- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Ben tarzınızı seviyorum zatenbende koç burcuyum bu arada hatırlatayim mi
Seni tanimadan sevdim deadlime.Nede olsa koc burcusun
Kiskananlar catlasinSeni tanimadan sevdim deadlime.Nede olsa koc burcusun
Yükselenim terazi lucky ondan sakinim dengeliyor beniBilmem mi.Sen alttan aliyorsun ama hasin bir yaninda var. Evlenmek istiyom senle.
Yaklasik bir senedir taniyorum hic bir yamuklugunu gormedim arkadasin. Referans verebilirim.
Yükselenim terazi lucky ondan sakinim dengeliyor benievlilik teklifine evet demek isterdim ama daha iyi taleplerini beklemek istiyorum teşekkür ederim çok duygulandim aglayacagim
Selam canim.Kiskananlar catlasinselam burcdasim
Korkmalimiyim lucky senden bak kiblerim seni aklın başına gelsin diyet başına vuruverdiSen koc burcuyla evleneceksin haber vereyim.
Benden iyisini bulamazsin bak demedi deme. Diyet basima vurdu.
Korkmalimiyim lucky senden bak kiblerim seni aklın başına gelsin diyet başına vuruverdikoç burcu tanıdığımda yok valla bak düşündüm yok ben bir etrafa bakayım evde kalmadan şimdi aramaya başlarsam anca bulurum
Koc burcuyla en iyi başak anlasir.Bkz Benim nisanlim. Bibinin esi.Sen koc burcuyla evleneceksin haber vereyim.
Benden iyisini bulamazsin bak demedi deme. Diyet basima vurdu.
Koc burcuyla en iyi başak anlasir.Bkz Benim nisanlim. Bibinin esi.
Ahah niye be. Cok iyi anlasiyorduk halbuki nisanlimlaiAma ruh esin degildir uzgunum. Beni dinleyip nisanlindan ayrilma.
Ahah niye be. Cok iyi anlasiyorduk halbuki nisanlimlai
Yukselenimi bilsem.Senin yukselen baliksa tamam yoksa ayril.
Yukselenimi bilsem.
Ama yok ben o kadar duygusal degilim. Bence kova yukselenim
Aaa tamamen unuttum burda oldugumuzu ben geyik sanip devam ediyorum her seferindeMune de duygusal degil.Diyorum su konuda geyik yapmayayim. Beni hep kandiriyorsunuz.
Benzet beni benzet luckySeni de birine benzetelim.
Surtusmemiz normal. Sen koc ben aslan.
Ben onun yazdiklarini okumuyorum dermisim.
Belissa, seni özledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?