• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benzeştirdiğin Nickler...

themis1990 themis1990 ve Belissa Belissa her ikiniz de benim için özel ve değerlisiniz ve her ikinizin de sakin yumuşak bir yanınız var:KK68:
sağol canım sende benim için değerlisin tanıştığımız kaynaştığımız günü daha dün gibi hatırlarım

ve beni belissaya benzetmenden memnun oldum en sevdiğim beğendiğim arkadaşlarımdan biri

sağol canım sende benim için değerlisin tanıştığımız kaynaştığımız günü daha dün gibi hatırlarım

ve beni belissaya benzetmenden memnun oldum en sevdiğim beğendiğim arkadaşlarımdan biri
Aynen temisim. Sevdigim insanlara benzetilmek insani mutlu ediyor.:KK15:

Teşekkürler matmazelim bilmukabele:KK36:
Bu tarz benim geyiginin bana kazandirdigi can arkadaslarsiniz.:KK200:

saol bitanem aynen sende öylesin

themisim ne demiş atalar arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyim.aynen öylesiniz

her ikiniz de:KK200::KK200:

M matmazeldepresif ve yercekimli karanfil yercekimli karanfil

matmazel zaten çok yakın arkadaşım hep yapıcı iyi niyeltidir

milletini ülkesini seven

yerçekimli karanfille siyasetteki düşünce yapılarını benzetiyorum

bitanemsin gucaman öperim:KK200: nurtanem:KK68::KK68:

Kusura bakma, özür... :KK61::KK23:hafızam bu kadar zayıf değildi aslında ama niye unuttum ki! :KK43:

özürdilencek bir şey yok tatlım olabilir.o kadar çok kişi var olabilir :KK19::KK68:

Back