çok hoş geldin.
Matmazel Depresif'i isim olarak duydum ama yorumlarına pek denk gelmedim.
Memnun oldum.
Teşekkürler matmazelim bilmukabelethemis1990 ve Belissa her ikiniz de benim için özel ve değerlisiniz ve her ikinizin de sakin yumuşak bir yanınız var
sağol canım sende benim için değerlisin tanıştığımız kaynaştığımız günü daha dün gibi hatırlarımthemis1990 ve Belissa her ikiniz de benim için özel ve değerlisiniz ve her ikinizin de sakin yumuşak bir yanınız var
Evet, ikisini de seviyorum.themis1990 ve Belissa her ikiniz de benim için özel ve değerlisiniz ve her ikinizin de sakin yumuşak bir yanınız var
Aynen temisim. Sevdigim insanlara benzetilmek insani mutlu ediyor.sağol canım sende benim için değerlisin tanıştığımız kaynaştığımız günü daha dün gibi hatırlarım
ve beni belissaya benzetmenden memnun oldum en sevdiğim beğendiğim arkadaşlarımdan biri
Teşekkürler matmazelim bilmukabele
Bu tarz benim geyiginin bana kazandirdigi can arkadaslarsiniz.
sağol canım sende benim için değerlisin tanıştığımız kaynaştığımız günü daha dün gibi hatırlarım
ve beni belissaya benzetmenden memnun oldum en sevdiğim beğendiğim arkadaşlarımdan biri
Sag ol kuzucum.Evet, ikisini de seviyorum.
Küçük kuşlarım benim.
Evet, ikisini de seviyorum.
Küçük kuşlarım benim.
sağol canım bende seni seviyorum sevilmeyecek bir insan değilsin çok nazik kibar iyi kalplisin.Evet, ikisini de seviyorum.
Küçük kuşlarım benim.
Kusura bakma, özür...aslında bir kaç kez denk geldik yorumlar da demek hatırlıyamadın olsun sende gördüğüm kadarıyla sakin ve uyumlusun
M matmazeldepresif veyercekimli karanfil
matmazel zaten çok yakın arkadaşım hep yapıcı iyi niyeltidir
milletini ülkesini seven
yerçekimli karanfille siyasetteki düşünce yapılarını benzetiyorum
Kusura bakma, özür...hafızam bu kadar zayıf değildi aslında ama niye unuttum ki!
Hic muhabbetimiz olmadi ama yorumlarini görünce illa ki okuyorumAyyy çok teşekkür ederim yaaa çok memnun oldumm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?