Üst üste sadece öğle yemeği ve akşam otelde aradım görüntülü aramayi oğlum babası gitmeden ona ben seni kameradan Arıcam tamamı dedi oğlumda istedi üstelik hiç aramadan önce ben aramayacagim musaiik durumunu bilemem sen müsait olduğunda ararsın aşkım yazdmÜst üste arayıp bunaltmissiniz , bence aramamliydiniz. Müsait olduğunda aramanı bekliyorum diye mesaj atıp beklemeliydiniz.
Daha gittiği ilk gün görüntülü konuşma isteği, ardından üst üste aramak bunaltmistir.
Birde yanında ki o cenk bey o şekilde söylediyse daha da dolmuştur eşiniz.
Evlilik yildonumu olduğunu bilmiyor muydu ?
Evet biliyordu yıldönümü olduğu u hatta ağladım dayanamadım çok sert konuştu akşam ve bu gün bile beni ağlattın dedmÜst üste arayıp bunaltmissiniz , bence aramamliydiniz. Müsait olduğunda aramanı bekliyorum diye mesaj atıp beklemeliydiniz.
Daha gittiği ilk gün görüntülü konuşma isteği, ardından üst üste aramak bunaltmistir.
Birde yanında ki o cenk bey o şekilde söylediyse daha da dolmuştur eşiniz.
Evlilik yildonumu olduğunu bilmiyor muydu ?
Üst üste sadece öğle yemeği ve akşam otelde aradım görüntülü aramayi oğlum babası gitmeden ona ben seni kameradan Arıcam tamamı dedi oğlumda istedi üstelik hiç aramadan önce ben aramayacagim musaiik durumunu bilemem sen müsait olduğunda ararsın aşkım yazdm
Benim için bu kdr vahim olan konu sizi nasıl guldirebiliyorHerkese böyle iş aşkı nasip olsunözellikle size efendim
Af edersiniz de size gülmedim ki ben.Benim için bu kdr vahim olan konu sizi nasıl guldirebiliyor
Şüpheden ziyade ben sadece müsait bı zamanında 5-10dk haber vermesi bile yeterdi bunu yapsa zaten aramazdm ben sürekli arayan bi tıp değilimdir asla inanın yani tuvalete de mi gitmiosun 5 dk çocuğunu beni soramiomusun ve işte dilsinBir yemeğe gittik , sahura kadar kaldık. Bir arkadaşımızın eşi 4 5 defa aradı. Nerede kimlerle olduğunu biliyordu.
Beni aramıyorsun diye de sitem etti.
Şaşırdık hepimiz. Uzaktan gerçekten can sıkıcı geliyor.
Ben eşimi aramam , eşimde beni aramaz. Bir ulaşınca ararız birde saatler sonra belki bir defa ararız ya da aramayiz.
Bana hoş gelmiyor , her defasında müsait değilim demesine rağmen yine aranilmasi.
Eğer içinizde şüphe varsa, guven vermiyorsa o zaman işler değişir tabi.
Eşim iş gezisine çıktığında o arayana kadar aramam. Sert cikisirsa da daha hiç aramam. Döndüğünde de dünyayı dar ederim. Eşim genelde kısa molalarda ya da gece odaya çekilince arar. Sehirdisi çalışmalar çok yoğun oluyor çünkü kısıtlı zaman dilimi var. Biraz fazla üstüne düşmüssunuz
Kısa molalari öğle yemeği ve akşam olmak üzere aramada hiç aramazmydinix ? Yanimerk ediyo insan oteldeyken bile aramadı akşam ve kalbimi çok kırdı ben yarın açmayı düşünüyorum telefonu sizce dogrumu
Evet hep öyle olmazmi zaten kaçan kovalanir diye boşa dememislerÜstüne çok düşme bunlar hep üste düşmekten affedersiniz biryerleri kalkmış geldi bana
Ne güzel anlatmissin giden o ben niye arayayım diyeKiminle ne konuştuğunu bilemem ki. Gece ararım sadece odasında olduğunu düşünüp. Ya da haber vermişse filan zamanda molaya gideceğiz diye belki o vakit ararım. İlk aradığımda müsait olmadığını söylerse daha dönmem kendisinin aramasını beklerim. Hem dışarı çıkan o ben niye arayayım hihyine ararsa açın tabi ki sevgili değil karı kocasınız. Açın konuşma tarzına göre tavır koyarsınız.
Bencede başka bisey olsa belli etmemek şüphe uyandırmamak adına cevapsız bırakmazdı siziNe kadar sıkıcı birşey. Bogmussunuz adamı müsait olsaydı dönecekti. Gideli bir gün bile olmadan üstelik.iki,üç saat arayla arayan bir kadın.evlilik yıldönümünü de müsait olunca kutlardi. Aldatma falan yok bence, olsaydı fırsat yaratıp arardi zaten
Şüpheden ziyade ben sadece müsait bı zamanında 5-10dk haber vermesi bile yeterdi bunu yapsa zaten aramazdm ben sürekli arayan bi tıp değilimdir asla inanın yani tuvalete de mi gitmiosun 5 dk çocuğunu beni soramiomusun ve işte dilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?