Bence abartmıyorsun haklısın ne alakaKestim ve kalktim hemen
Yuzune dahi bakmam
abartoyorsun diyenler var
bu kadin kadina sohbetmi
yada kadinlarin arasindami geciyor
hyr
Peki esiniz komsularinizin gozlerine baksin o vakit nasilsa totu ne bakmiyir ne varki yani degilmi
OLutfen moderatorlerden konumun kapatilmasini istiyorum .baksın daha yeni kalktılar komşular bizdeydi
benmi fesatim abartıyormuyum yazmışsın bende sana abarttığını söyledim direkt çifte potansıyel sapık muamelesi yapmışsınOLutfen moderatorlerden konumun kapatilmasini istiyorum .
insanlar bit kadar sotunlarini yazrken bizim icimize sert eden konulardan basitmis gibi bahsediyrlar .
peki hanfendi yazin durun kendiniz
Hanımefendiciğim biz ailecek çevremizdeki insanların gözlerine bakarak konuşuruz veya iletişim kurarız veya halini tavrını anlamaya çalışırız..Peki esiniz komsularinizin gozlerine baksin o vakit nasilsa totu ne bakmiyir ne varki yani degilmi
Sen niye tanımadığın insanlara temizliğe gittin..
Hepiniz bi garipsiniz..
Ama senin gözler de çok güzel.
Eki Görüntüle 1672832
Ben eşimin arkadaşı böyle bir göze sahip olsa, arkadaşının olmadığı bir an, arkadaşının gözlerinin rengi ne güzelmiş diyebilirim. Ama eşim arkadaşına gidip jooker senin gözlerini çok beğenmiş demez.
Eşim de benim arkadaşım için gözleri ne güzel dese ve o kişinin göz rengi gerçekten nadir bulunan bir göz olsa şüphe duymam.
Kısaca bence bir terbiyesizlik yok. Karı koca size iltifat etmişler siz de terbiyesiz diyip duyurmuşsunuz.
Sanki memelerini beğendi demiş gibi bir tepki.Hanımefendiciğim biz ailecek çevremizdeki insanların gözlerine bakarak konuşuruz veya iletişim kurarız veya halini tavrını anlamaya çalışırız..
Bunun neresi sapıklık?! Gerçekten çok tuhafsınız..
Ve olayın kesinlikle anlatmaya calıştığınız nıyette yapıldığına ınanmıyorum..anlatış şeklınızden belli abartmayı sevdiğiniz..
Nereden buluyor bu samimiyeti diyor da , benim yeni taşındığım apartmanda bir komşum bana temizliğe yardıma geliyorsa haliyle samimi olmak istediğini düşünürüm. Kadın çaya , kahvaltıya davet ediyor o kadar yardım etti temizliğe diye , insanları anlamak gerçekten çok güç..Sen niye tanımadığın insanlara temizliğe gittin..
Hepiniz bi garipsiniz..
Kadın yeni tasınan komsusunun evine temizliğe gıtmiş bu ona göre çok normal..Sanki memelerini beğendi demiş gibi bir tepki.
jooker şoklamış resmi eşime göstersem oda aa güzelmiş rengi dese konu sahibi ne olur bilemedimSanki memelerini beğendi demiş gibi bir tepki.
Yani göze iltifat etmek, yeni taşınan komşunun temizliğine yardım etmekten daha normal değil midir?Kadın yeni tasınan komsusunun evine temizliğe gıtmiş bu ona göre çok normal..
Ama komşusu bununla goz teması kurunca ırz düşmanı oluyor..
Burdaki ahali da onun peşinden sürükleniyor..
Vay anasını arkadaş..uykusuzluk böyle bişey herhalde..yanı devreleri hepsinin..
Titriyorum kelimesini abartili bulanlar var
evet titriyorum cunku bana gore pis birsey
igrenc yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?