- 20 Mayıs 2013
- 7.274
- 3.528
- Konu Sahibi eceozcelik
Alla alla bu ne boyle sanki arkadasiz gibi ben kavgaliyim onunla dogum gunume cagirmicam fln..
Biz boyle hareketleri cocukken yapiyoduk..
Ben ne mi yapardim.
Hepsine tavrimi belli ederim..
Ama sende ablandaymissin gibi bir dusunce olamaz..
Elleriyle oraya birakiyolar diyebilirler dimi biz eve gecip pasta kesicez diye..
Bagirmissiniz evet hataniz var ama ozrunuzu dilemissiniz yok saymak bana gore sevgisilik gostergesidir..
Valla benim tepkim agir olurdu..
İki küstük diye ne bu birseyleri arkamdan yapmak fln..
Bu arada bugun tersimden kalktim zaten heyheylerim tepemde bu sitenin degisiklikleride beni deli ediyo..
Ne sari kafalar adam akilli kullanilabiliyor, ne dogru duzgun rahatca yazi yaziliyo..
İkide bir takiliyor donuyor site agir arada siradada direk forumdan atiyor cevrimdisi oluyorum pofff...
Biz boyle hareketleri cocukken yapiyoduk..
Ben ne mi yapardim.
Hepsine tavrimi belli ederim..
Ama sende ablandaymissin gibi bir dusunce olamaz..
Elleriyle oraya birakiyolar diyebilirler dimi biz eve gecip pasta kesicez diye..
Bagirmissiniz evet hataniz var ama ozrunuzu dilemissiniz yok saymak bana gore sevgisilik gostergesidir..
Valla benim tepkim agir olurdu..
İki küstük diye ne bu birseyleri arkamdan yapmak fln..
Bu arada bugun tersimden kalktim zaten heyheylerim tepemde bu sitenin degisiklikleride beni deli ediyo..
Ne sari kafalar adam akilli kullanilabiliyor, ne dogru duzgun rahatca yazi yaziliyo..
İkide bir takiliyor donuyor site agir arada siradada direk forumdan atiyor cevrimdisi oluyorum pofff...