Bensiz erken doğum günü...

Alla alla bu ne boyle sanki arkadasiz gibi ben kavgaliyim onunla dogum gunume cagirmicam fln..
Biz boyle hareketleri cocukken yapiyoduk..

Ben ne mi yapardim.
Hepsine tavrimi belli ederim..
Ama sende ablandaymissin gibi bir dusunce olamaz..
Elleriyle oraya birakiyolar diyebilirler dimi biz eve gecip pasta kesicez diye..
Bagirmissiniz evet hataniz var ama ozrunuzu dilemissiniz yok saymak bana gore sevgisilik gostergesidir..
Valla benim tepkim agir olurdu..
İki küstük diye ne bu birseyleri arkamdan yapmak fln..

Bu arada bugun tersimden kalktim zaten heyheylerim tepemde bu sitenin degisiklikleride beni deli ediyo..
Ne sari kafalar adam akilli kullanilabiliyor, ne dogru duzgun rahatca yazi yaziliyo..
İkide bir takiliyor donuyor site agir arada siradada direk forumdan atiyor cevrimdisi oluyorum pofff...

Eşim evde acıyla kıvranırken ablama gidemezdim yani yapamazdım
Eşim bana yapsa da çok kızardım,
Sonuçta ablan doğumu önceden yapmış o gün olan bir şey değil.
Eşin hastayken gidip kalman yanlış bana göre,

Keşke en azından doğun gününden sonra gitseydiniz ablanıza belki bu kadar kırılmazdı. Ablanıza gidip kalma zamanınız yanlış tabi bana göre. Görümceniz gelmiş size bırakıp gitmeniz falan hoş olmamış sanki.
Doğum günü yapılacağından haberim yoktu ki benim görümcem her hafta gelir zaten artık aramızda ben geldim sen gittin hoş olmadı durumu yokki...Eğer bana pasta alacağından bahsetseydi hayatta gitmezdim zaten..Benim aklım bensiz yapılan doğum gününe takılmıştı ki..Her şeyi bi kenara boşverip hiç kimse ne yapıyormuş ne ediyormuş umrumda olmamalı direk eşime odaklanmayı öğrenmem lazım... Görümcem bunu yapmış o bunu yapmış diye zaman kaybedeceğime eşim yanımda olsun gerisi boş...Ama barışacak mıııı onu bilmiyorum :KK43:((

Karı koca kendi aralarında çoğu zaman çıkmaza girebilir. Hata yapabilir. Sizde eşinizi kırmışsınız. Kadında yapabilir bunu erkekte.
Evet çok kırıcı bir davranış fakat mutlaka telafisi vardır , uzmeyin kendinizi.

Eğer pastayı eşiniz aldıysa kırgınlıktan yapmıştır. Gorumceniz yaptıysa, gittiğinizi bildiği halde yapmamalıydı.
Surprize ortak etmeliydi. Hem böylece arada ki buzlarda eriyebilir.

Eşlerin böyle durumlarına körükle gitmemek lazım.
Sizde ona romantik ama aklını başından alacak bir akşam hazırlayın :)

Burda ne kayinvaliden nede gorumcen suclu..

Basta hatali sensin esine herkesin icinde bagirmisin ..

Esinde senle kutlanak istememis , ayrica ablandaymissin ..

Kimseyi suclamaana gerek yok ..

Gorumcenizin sizde kalacağından haberiniz varmış ; hımm e be kardeşim küslük varken bırakılıp gidilir mi , helede aile geliyorsa.

belkide o gün siz başbaşa kutlayın diye erkenden pasta almış gelmiş olabilir.sizin evde olmadığınızdan haberi var mıydı

kavga sebebini bilmiyorum ama demenizee göre siz haksızsınız en azından tarz olark.
yani hem adama herkesin içinde annesi dahil bağırmışsınız,hem adam taş düşürüp acı çekerken,ablaznıza gidip bir de gece kalmışsınız,üstüne de neden bensiz kutlama yapıyorlar diyosunuz...
eşinizin morali bosuk olduğu için bence erken kutlama yapmış ailesi.gayet normal..ayrıca ortada birşey olmasa da ,siz evde değilken kutlama yapmaları anormal gelmiyor bana..
doğumgünü annenin de çocuğunu doğurduğu gün demek..anne için de çcuk içn özel gün bence..
üstelik bu kadra yanlışınıza rağmen neden bensiz kutlandı da demeye hakkınız yok..

Bence eşinizin gönlünü almaya bakın.Valla bana da eşim herkesin olduğu ortamda sesini yükseltse doğumgünü felan görmez gözüm.
Hele barışın doğum gününü 1 ay sonrada başbaşa olarak kutlarsınız.

Daha onceki diyaloglarinizi aranizdaki samimiyeti bilemem ama bu kotu bisey degil hatta ben soyle dusunurdum ben yokken bir gun once kutlamislar ne guzel dogum gununu de bana birakmislar diye tabi aksini dusundurecek bisey yoksa ramaizda bir sorunbir cekisme. Esinin oyle demesi de cok normal cunku kizgin olan o. Ben dogumgununu bahane edip bi sekilde yaklasirdim surpriz filan yapardim. Normaldehic sormam da bir kadini ben hataliydim esim benle bikacgundur konusmuyor kendimi affettiremiyorum demesinin altindaki sebbei merak ettim. Bu kadar ciddi ne olabilir

Daha onceki diyaloglarinizi aranizdaki samimiyeti bilemem ama bu kotu bisey degil hatta ben soyle dusunurdum ben yokken bir gun once kutlamislar ne guzel dogum gununu de bana birakmislar diye tabi aksini dusundurecek bisey yoksa ramaizda bir sorunbir cekisme. Esinin oyle demesi de cok normal cunku kizgin olan o. Ben dogumgununu bahane edip bi sekilde yaklasirdim surpriz filan yapardim. Normaldehic sormam da bir kadini ben hataliydim esim benle bikacgundur konusmuyor kendimi affettiremiyorum demesinin altindaki sebbei merak ettim. Bu kadar ciddi ne olabilir
Affettiricem kendimi inşallah.. Haklı çünkü bir mağazanın içinde ona bağırdım..o anda neye sinirlendiysem onun ufacık bişi söylemesine ben bin kat geri dönüş yaptım.. ve anneside yanımızdaydı.. ofkemı kontrol edemedim.. o da haklı olarak benimle konuşmuyor..Biraz önce aradı öylesine aradım napıyosun diye..bu bile bi işaret barışması için bence...

Affettiricem kendimi inşallah.. Haklı çünkü bir mağazanın içinde ona bağırdım..o anda neye sinirlendiysem onun ufacık bişi söylemesine ben bin kat geri dönüş yaptım.. ve anneside yanımızdaydı.. ofkemı kontrol edemedim.. o da haklı olarak benimle konuşmuyor..Biraz önce aradı öylesine aradım napıyosun diye..bu bile bi işaret barışması için bence...
bence özür dileyip acilen gönlünü alın
ben olsam bende kolay affetmem açıkçası
ama pasta olayında eşin suçsuz görümcenle kv de de
aman takma kafaya gel biz d.günü kutlayalım gibi yapmışlar olayı
ben olsam eşi olmadan kutlamam.. engel olmaya çalışırdım
bu kv ve görümcenin ayıbı eşine bunun için tavır yapma
ama dediğim gibi muhakkak özrünü dile..

İyi güzel de eminim eşin hadi eşim yokken doğum günümü kutlayalım dememiştir. Bu ailesinin işgüzarlığı.
Herkesin içinde eşine bağırman hata. Açıkçası empati yapıyorum da ben olsam ben de affetmezdim.

Ne var ki bunda siz ablanıza gitmişsiniz belli ki ablası da başka yerde oturuyor size gitmişken pasta almışlar kesmişler siz karı koca eşinizin doğumgününde ayrıca kutlarsınız diye düşünmüş olabilirler ve siz yokken eşinize jest olsun hem de moral düzelsin diye pasta almış olabilirler büyütecek birşey yok ayrıca eşiniz taş düşürüyorken ya da evinizde misafir varken ablanıza gitmeniz yakışık almamış sizin evinizde olacaklarını biliyordunuz bir gün sonra gitseydiniz ablanıza. Bir pasta kesmişler yemişler parti yapmadılar ya. Eşinizde kırılmış size ayrıca d.günü istemem demiş ama bence güzel yemekler hazırlayın pasta yapın hediye alın kendinizi affettirin.

asıl problem eşinizin sizden ayrı doğum günü kutlaması değil sizin başkalarının yanında eşinize kızıyor olmanız.
ne var canım bunda evde değilsiniz ve bi pasta alıp kesmişler.

asıl problem eşinizin sizden ayrı doğum günü kutlaması değil sizin başkalarının yanında eşinize kızıyor olmanız.
ne var canım bunda evde değilsiniz ve bi pasta alıp kesmişler.
keşke o kadar basit olsaydı her şey... evde yoksunuz kavga etmişsiniz ister ufak olsun istar büyük olsun.. kimse size haber vermeden pasta alıyor ve kesiyor.. tamam olabilir diyorum ama hepsi bir aradayken tuhafımna gitti.. hassas dönemde olunca insan her şeyi düşünüyor..

nasıl bensiz d.günü kutlar demeyi anlmıyorum maalesef.sanki ailesi parti organize etmiş,sizi davet etmemiş,eşinizi bir şelilde yalnız partiye getirmişler gibi:KK48:
siz ablanızda kalmışsınız,ailesi de pasta alıp kutlamışlar ne var bunda?
mesela eşimin de d.günü 2 aralık,cts günü arkadaşlarımızla kutladık..yarın içn de annesi davet eder heralde,sonuçta eşimin d.günü aynı zamanda annesinin de doğurduğğu gün..özel birşey yanii..

artık olan olmuş..sen yoksun aileside pasta almış bu durumda birşey yok bence.sen kenden süpriz hazırla evi süsle kendin süslen..güzel bir hediye al yemek yap..ve o akşamda özür dile.. olay kapanır inşallah :)

Herkesin içinde olmamış be yaptığın şey... Umarım düzelir aranız tatlı tatlı sürprizler yapın dibinden ayrılmayın. O ne büyük kızgınlık ki karım olmadan kutlamayalım dememiş? Ya da karısına kalkıp ailem kutladı senin kutlamana gerek yok gibisinden şeyler söylemiş? Garip geldi bana.

Sende ona tavır all soğuk davran hiç hos değil bu yapılan. ..ben olsam kıyamet kopardi ne gorumce nede kaynanamla konusmazdim herhalde.

X