- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
2 Kişiyi çok benzetiyorum ama mikserlik bakımından daha çok.
Biri m. biri k.
Lucky az daha beni de nisanlimdan ayiracakti sirf basak diye ahahah
aa ama bana başakla anlaşamazsın didilerdi bende bir sevdiceğimi tarihe gömmüştüm bak
kız hep senin gibiler yüzünden beyaz atlı prensimi kaçırmısşım gördünmü evde kaldım işte
cıks bilemedin:)Ikisini de biliyorum. Birimarilyn monroe . Gecen gun yorumlarini okumuyorum dedim. Simdi beni tanimiyor gercek sanar . Okumasam yazmam oyle acik acik. Oyle algilamasin. Yeri gelmisken belirteyim.
Ayrilacaktin aslinda.
Benim yuzumden mi ne alaka. Beni kacirdin sen haberin yok.
ay yok gerçek sanmamıştım, fazla mı ciddi duruyorum acaba forumda, iyi espri anlayışım vardırIkisini de biliyorum. Birimarilyn monroe . Gecen gun yorumlarini okumuyorum dedim. Simdi beni tanimiyor gercek sanar . Okumasam yazmam oyle acik acik. Oyle algilamasin. Yeri gelmisken belirteyim.
Ayrilacaktin aslinda.
Benim yuzumden mi ne alaka. Beni kacirdin sen haberin yok.
Libido dediler geldik
Ay kim bunlar kiiim?2 Kişiyi çok benzetiyorum ama mikserlik bakımından daha çok.
Biri m. biri k.
Lucky ilk mesajında birilerine hakaret için topiği kullanmayın demiş, çokta iyi demiş, umarım sonu ismini vermeden Topiklerine benzemez.
Bu topik için diyorsan normaldir, bölüm olarakta geyiği kaldıracak bir bölümde, bence sorun yokMune gelmisken sunu sorayim sana. Ister istemez geyige donuyor bazen sohbet . O konuda ne dusunuyorsun?
Bu topik için diyorsan normaldir, bölüm olarakta geyiği kaldıracak bir bölümde, bence sorun yok
aynen gel öpüjemyercekimli karanfil ahah çok da beğenirim marilyn monroe 'yu, benzetilmeye de itirazım hiç yok haliyle :)
@soslusarma vekitapkokusu ve @loliss
Bol bol , çok çok kitap okuyan arkadaşlarım.(ayrı ayrı öperim üçünü de! )
teşekkür ederim
tam bugün iş yerinde "ay kızları çok boşladım erken çıksam da bir baksam neler yapmışlar" dedim yorumunu gördüm
kalplerimiz bir demek ki
@marilyn monroe veLambrusco
Saraylim ve A atlantistengelenkadin
Eskiler ve yeniler gibi oldu biraz ama , çok benzetiyorum bu yorum sahiplerini . Ne zaman okusam diğeri geliyor aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?