Benmi fesatim komsum mu genis ?

neyi terbiyesiz ya hayret bişey!! gözlerin güzel demek sana göz koydu mu demek? benimde gözlerim renklidir yeni tanıştığım herkes gözlerin çok güzel der ailemin yanında da sevgilimin yanında da. kimse de kötü bişey algılamadı bunca sene. 24 yaşını doldurdum herhalde çevremdeki herkes geniş, tanıştıklarım da terbiyesiz. size yapılan iltifata verilen karşılığa bak.

Kestim ve kalktim hemen
Yuzune dahi bakmam
abartoyorsun diyenler var
bu kadin kadina sohbetmi
yada kadinlarin arasindami geciyor
hyr
Bence abartmıyorsun haklısın ne alaka

Bu devırde kan bagın olmadan abı kardes olunmuyor malesef

Benım esım mısafıre kapıdan hosgeldınız der odaya gırmeden kaldıkı goz rengı guzel falan dıyecek tuhaf. Degıl esım abım babam falanda dıyemez yahu bır erkek mısafırıne nası boyle ıltıfat eder

Tuhaf sapkın ilişkilre donemındeyız temkınlı olmak lazım

baksın daha yeni kalktılar komşular bizdeydi
OLutfen moderatorlerden konumun kapatilmasini istiyorum .
insanlar bit kadar sotunlarini yazrken bizim icimize sert eden konulardan basitmis gibi bahsediyrlar .
peki hanfendi yazin durun kendiniz

Konumun kapatilmasini rica ediyorum .

Ama senin gözler de çok güzel.

Ben eşimin arkadaşı böyle bir göze sahip olsa, arkadaşının olmadığı bir an, arkadaşının gözlerinin rengi ne güzelmiş diyebilirim. Ama eşim arkadaşına gidip jooker senin gözlerini çok beğenmiş demez.
Eşim de benim arkadaşım için gözleri ne güzel dese ve o kişinin göz rengi gerçekten nadir bulunan bir göz olsa şüphe duymam.
Kısaca bence bir terbiyesizlik yok. Karı koca size iltifat etmişler siz de terbiyesiz diyip duyurmuşsunuz.

OLutfen moderatorlerden konumun kapatilmasini istiyorum .
insanlar bit kadar sotunlarini yazrken bizim icimize sert eden konulardan basitmis gibi bahsediyrlar .
peki hanfendi yazin durun kendiniz
benmi fesatim abartıyormuyum yazmışsın bende sana abarttığını söyledim direkt çifte potansıyel sapık muamelesi yapmışsın

Yani ne var bunda ? Göz bu ya, sanki kadınlığınızı ön plana çıkaran bir yer noktanıza demiş gibi konuşuyorsunuz. Ne bilim kalça gibi. Belki iyi niyetli konuşma, konu sizden ve yardım etmenizden açıldı O da yüzü gibi kalbi de güzel dedi vs. vs.
el ayak titreyecek bir durum göremedim ben. Şurada size aynı fikirde olmadığını belirten insanlara verdiğiniz cevaplardan bile agresiflik var. Görüşmeyin madem öyle.

Peki esiniz komsularinizin gozlerine baksin o vakit nasilsa totu ne bakmiyir ne varki yani degilmi
Hanımefendiciğim biz ailecek çevremizdeki insanların gözlerine bakarak konuşuruz veya iletişim kurarız veya halini tavrını anlamaya çalışırız..

Bunun neresi sapıklık?! Gerçekten çok tuhafsınız..

Ve olayın kesinlikle anlatmaya calıştığınız nıyette yapıldığına ınanmıyorum..anlatış şeklınızden belli abartmayı sevdiğiniz..

Sen niye tanımadığın insanlara temizliğe gittin..

Hepiniz bi garipsiniz..

Arkadaşa katılıyorum sen nıye gıdıyorsun

Yıllar once gırıs katımıza aile tasındı tek cocuklu teyzelı dayılı kalabalık bır aıle

Hosgeldıne gıdemeden tasındılar bır ay ıcınde meger aılece fuhus içindelermiş polislık olmuslar kacmıslar falan

Senın gıbı şokk olmustumm bır turlu toplanıp gıdememıstık komsularla ıyıkı gıtmemısızz

resmi şoklamak nereden geldi aklına gece gece krıze girdim

Bende eşim gözlerini çok beğenmiş dese ben şok yani.Rahat insanlardan zaten hoşlanmam kim uğraşıcak.Bence görüşme olsun bitsin.Bişey söylemek zorunda hissetme kendini.Sadece görüşme.

Sanki memelerini beğendi demiş gibi bir tepki.

Sen niye tanımadığın insanlara temizliğe gittin..

Hepiniz bi garipsiniz..
Nereden buluyor bu samimiyeti diyor da , benim yeni taşındığım apartmanda bir komşum bana temizliğe yardıma geliyorsa haliyle samimi olmak istediğini düşünürüm. Kadın çaya , kahvaltıya davet ediyor o kadar yardım etti temizliğe diye , insanları anlamak gerçekten çok güç..

Ama gözlerim güzel yerine,eşim gözlerini beğenmiş derse kıllanırım vallahi.biri benim eşime gözlerini çok beğenmiş karım dese çıldırırım.ilişkini kes.çamur atarlar bir şey olur.sapkın insanlar da var.

Sanki memelerini beğendi demiş gibi bir tepki.
Kadın yeni tasınan komsusunun evine temizliğe gıtmiş bu ona göre çok normal..

Ama komşusu bununla goz teması kurunca ırz düşmanı oluyor..

Burdaki ahali de onun peşinden sürükleniyor..

Vay anasını arkadaş..uykusuzluk böyle bişey herhalde..yandı devreleri hepsinin..

Yani göze iltifat etmek, yeni taşınan komşunun temizliğine yardım etmekten daha normal değil midir?

Titriyorum kelimesini abartili bulanlar var
evet titriyorum cunku bana gore pis birsey
igrenc yani

Her insanın tepkisi farklıdır, ben olsaydım yerinizde, düşünüyorum da aklıma bin türlü kötü olasılık geldiği için sinirlerim boşalır, tirerdim sanıyorum.
Kadın size " eşim, ne güzel de gözleri varmış, ALLAH eşine bağışlasın dedi" deseydi belki belki bi nebze masumca gelebilirdi, tabi onu da direk söylemeyip öyle konusu geçerse falan söyleseydi. Böylesi çok abes, ben normal bulmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…