• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benzeştirdiğin Nickler...

Bilmem mi.:cool: Sen alttan aliyorsun ama hasin bir yaninda var. Evlenmek istiyom senle. :KK70:

Yaklasik bir senedir taniyorum hic bir yamuklugunu gormedim arkadasin. Referans verebilirim. :cool:
Yükselenim terazi lucky ondan sakinim dengeliyor beni:-) evlilik teklifine evet demek isterdim ama daha iyi taleplerini beklemek istiyorum :D teşekkür ederim çok duygulandim aglayacagim:D

Yükselenim terazi lucky ondan sakinim dengeliyor beni:-) evlilik teklifine evet demek isterdim ama daha iyi taleplerini beklemek istiyorum :KK70: teşekkür ederim çok duygulandim aglayacagim:KK70:

Sen koc burcuyla evleneceksin haber vereyim. :21:

Benden iyisini bulamazsin bak demedi deme. Diyet basima vurdu. :KK45:

Sen koc burcuyla evleneceksin haber vereyim. :21:

Benden iyisini bulamazsin bak demedi deme. Diyet basima vurdu. :KK45:
Korkmalimiyim lucky senden bak kiblerim seni aklın başına gelsin diyet başına vuruverdi:D koç burcu tanıdığımda yok valla bak düşündüm yok ben bir etrafa bakayım evde kalmadan şimdi aramaya başlarsam anca bulurum :KK45:

Korkmalimiyim lucky senden bak kiblerim seni aklın başına gelsin diyet başına vuruverdi:KK70: koç burcu tanıdığımda yok valla bak düşündüm yok ben bir etrafa bakayım evde kalmadan şimdi aramaya başlarsam anca bulurum :KK45:

Koc burcu olma ihtimali her erkekte 1/12 olasilik canim. Isin zor. :KK70:

Back