- Konu Sahibi AklinYolu1
2 Kişiyi çok benzetiyorum ama mikserlik bakımından daha çok.
Biri m. biri k.

Biri m. biri k.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic muhabbetimiz olmadi ama yorumlarini görünce illa ki okuyorum![]()
2 Kişiyi çok benzetiyorum ama mikserlik bakımından daha çok.
Biri m. biri k.
![]()
Ben eski uyeyim canim ama 1 yila yakin olacak Uyeligimi dondurmustum.Teşekkür ederim:) Ben de seni yeni yeni görüyorum eskiden girmiyor muydun yoksa aynı konulara mı yazmıyorduk acaba? :)
aa ama bana başakla anlaşamazsın didilerdi bende bir sevdiceğimi tarihe gömmüştüm bakKoc burcuyla en iyi başak anlasir.Bkz Benim nisanlim. Bibinin esi.![]()
kız hep senin gibiler yüzünden beyaz atlı prensimi kaçırmısşım gördünmü evde kaldım işteAma ruh esin degildir uzgunum. Beni dinleyip nisanlindan ayrilma.![]()
çok merak ettim bu m ve k yı2 Kişiyi çok benzetiyorum ama mikserlik bakımından daha çok.
Biri m. biri k.
![]()
Hiç zorlanmayacaksınBen bir siyasete gideyim de k kimmiş onu arastırayım. Bu merak beni çok dürtüyor![]()
Biraz bakın direkt Göze çarpacakçok merak ettim bu m ve k yı![]()
Lucky az daha beni de nisanlimdan ayiracakti sirf basak diye ahahahaa ama bana başakla anlaşamazsın didilerdi bende bir sevdiceğimi tarihe gömmüştüm bak
kız hep senin gibiler yüzünden beyaz atlı prensimi kaçırmısşım gördünmü evde kaldım işte![]()
bende gideyim araştırayım siyasete pek girmiyorum bu aralar çok geriyor beni orası ondan bilemedimBiraz bakın direkt Göze çarpacak![]()
ya bak görüyormusun bende çoocuğu boşa silmişim ya sen yapma etme bırakma bakLucky az daha beni de nisanlimdan ayiracakti sirf basak diye ahahah![]()
M. Ve k. İçin iyi tahminler.
Ahahah aynenya bak görüyormusun bende çoocuğu boşa silmişim ya sen yapma etme bırakma bak![]()
Ben k.yi tahmin ettim eger siyasettense ama m.yi bilemedim.M. Ve k. İçin iyi tahminler.
Başka tahminleri Alayım.![]()
Atesle oynuyorsun
bende k yi tahmin ettim de m yi bilemedimM. Ve k. İçin iyi tahminler.
Başka tahminleri Alayım.![]()
Ben k.yi tahmin ettim eger siyasettense ama m.yi bilemedim.
Atesle oynuyorsun![]()
Ateş seni çağırıyor![]()