Bensiz erken doğum günü...

eceozcelik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2013
137
63
Merhabalar kızlar,

ağzıma burnuma kadar doluyum..Hemde çok doluyum..Eşimle cuma akşamından beri kavgalıyız..Hata bende bu sefer çok üstüne gittim,saygılı davranmadım. Yapmamam gereken bir şeyi yaptım insanların içinde bağırdım ona....Ve doğal olarak bana çok kırgın affetmiyor beni fakat yarın doğumgünü... Beni affetmesi günler alabilir yeterki affetsin ben başka bişi istemiyorum. kavga ettiğimizi kayınvalidem biliyor olaya şahit oldu. Bizim yanımızdaydı. Şimdi konuya geleceğim kızlar..21 günlük bir teyzeyim ve doğru düzgün ablama gidemedim. Kavgadan bir gün sonra cumartesi günü gittim ablama..Eşim taş düşürüyor bu aralar hem sinirli hem hassas.Cumartesi günü gittim ablama kalmak için...Eşimin doğum günü 2 aralıkta..Eşimin ablası gezmek için bizim oralara gelmişti...Banada seni ablana bırakalım metroya kadar dedi..Bende zahmet vermiyim dedim ama yinede bıraktılar..Tabi eşimle konuşmuyoruz ablası durumu sezdi...Ben yokken ablası annesi eniştesi falan doğum günü kutlamışlar..Ablası pasta almış...Ertesi gün evime geldiğimde pastayı gördüm..Olayı anladım..Eşimde artık pasta lafı olmayacak bir kere kutlandı bitti doğumgünü dedi.. Yani bana eşine... pasta alma demek istiyor..Kızlar paylaşamadım kimseyle içime dert oldu..Size yapılma bu olay nasıl karşılardınız...Ben asla böyle bişey yapamam,yapamazdım..Kardeşimin eşi olmadan doğum gününü kutlayamazdım..Eşi sonuçta bu ya artık ailesi olmuş bir insan nasıl yokmuş gibi davranılır..Dış kapının dış mandalı gibi..Kayınvalidem de bişey demedi anlaşılan kızım eşi olmadan yapma demedi :KK43: belkide dedi ben bilmiyorum daha bir şey konuşmadığım için..En azından bana söyleseydi ben gitmez küs olsada yanında olur kutlardım...Ben akşam onları aradım kimse bana bişey söylemedi..Erken kutlayan 1 hafta geçte kutlayabilir benide dahil edebilirdi....... :KK43:

Merhabalar kızlar,

ağzıma burnuma kadar doluyum..Hemde çok doluyum..Eşimle cuma akşamından beri kavgalıyız..Hata bende bu sefer çok üstüne gittim,saygılı davranmadım. Yapmamam gereken bir şeyi yaptım insanların içinde bağırdım ona....Ve doğal olarak bana çok kırgın affetmiyor beni fakat yarın doğumgünü... Beni affetmesi günler alabilir yeterki affetsin ben başka bişi istemiyorum. kavga ettiğimizi kayınvalidem biliyor olaya şahit oldu. Bizim yanımızdaydı. Şimdi konuya geleceğim kızlar..21 günlük bir teyzeyim ve doğru düzgün ablama gidemedim. Kavgadan bir gün sonra cumartesi günü gittim ablama..Eşim taş düşürüyor bu aralar hem sinirli hem hassas.Cumartesi günü gittim ablama kalmak için...Eşimin doğum günü 2 aralıkta..Eşimin ablası gezmek için bizim oralara gelmişti...Banada seni ablana bırakalım metroya kadar dedi..Bende zahmet vermiyim dedim ama yinede bıraktılar..Tabi eşimle konuşmuyoruz ablası durumu sezdi...Ben yokken ablası annesi eniştesi falan doğum günü kutlamışlar..Ablası pasta almış...Ertesi gün evime geldiğimde pastayı gördüm..Olayı anladım..Eşimde artık pasta lafı olmayacak bir kere kutlandı bitti doğumgünü dedi.. Yani bana eşine... pasta alma demek istiyor..Kızlar paylaşamadım kimseyle içime dert oldu..Size yapılma bu olay nasıl karşılardınız...Ben asla böyle bişey yapamam,yapamazdım..Kardeşimin eşi olmadan doğum gününü kutlayamazdım..Eşi sonuçta bu ya artık ailesi olmuş bir insan nasıl yokmuş gibi davranılır..Dış kapının dış mandalı gibi..Kayınvalidem de bişey demedi anlaşılan kızım eşi olmadan yapma demedi :KK43: belkide dedi ben bilmiyorum daha bir şey konuşmadığım için..En azından bana söyleseydi ben gitmez küs olsada yanında olur kutlardım...Ben akşam onları aradım kimse bana bişey söylemedi..Erken kutlayan 1 hafta geçte kutlayabilir benide dahil edebilirdi....... :KK43:
Kayınvaliden ve görümcenlik bir olay değil bu.Eşin sana kırgın ki,sensiz kutlamaya razı olmuş ve kutlamanı istemiyor.Bence hiçbirşey yapma ve zaman bırak.Minik pastalardan al üstüne bi mum koy kutla veya.

Ne olursa olsun çok ayıp etmişler kari koca arasına girilmez bugün küser yarin barisirsiniz ama onlarında sana tavır yapar gibi sensiz kutlamaları, ayıp etmişler bence .

Hem suçlusunuz hem güçlü..
Kusura bakmayın ama bence pastayı sizsiz kesmelerinden önce kendi hareketlerinize üzülüp, bozulun..
Siz ilişkinizi herkesin önünde yaşayıp kötü hale getirmişsiniz. Aileside elbet bunu biliyordur. İyi yapmışlar bence oğullarını yalnız bırakmamışlar..

Bize yapılsa nasıl karşılarız soru bu...

Canım karşılıklı hatalar var burda. Herkesin içinde ona saygısızlık etmen buna kV nin şahit olması gururunu incitmis ve bunun intikamı olarak annesinin yanında bu olaya ses cikarmamis. Kırılan erkeklik onurunun tamiri adına. .

Seni davet etmemisler ama sen zaten ablandaymissin.

Ben ilk olay nasıl başlamış ona bakarım. Ve sende gördüm. Başlama noktasını. .
Ben olsam Özür diler gönlünü alırım. Taş düşürüyor ve Asabi olabilir böyle durumlarda.

inşallah halledersiniz. .

sıze haber vermelerı gerekıyordu bencede.hanı pasta kesıcez haberın olsun dıye.....bu arada esınızle kırgınken ustelık esınız hastayken ablanıza gıtmenız de dogru olmamış bence....

Merhabalar kızlar,

Evet sizi de dahil edebilirlerdi, hemen böyle kenara koymak çok saçma. Arkanızdan doğum günü kutlaması, eşiniz haklıyken haksız konuma düşmüş bence. Bağırdığınız için pişman olduğunuzu belirtin ama doğumgünü konusunda tepkinizi koyun.

bence pek onemli deil bu durumesiniz oyle istemis olmali
sizde pastasiz kutlayin dogum gununu olmazmi, esin pasta falan yok baska demis ya ..
sadece hediyeyle kutlayin yada guzel iki soz soyleyin pasta sartmi yani

oyy taş mı düşürüyor ne acı verici olay olduğunu çeken bilir gönlünü alın bir an önce onun acısı ona yeter zaten, ailesi de hatanız ne olursa olsun sizsiz doğum günü kutlamaycaktı, çok sinsi buluyorum böyle hareketleri -bak eşinle küssünüz ama biz yanındayız der gibi:KK12:

Yanlış anladıysam düzeltin ama zaten eşinizin ablası sizin orda oturmuyor gelmişken kutlamış eşini yok sayayım diye
düşünmemiştir

Kaldı ki kardeşim yok ama doğumgününde pasta almak için ülkede eşinin evde olacağı günü seçmeye de çalışmazdım morali bozuk görüp neşelensin diye almıştır

Unutun bunları eşinizin gönlünü almaya bakınn

Su her zaman, her olayda rol kapmaya calisan insanlardan hic hoslanmam..

Ama siz de millete laf vermeseydiniz herkes birinin mutsuzlugu icin firsat bekliyor bu hayatta...

Once kendi durumunuzu halledin sonra baskalarina da kizarsnz

Eşiniz size küsmüş ve kırılmış ki ailesinin sizsiz kutlamasına göz yummuş. Zannetmeyin ki eşinizle aranızda soğukluk olunca eşinizin ailesi sizi düşünsün "gelinimiz de gelsin" diye nezaket göstersin. Vardır illaki böyle kibar ve taraf tutmayan aileler ama anlaşılan sizinkiside öyle değil. Bence bir daha insanların içinde helede eşinizin ailesinin yanında asla ama asla eşinizle kırgın olmayın en azından belli etmeyin. Ailesine ne, onların oğulları, kutlarlar da eğlenirler de, üzülen siz olursunuz. Bence doğumgünü olayına çok takılmayın, bundan sonra eşinizi kaznaıp bir daha böyle bir olay yaşamama konusuna bakın.

Sizin adınıza çok üzüldüm..:110:Görümceniz ne kadar da fesat biriymiş...Hem küs olduğunuzu anlamış hem de gitmiş pasta almış..Kaynananızın bir suçu yok gibi görünüyor tabi içini bilemeyiz.Eşi olmadan kutlama dese kavga ettiğinizi söylemek zorunda kalacaktı belki de...İçinizi ferah tutun yerinizde olsam ben de çok üzülürdüm.
İnsanlar ne kadar düşüncesiz :KK12:

Doğum gününü düşünceğinize bence eşinizin gönlünü almaya çalışın çok kırılmış size ve de haklı.. Birde affınıza sığınarak birşeyi sormak istiyorum eşiniz size hem kırgın hem de hastayken neden ablanızda kaldınız önemli bir durummuydu ? Taş düşürmek basit bir olay değil özellikle erkekler için :)

Doğum gününü düşünceğinize bence eşinizin gönlünü almaya çalışın çok kırılmış size ve de haklı.. Birde affınıza sığınarak birşeyi sormak istiyorum eşiniz size hem kırgın hem de hastayken neden ablanızda kaldınız önemli bir durummuydu ? Taş düşürmek basit bir olay değil özellikle erkekler için :)
Yaklaşık 1 ayı geçen bir süredir taş düşürmeye çalışıyor eşim... kavga etmemizin ertesi günü yine ağrısı başladı fakat düşüremiyor hala.. Teyze oldum doğru düzgün ablamın yanında olamadım diye gittim. Eşim tabiki aklımda kaldı kavgada tuz biber oldu üstüne belki 1 gün beni görmeyince yumuşar dedim. Ama 1 değil 2 değil bir sürü hata yapmış oldum..Eşim tercih yaptığımı söylüyor... :KK43: ne dese haklı ... ama ben onu çok seviyorum...

Yaklaşık 1 ayı geçen bir süredir taş düşürmeye çalışıyor eşim... kavga etmemizin ertesi günü yine ağrısı başladı fakat düşüremiyor hala.. Teyze oldum doğru düzgün ablamın yanında olamadım diye gittim. Eşim tabiki aklımda kaldı kavgada tuz biber oldu üstüne belki 1 gün beni görmeyince yumuşar dedim. Ama 1 değil 2 değil bir sürü hata yapmış oldum..Eşim tercih yaptığımı söylüyor... :KK43: ne dese haklı ... ama ben onu çok seviyorum...
Keşke en azından doğun gününden sonra gitseydiniz ablanıza belki bu kadar kırılmazdı. Ablanıza gidip kalma zamanınız yanlış tabi bana göre. Görümceniz gelmiş size bırakıp gitmeniz falan hoş olmamış sanki.

X