Bensiz erken doğum günü...

keşke o kadar basit olsaydı her şey... evde yoksunuz kavga etmişsiniz ister ufak olsun istar büyük olsun.. kimse size haber vermeden pasta alıyor ve kesiyor.. tamam olabilir diyorum ama hepsi bir aradayken tuhafımna gitti.. hassas dönemde olunca insan her şeyi düşünüyor..
size haber vermiyor oluşları sizi yok saydıkları anlamına gelmez ki.
siz zaten evde yokmuşssunuz..
oyle akıllarına gelip kutlamış olabilirler.
dediğim gibi pasta olayına takılmak yerine eşinizin rencide oluşuna takılın.
süpriz bi doğum günü hazırlayabilirsiniz
yumuşak ve yapıcı davranabilirsiniz gibi gibi..

Empati kuruyorum eşime toplum içinde bağırmamak için özen gösterirdim, kaldı ki böyle bişey yaptıysam eşimin gönlünü almadan da bir yere gitmezdim. Başkalarına meydan bırakmazdım iyi niyetli de olsalar...

hatayı kendinizde bulun bence. adamla kavga ettiniz ve bir sürü şey söylediniz. hem de taş düşürüyor. çok ilgisiz davranmışsınız. ablasıda pastayı kendi aldı getirdi belki. o gün beraberce yediler. bunda kapris yapacak bir şey yok. erkekler hasta olunca çok hassas oluyorlar. sizin sevginize ve ilginize belki de çok ihtiyacı var. doğum günün bırakın ve ona güçlü sevginizi ve şefkat dolu kucağınızı açın. önce gururunuzu bir kenara bırakın. ona kocaman sarılıp yaptıklarınızdan dolayı çok üzgün olduğunuzu söyleyin. aranızı düzeltin. allah muhabbet versin aranıza.

Esimle kus olsam ve bunu ailesi biliyor olsada.. benim evimde benden habersiz ve hele ben yokken dogum gunu kutlanamaz okadar.

X