- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Sempati besliyormus. Seviyorum desene suna.sende tatlı birisin bayağı sevenin olduğuna eminim
geçen sene tanıştığımızdan beri sempati besliyorum sana karşı
Bende seni seviyorum lucky I Lovee you
aynen zaten insanı herkes sevince sorun var demektir benim de sevmeyenim çok sevmediğim çokSempati besliyormus. Seviyorum desene suna.
Beni cok sevmezler ben de herkesi sevmem.
Geldi basimin belasi alin sunu suradan.
Sana karsi duygularim boyle karisik istedeadline .
Ben sana ISempati besliyormus. Seviyorum desene suna.
Beni cok sevmezler ben de herkesi sevmem.
Geldi basimin belasi alin sunu suradan.
Sana karsi duygularim boyle karisik istedeadline .
Ben sana IU diyorum sen başbelasi diyon oldumu neyse yinede hep hep basının belasiyim
aynen zaten insanı herkes sevince sorun var demektir benim de sevmeyenim çok sevmediğim çok
Neden ayol.. neddim kine benÇok pis benzetirim.Gözüm hala üzerinde bu arada...
Dimi.. kova görünce benmde dikkat mi çekiyor. Ama napiyor uz huysuz demiyoruuuuuuuuzsen huysuz kovaykenKova hatunu yla benzeşiyordu nickleriniz
Köklü değişikliklerinin nedenini cozucem ya o yüzden...Neden ayol.. neddim kine ben
Dimi.. kova görünce benmde dikkat mi çekiyor. Ama napiyor uz huysuz demiyoruuuuuuuuz
Hımmm senin kafan karışmış. 6 senelik nickim 27.01 idi. huysuz canım sıkıldı değişmiştim.Köklü değişikliklerinin nedenini cozucem ya o yüzden...
Bu arada eski nickle bendeKova hatunu ile karistiriyordum seni...
Yok biliyorum onu. :)Hımmm senin kafan karışmış. 6 senelik nickim 27.01 idi. huysuz canım sıkıldı değişmiştim.
Yakında kökten herşeyi degiscem. Takipte kal o zamanm
Da bu kadar takılma böyle şeylere . Benim altım üstüm belli olmaz . Kim çözmüş ki sen çözersin
Ben de seni seviyorum kuzumtabiki de buraya etiketlediğim tüm kişileri seviyorum etiketlemediğim 2 kişi hariç
limoncu ve natlus
kimisiyle çok samimiyim kimisiyle uzaktan tanışıyorum ama seviyorum
sen ,belissa,2kediannesi,birkibirki,ofiş,lavanta,bella-donna çok sevdiğim arkadaşlarımsınız
Gel kiz seni de seviyom.Ooo herkes ask tazeliyor.
Ben kimseye benzemiyorum
Gel kiz seni de seviyom.
Her ne kadar arada sürtüssek de
A AklinYolu1marilyn monroe bdvye girince son zamanlarda bakıyorum ikinizden biri yorum yapmış mi diye nedense ikinizin yazdıkları da hoşuma gidiyor
Seni de birine benzetelim.
Surtusmemiz normal. Sen koc ben aslan.
Ben onun yazdiklarini okumuyorum dermisim.
okumazsan okuma ben okuyorum ama bazen çok uzun yazıyor sen daha kısa yaziyorsun
bir aslan arkadaşım daha vardi. Onunla da arada anlasamazdik demek burctan dolayiymisSeni de birine benzetelim.
Surtusmemiz normal. Sen koc ben aslan.
Ben onun yazdiklarini okumuyorum dermisim.
bir aslan arkadaşım daha vardi. Onunla da arada anlasamazdik demek burctan dolayiymis
Ben tarzınızı seviyorum zatenYok ya okuyorum da marilyn cok uzun yaziyor . Bazen ilk cumlesine bir de son cumlesine bakiyorum tamamdir.
Ben hep kisa yazarim.
Seni tanimadan sevdim deadlime.Ben tarzınızı seviyorum zatenbende koç burcuyum bu arada hatırlatayim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?