• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benzeştirdiğin Nickler...

Ben sana I :KK200: U diyorum sen başbelasi diyon oldumu :p neyse yinede hep hep basının belasiyim:cool::cool:

Saka yaptigimi biliyorsun uyuz. Ben laf soktugum insani cok severim ordan anla iste sevildigini. :KK70:

Ben de seni seviyom. :KK66:

aynen zaten insanı herkes sevince sorun var demektir benim de sevmeyenim çok sevmediğim çok

Bosver canim biz boyle iyiyiz. :cool:

Köklü değişikliklerinin nedenini cozucem ya o yüzden... :KK45:

Bu arada eski nickle bende Kova hatunu Kova hatunu ile karistiriyordum seni... :KK48:
Hımmm senin kafan karışmış. 6 senelik nickim 27.01 idi. huysuz canım sıkıldı değişmiştim. :KK53:
Yakında kökten herşeyi degiscem. Takipte kal o zamanm :KK53:
Da bu kadar takılma böyle şeylere . Benim altım üstüm belli olmaz . Kim çözmüş ki sen çözersin :KK45:

Hımmm senin kafan karışmış. 6 senelik nickim 27.01 idi. huysuz canım sıkıldı değişmiştim. :KK53:
Yakında kökten herşeyi degiscem. Takipte kal o zamanm :KK53:
Da bu kadar takılma böyle şeylere . Benim altım üstüm belli olmaz . Kim çözmüş ki sen çözersin :KK45:
Yok biliyorum onu. :)

tabiki de buraya etiketlediğim tüm kişileri seviyorum etiketlemediğim 2 kişi hariç

limoncu ve natlus

kimisiyle çok samimiyim kimisiyle uzaktan tanışıyorum ama seviyorum

sen ,belissa,2kediannesi,birkibirki,ofiş,lavanta,bella-donna çok sevdiğim arkadaşlarımsınız
Ben de seni seviyorum kuzum:KK60:
Hepünüz de benim bebeklerim gibisiniz:KK48::KK19:

Back